Kayınbiraderiniz sizden habersiz evinizde doğum günü kutlarsa ????

Benden bizden habersiz evime girip parti yapıp eşyalarım kullanılacak..
yüzsüzcefotolar face konacak..yeri göğü birbirine katardımm..
Başlarım onların doğumgününe..
BEnim yerime abisi başladı doğumgününe :))
cok sevindim guzel ve olmasi gereken sekilde cozulmus olay..

Canım çok sağol.
Keşke herkesin çaresi kısa zamanda gelse :(

iyi, gözün aydın.. suya sabuna dokunmadan hallolmuşş..
herkes senin eşin gibi çözse sorunları..ailelerle eşler yüzgözolmayacak..
dolayısıyla sorunda olmayacak..tebrik ederim eşini..

çıldırırdım galiba benim evime nasıl başkaları girip doğum günü kutlar hem ne geziyo anahtarınız kayınvalidenizde oda tuaf.ben kendi evimde olmasamda evimin anahtarı sadece bende olurdu.anahtarı verme sebebiniz neydi acaba

Canım eşim gereken cevabı verdi.
Bugün anahtarı değiştir dedi ama kendi perşembe günü gelecek.
Onla değiştirsek daha iyi olur.
Kayınbiraderim abisinin bu kadar kızacağını bilememiş miş !!!!
Neyse gösterdi kızgınlığı.
Buda yapılacak tüm hatalar içinde engel oldu.
Yalnız eşim çok sinirlemdi ve üzüldü.Resmen isyan etti :(

İyi canım sevindim senin adına.

Eşin çok iyi tepkisini vermiş.

Anahtarı değiştirin hemen birdaha da vermeyin bence.

Canım hadi gözün aydın.
Sevindim bende.Eşinin tepkisi iyi olmuş.
bir daha yaşamamanı diliyorum.

iyi, gözün aydın.. suya sabuna dokunmadan hallolmuşş..
herkes senin eşin gibi çözse sorunları..ailelerle eşler yüzgözolmayacak..
dolayısıyla sorunda olmayacak..tebrik ederim eşini..
Teşekkür ederim canım.
Haklısın keşke eşler üzerine düşenleri yapsa hiç sorun kalamayacak :(
çıldırırdım galiba benim evime nasıl başkaları girip doğum günü kutlar hem ne geziyo anahtarınız kayınvalidenizde oda tuaf.ben kendi evimde olmasamda evimin anahtarı sadece bende olurdu.anahtarı verme sebebiniz neydi acaba
Canım biz evimizde yaşayamıyoruz.
Anahtarımızın yedekleri hem annemde hemde kayınvalidemde vardı.Biz verdik.
Sebebiyse benim işim evime uzak bir mesafede Allah esirgesin kötü birşey olsa,
benim evime ulaşmam 1 saati bulur.Onlarad 10 dk mesafedeydi.Sebep buydu.
Ama amacından başka kullandıkları için 2. şansları yok.
Hoş eşim geldiğinde zaten anahtarı değiştirip yedek vermeyecektik ama
daha acele ettirdiler.
İyi canım sevindim senin adına.

Eşin çok iyi tepkisini vermiş.

Anahtarı değiştirin hemen birdaha da vermeyin bence.
Canım benim sağol.Eşim tepkisi için bende mutluyum ne yalan söyleyim.
Şimdi anahtarı değiştirmede sıra.Kesinlikle ne benim aileme nede onunkiler vermem bir daha.
Canım hadi gözün aydın.
Sevindim bende.Eşinin tepkisi iyi olmuş.
bir daha yaşamamanı diliyorum.

Canım benim sağol.
İnş kimse kötü şeyler yaşamasın.

elinden geleni ardına koyma canım,ne demek senin evinde kutlama yapılıyor,,anahtarınıda hemen geri al,ne işi var onlarda,:??
benim kaynımda 50 yaşında ,boyunca çocukları var,eltimi aldatıyordu,ve o kadınla benim evime gelmiş,rakı içilmiş,mezeleride dolata duruyordu geldiğimde,eşim abisine hayır diyemez,kadınla gelmişler,almı içeri onları bide eşime bize müsade et evden git demişler,bide bembeyaz koltuğumun üstünde kan lekesi vardı geldiğimde,sinirden öldüm,,,utanmadan neler yapıyor insanlar,,yüzleri muşamba olmuş artk,,

canım son gelişmeyi okumadan yorum yapmıştım,sevindim eşinin tepkisine,hadlerini bilirler bundan sonra,,

daha sonra eltimle ayrıldılar bize geldi kalmak için,aklıma geliyordu evimdeki kan lekesi,istemedim kaynımı evimde,eşimle kavga çıkardım,biraz kötü olduk,ama eşim yokkende gelmek istedi kaynım tam tavrımı koydum ve abisine kibarca evimize kalmaya gelme dedi,şimdi yüzgöz değiliz,amaan yapmasınlar terbiyesizlik,herkes haddini bilsin

Bundan sonra anahtar isteyen yada ima eden olursa
Bizden habersiz benim evimde kızlı erkekli parti verilmesinden
Bütün eşyalarımın kullanılmasından dolayı
Artık kimseye anahtar vermicez der her tür söze de kulağımı tıkardım

elinden geleni ardına koyma canım,ne demek senin evinde kutlama yapılıyor,,anahtarınıda hemen geri al,ne işi var onlarda,:??
benim kaynımda 50 yaşında ,boyunca çocukları var,eltimi aldatıyordu,ve o kadınla benim evime gelmiş,rakı içilmiş,mezeleride dolata duruyordu geldiğimde,eşim abisine hayır diyemez,kadınla gelmişler,almı içeri onları bide eşime bize müsade et evden git demişler,bide bembeyaz koltuğumun üstünde kan lekesi vardı geldiğimde,sinirden öldüm,,,utanmadan neler yapıyor insanlar,,yüzleri muşamba olmuş artk,,

Resmen OHAAAA derim ben bu durumaa. Valla napın ne edin bu terbiyesizliğe göz yummayınnn. Nasıll yüzsüz olmuş insanlar yaaa :olmaz: :olmaz:

müsade isteseydi seve seve izin verirdim Ben. Belki dışarda kutlayamıyolar paraları yok, ne olacak sanki, yengesinin evi Benden de doğum günü hediyesi olur derdim amaaaa haBersiz yapması işi Bozuyor işte. hem de inanılmaz Bozuyor. Sen kimsin ki senden müsade isteyecem der giBi. Ben kendi aBlamın evinden kıyafetlerimi almak için gideceğim zaman Bile arar müsade isterim ora onun evi, özeli, Belki ev müsait değildi Belki ortada senin iç çamaşırların vardı ev çok dağınıktı, Bu ne Böyle elinde anahtarı olan girecek mi ? umumi ev mi burası ? arar yengecim Böyle Bi durum var izin verir misin dersin yenge de ona göre evi müsaitse izin verir ya da vermez. Ben olsam verirdim yazık gençler eğlensin ne olacak derdim ama evine tanımadiği Bir sürü insanın girmesinden haz etmeyen insanlar da olabilir. Bi danış müsade iste. kayınvalidenin haBeri varsa ve yengene haBer ver demediyse o da çok ayıp etmiş.

Canım benim ya ne kadar sinirlerimizi bozuyolar bu insanlar alsanaalsanasmile
Ne hakları varki, hatırlıyorum canım senin konunuda.
Yüzsüz insanlar ya.Hatta senin kaynın siizin evde kalıyodu eşin yokken gelmişti sanırım.
O konu üzerine eşime sormuştum napar diye.Kardeşim yapmaz yaparsada ben haddini bildiririm demişti.
Bu olaydan sonra güvenim hiç kalmadı.
Kimbilir yatağımda kullanıldım eyvahedigeldismile alsanaalsanasmile
canım son gelişmeyi okumadan yorum yapmıştım,sevindim eşinin tepkisine,hadlerini bilirler bundan sonra,,

daha sonra eltimle ayrıldılar bize geldi kalmak için,aklıma geliyordu evimdeki kan lekesi,istemedim kaynımı evimde,eşimle kavga çıkardım,biraz kötü olduk,ama eşim yokkende gelmek istedi kaynım tam tavrımı koydum ve abisine kibarca evimize kalmaya gelme dedi,şimdi yüzgöz değiliz,amaan yapmasınlar terbiyesizlik,herkes haddini bilsin
teşekkür ederim canım şükür hallettik.
Bence senin eşinde güzel yapmış, sonuçta istemediğimiz durumlardan kurtardılar bizi.
Teşekkürler eşlerimize değilmi opuyorumnanaktan
Hadlerini bildirmezsek tepemizde buluyoruz herkesi akannehir
Bundan sonra anahtar isteyen yada ima eden olursa
Bizden habersiz benim evimde kızlı erkekli parti verilmesinden
Bütün eşyalarımın kullanılmasından dolayı
Artık kimseye anahtar vermicez der her tür söze de kulağımı tıkardım
Şuan bilmediğimi sanıyolar bu davayı.
Ama bende sessiz kalama.
Eşimin annesine ya nerden esti bu anahtar değişltirme fikri anlamadım ki?
Daha önceden eve birleri girmiş gibi gelmişti küllük kullanılmıştı ama
soruyorum yok diyor.Anlamadım diyeceğim.
Hem tepkisine bakcam hemde enayi olmadığımı göstercem.
müsade isteseydi seve seve izin verirdim Ben. Belki dışarda kutlayamıyolar paraları yok, ne olacak sanki, yengesinin evi Benden de doğum günü hediyesi olur derdim amaaaa haBersiz yapması işi Bozuyor işte. hem de inanılmaz Bozuyor. Sen kimsin ki senden müsade isteyecem der giBi. Ben kendi aBlamın evinden kıyafetlerimi almak için gideceğim zaman Bile arar müsade isterim ora onun evi, özeli, Belki ev müsait değildi Belki ortada senin iç çamaşırların vardı ev çok dağınıktı, Bu ne Böyle elinde anahtarı olan girecek mi ? umumi ev mi burası ? arar yengecim Böyle Bi durum var izin verir misin dersin yenge de ona göre evi müsaitse izin verir ya da vermez. Ben olsam verirdim yazık gençler eğlensin ne olacak derdim ama evine tanımadiği Bir sürü insanın girmesinden haz etmeyen insanlar da olabilir. Bi danış müsade iste. kayınvalidenin haBeri varsa ve yengene haBer ver demediyse o da çok ayıp etmiş.

Canım bende öyle düşünüyorum.İstseydi veririrdim.Hemde defalarca verebilirdim çünkü ben insanarı kıramam.Kendi yaptığıyla enayiliklerimin önüne geçti.Ama abisinden buldu belası.
Şükürler olsun rabbim herşeyi kendi yoluna koyuyor hihoyyyt

o kayınbiraderi parçalardım heralde .ne demek evime benden habersiz gelecek..bide kutlama...oldu..

ıleriki zamanlarda inkar etme ihtimaline karşın o resimlerin kopyalarını alırdım
Malum böyle destursuz aileler inkar etmeyi haklı olmak sayıyorlar

verin anahtarları böyle sağa sola sonra eviniz otel gibi kullanılsın.
yaa ne kendi anneme ne kayınvaldeme neden vereyim anahtar.
neden evliliğinize böyle resmen müdaahale etmeleri için izin veriyorsunuz.
o ev eşiniz ve sizin anahtar dahi kimsede olamaz.
ben hiç anlamıyorum bu yeni evlileri,illa kıyamet kopacak bişey olacak ondan sonra kendinize geliyorsunuz.
kendi annenizde olsa o ev sizin en mahrem alanınız.
bu en baştan nişanlıken hatta nişan bile olmadan konuşulması gereken bir konu bence.
şimdi bu konudan kavga etsen hiçte haklı duruma çıkamıycaksın sırf delirdiğinle kalacaksın işte.

Back
X