- 18 Temmuz 2022
- 3.823
- 37
- 53
Evet İnşaAllah ayrılıyoruzAaa bilmiyordum Allah sana sabır versin inşallah ev konusu ne anlamadım sizmi tasiniyorsunuz evler ayrılıyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet İnşaAllah ayrılıyoruzAaa bilmiyordum Allah sana sabır versin inşallah ev konusu ne anlamadım sizmi tasiniyorsunuz evler ayrılıyormu
Üzülmeyin ben artık alıştım ,sıkıntıya alıştım zavallı eltim de benim yaşadıklarımı yaşıyor ve yaşayacak gibi görünüyorÇok üzülüyorum konuklarınıza inşallah bir an önce taşınırsınız
Keşke hiç karismasaydiniz.Aslında kaynanayla eltim kavgam ediyordu.sonra da bana ilişmeye başladı.o anda da o terbiyesiz kayın geldi eve duydu
Azerilerde birlikte yaşama geleneği varmış galiba. Azeri bir youtuber takip ediyorum o anlatmıştı. Bu kadar insan bir arada yaşarsa Hır gür olması gayet normal gibi. Hakkınizda hayırlısı inşallahOnlar da Azeri zır köylü düşüncelilerden
Bana ne diyordu ?evet sen biz olmadan Azerbaycan’a gidemezsinAzerilerde birlikte yaşama geleneği varmış galiba. Azeri bir youtuber takip ediyorum o anlatmıştı. Bu kadar insan bir arada yaşarsa Hır gür olması gayet normal gibi. Hakkınizda hayırlısı inşallah
Bu mevzuya dokunmanız beni duygulandırdıİşte aradığım yorum. Buradan Ganire Hanım’ı da rahmetle anıyorum.![]()
Canlı kanlı görüp dinleme fırsatım olmuştu, bizim vakıfta misafir etmiştik kendisini. Çok erken gitti ama en azından Karabağ’ı gördü de gitti. Rahmet olsun.Bu mevzuya dokunmanız beni duygulandırdıAllah rahmet eylesin mekanı cennet olsun İnşaAllah
Evet zannettim ki bana şimdi bir tane vuracak.çünkü bu insanlar saygı ne bilmiyorlar hayvan gibi birşeyler.o yüzden titredim.Allah cezasını versin beni bu hale soktukları içinNilüfer.
Kocan belli.
Sülalesi de belli.
Bu adamlar bu kadar.
E boşanamıyorsun da.
En azından kavga etme, duymazdan gel.
Her fırsatta şiddetten korkmak şiddete ne kadar maruz kaldığını gösteriyor.
Lütfen.
Gidemiyorsan da sakin kalmayı bil.
Canlı kanlı görüp dinleme fırsatım olmuştu, bizim vakıfta misafir etmiştik kendisini. Çok erken gitti ama en azından Karabağ’ı gördü de gitti. Rahmet olsun.![]()
Çok şükür kafan rahat olur artık istediğin gibi yaşarsın istediğin kadar pastani siparişini yaparsınEvet İnşaAllah ayrılıyoruz
Evet, İstanbul’a gelmişti.Ben onu canlı göremedim.ans tv kanalımız vardı o günlere götürdü beniTürkiye’de mi gördünüz ??
Siz kaç yaştasınız?sizin bu jestinizi çok beğendim!Allah kabirde ilk gecesinde ona yardım etsin İnşaAllahEvet, İstanbul’a gelmişti.
33 yaşındayım. Üniversite ve yüksek lisans yıllarımda aktiftim. Bakü, Kerkük, Kaşgar, Astana’dan gelip İstanbul’da okuyan arkadaşlarımız vardı vakıfta. Hocalı için büyük bir miting organize edilmişti, onda da aktif görev almıştık. Sen daha beni sevme.Siz kaç yaştasınız?sizin bu jestinizi çok beğendim!Allah kabirde ilk gecesinde ona yardım etsin İnşaAllah