Kayinbaba yuzunden evliligim iyice yiprandi.

SorunlArimiz oluyordu fakat bana karsi hassasti. Ya hep boyleydi oynadi ya da bilmiyorum. Esim babasinin agzina cok bakti. Hala derim kotu insan degil fakat babasinin evliligimize olan zararini gormemesi bizi hice saymasi beni yikti.
valla istedigi kadar iyi olsun, birey olamamis, sizinle aile olamamis adam peygamber olsa ne fayda!

Bence sakin olup olayların gidişatını bekle
Hemen dava açma
Çok yıpranmışsın,lohusasın,ciddi sorunlar da olmuş
Ama böyle ailelerin karışması sonucu olan durumlarda biraz sakin ve uzak kafa dinlemek gerektiğini düşünürüm hep

Kayın pederin içine en kıskancımdan kayın valide kaçmış. Bu konularda kadının yapabileceği fazla bir şey kalmıyor malesef. Erkeğin kendi ailesiyle eşi arasında denge kurabilmesi iki tarafıda ezdirmeden çareler bulması gerekiyor.

sünnet yemeğine gitmesine neden bu kadar içerlediniz? O kısımda biraz fevri davranmışsınız sanki. Adamın kumaşı bu. Çok değişeceğini sanmam. aşırı aileci. Kp de bunu kullanıyor. Sizin babanız hayatta mı? Sizden biri kp ile konuşabilir. Davayı o açsın. Beklemede kalın. Tabi eğer boşanma konusunda çok istekli değilseniz.

Sen sevdiğin için bazı gerçekleri göremiyorsun eşin yüzünden biter biterse babası yüzünden değil çünkü eşin senin yanında olmayı değil babasının yanında olmayı tercih etmiş ayrıca paracıymış ne oğlundan ne de senden değerli değil bu para ayrıca sen de kazanıyorsun

sünnet yemeğine gitmesine neden bu kadar içerlediniz? O kısımda biraz fevri davranmışsınız sanki. Adamın kumaşı bu. Çok değişeceğini sanmam. aşırı aileci. Kp de bunu kullanıyor. Sizin babanız hayatta mı? Sizden biri kp ile konuşabilir. Davayı o açsın. Beklemede kalın. Tabi eğer boşanma konusunda çok istekli değilseniz.
Sunnet yemegi degil arkadasim olay. Bizim oglani sunnet ettirecegiz 2 ay oncesinden doktordan randevu aldik. Herjese de duyurduk bunu. Kp kendi annesi icin bir anda yemek verecegim dedi. Bu da bizim oglanin sunnetine denk getirdi. Biz iki ay oncesinden alnamiza ragmen bile bile kendi annesi icin yemek verdi sunnet tarihimizde. Ogluna da geleceksin dedi. Esim de bana ben gidecegim diye direttu. Ben de defim oglumuzun sunneti var. Esim olsun sonraya atariz dedi. Nihayetinde esim yemege gitmefi ama her guzel gununuz gibi zehir ettiler herseyi.

Sen sevdiğin için bazı gerçekleri göremiyorsun eşin yüzünden biter biterse babası yüzünden değil çünkü eşin senin yanında olmayı değil babasının yanında olmayı tercih etmiş ayrıca paracıymış ne oğlundan ne de senden değerli değil bu para ayrıca sen de kazanıyorsun
Cok haklisiniz. Zaten esim dik dursaydi biz cok iyi olurduk. Babasi beni oglundan kiskandi. Cahillik hep bunlar. Oglu da babasinin sozune uydu. Ailem araya girdi fakat hic suclarini kabul etmiyorlar. Yogurfum eksi diyenlerden degillrr.

Sen sevdiğin için bazı gerçekleri göremiyorsun eşin yüzünden biter biterse babası yüzünpden değil çünkü eşin senin yanında olmayı değil babasının yanında olmayı tercih etmiş ayrıca paracıymış ne oğlundan ne de senden değerli değil bu para ayrıca sen de kazanıyorsun
Para insani ne kadar degistiriyor. Nisanliyken esim daha atanmamisti. O zaman benim ailem seviyorum diye verdilrr. Ailem de sevdi esimi o zamanlar. Cok farkliydi cunku. Hic sorun cikarmadik nisanlilik evlilik doneminde. Ailem zor durumda kalinca borc istediler bizden o an degisti. O zaman perde acildi. Yuzu meydana cikti esimin ve ailesinin.

Cok haklisiniz. Zaten esim dik dursaydi biz cok iyi olurduk. Babasi beni oglundan kiskandi. Cahillik hep bunlar. Oglu da babasinin sozune uydu. Ailem araya girdi fakat hic suclarini kabul etmiyorlar. Yogurfum eksi diyenlerden degillrr.
Erkeklere güven olmadığını en iyi bilenlerdenim .sen dik dur bari olmasa olmasın gelmezse gelmesin

Para insani ne kadar degistiriyor. Nisanliyken esim daha atanmamisti. O zaman benim ailem seviyorum diye verdilrr. Ailem de sevdi esimi o zamanlar. Cok farkliydi cunku. Hic sorun cikarmadik nisanlilik evlilik doneminde. Ailem zor durumda kalinca borc istediler bizden o an degisti. O zaman perde acildi. Yuzu meydana cikti esimin ve ailesinin.
Bi erkek paraya insandan daha çok değer veriyorsa ondan kaç kurtul hesabı erkekler para görünce burnu havaya kalkıyo

Amann bosa gitsin..
Ana baba kuzusu adamlarla omur gecmiyor. Caninin, kendinin kiymetini bil. Bu gunlerin bir daha geri gelmez.

Oğlu dik durmuyor ki dursa bu konuşmayı babası cesaret edipte konuşamaz
Nedir Allah aşkına ya baba sen diyorsun evet sen benim babamsın bu gerçeği kimse değiştiremez
Fakat bilmiyorum farkındamısın ben artık evliyim bu da benim karım diyebilmeli....

Oğlu dik durmuyor ki dursa bu konuşmayı babası cesaret edipte konuşamaz
Nedir Allah aşkına ya baba sen diyorsun evet sen benim babamsın bu gerçeği kimse değiştiremez
Fakat bilmiyorum farkındamısın ben artık evliyim bu da benim karım diyebilmeli....
Bunu diyemedi iste. Ben esime hep " o senin bavan yanlus yapabilir, benimkilerde yanlis yapabilir ama biz birbirimize karsi yanlislik yapmayalim" dedim. Fakat bi dik durup da Baba biz evliyiz artik diyemedi. İsin ozu babasi evliligimize saygi duymadi. Esim de bunu gormedi. İkimizde calusan insanlariz topluma yon verecek konumumuz var fakat olunca oluyor malesef. Cumaniz mubarek olsun. Dua ile..

Bunu diyemedi iste. Ben esime hep " o senin bavan yanlus yapabilir, benimkilerde yanlis yapabilir ama biz birbirimize karsi yanlislik yapmayalim" dedim. Fakat bi dik durup da Baba biz evliyiz artik diyemedi. İsin ozu babasi evliligimize saygi duymadi. Esim de bunu gormedi. İkimizde calusan insanlariz topluma yon verecek konumumuz var fakat olunca oluyor malesef. Cumaniz mubarek olsun. Dua ile..
Ne oldu durum değişiklik var mı

Allah yardımcınız olsun inşallah
Herşey düzelir umarım
Sizinde mubarek olsun dua ile :KK200:

Kizlar konumun uzerine devan ediyorum. Bir aydir bekliyorum esimden tik yok. Seviyor ama cok inat. Ya da ailesinin dizinin dibinden ayrilamiyor... Her neyse... Simdi 2_8 eylul arasi tayin hakkim var. Ben de bebegimle beraber hala ailemin yanindayim. Bu tayini esime haber vermeden yaparsam( kendi memleketime) eger bisanma gibi bir durum olursa ilerde bu tayin olayi karsima cikar mi olumsuz yonde. Sizce haber vermelimiyim.

Back
X