Kayınpeder derdi

Trusk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2017
72
7
6
38
Merhabalar arkadaşlar.Bende bir kayınpeder var düşman başına.daha bu akşam son lafını soktu gitti.içimi dökmek ve fikir almak istedim sizden.6 yıllık evliyim.daha 2 buçuk aylık kızım var.doğal olarak şu ara gelen giden ziyareti bol.eşim bir köyden ben başka ķöyden evimiz ortada ilçe merkezinde.ben eşimin köyünde öğretmenim.bıktım bunaldım artık eşimin ailesinden.her fırsatta bize gelmeye çalışıyorlar.müsait misiniz demek yok.daha neler neler... bu akşam da eltim olacak kızın ailesi bize geldi.tabi kaynana kayınpederle.esimin koyunden kim ziyarete gelirse onlar da takılıp geliyor.kucaklarından indirmiyorlar kızımı.ben doğum sonrasi bi de safra kesemi aldırdım şu ara dikkat ediyorum yememe içmeme.biraz uzun oldu ama olay şu.kayınpeder sordu "baban bize pide yaptırmayacak mı?" diye.ben de " daha ben yiyemem ki"dedim.bana "sen yemeyiver" dedi.sonra da yeni dünürleriyle baya güldüler buna.buna benzer birsürü patavatsızca söz.eşmm de sağ olsun şaka yapıyor demek hariç bir sey demez.ama gerçekten kötü oldum.bana karşı hep aynı bi de elti hanımın ailesinin yanında bunu demesi düşünsenize.artık yanlarına ziyaret yok.çizgimi çekiyorum tepeme çıktılar.

bebeginizi saglikla büyütün ama demek ki tam sınırı cizememisiniz su pat diye gelme torun sevme olayina alışırlarsa isin cok zor simdi az sabret gelen giden biteme kadar ama sonra bi çaresine bakmalisin yoksa hic bitmez o gelmeler kp gelince densiz belli valla sende gulerek ver lafini gec bosver hic kendini sinirlendirme

Ay açık açık gelmeyin de kuzum be
Böyleleri ile uğraşılmaz aklı sıra sana laf, soktu küçük düşünceli kp bence her gelmeye çalıştıklarında falanca yere söz verdim kız hasta hastaneye gidip aşı yaptırıcam yorgunum müsait değilim de ertele en sevöediğim misafir tipidir patavatsız ne konuştuğunu bilmeyenler...

Kaýınvalidem de sağ olsun iki ameliyatımdan sonra da yanımdaydı 1er hafta kadar.ama bir süre sonra ben konuşmadan bana sorulan sorulara cevap vermeye başladığını gördüm.ben ağzımı açmadan o cevap veriyor.bir ara yemek masasında eşimle konuşmaya çalışıyorum kaynanam bizim yerimize öyle bir sorulara cevap veriyor ki monolog yaşıyor kendi içinde.her şey kararındagüzel.ondan da soğudum açıkçası.

Ben aramam onları.hergün ararlar gelmek hariç.işin kötüsü eşimle irtibattalar.hep kavga ediyoruz bu yüzden eşimle.ararlar ve misafiriniz var yarın tabi onlar da dahil.artık bunaldım.kalpleri kırılmasın dedikçe içime atıp bunalıyorum.laf laf laf başka yetenekleri yok.

Back
X