Merhabalar arkadaşlar.Bende bir kayınpeder var düşman başına.daha bu akşam son lafını soktu gitti.içimi dökmek ve fikir almak istedim sizden.6 yıllık evliyim.daha 2 buçuk aylık kızım var.doğal olarak şu ara gelen giden ziyareti bol.eşim bir köyden ben başka ķöyden evimiz ortada ilçe merkezinde.ben eşimin köyünde öğretmenim.bıktım bunaldım artık eşimin ailesinden.her fırsatta bize gelmeye çalışıyorlar.müsait misiniz demek yok.daha neler neler... bu akşam da eltim olacak kızın ailesi bize geldi.tabi kaynana kayınpederle.esimin koyunden kim ziyarete gelirse onlar da takılıp geliyor.kucaklarından indirmiyorlar kızımı.ben doğum sonrasi bi de safra kesemi aldırdım şu ara dikkat ediyorum yememe içmeme.biraz uzun oldu ama olay şu.kayınpeder sordu "baban bize pide yaptırmayacak mı?" diye.ben de " daha ben yiyemem ki"dedim.bana "sen yemeyiver" dedi.sonra da yeni dünürleriyle baya güldüler buna.buna benzer birsürü patavatsızca söz.eşmm de sağ olsun şaka yapıyor demek hariç bir sey demez.ama gerçekten kötü oldum.bana karşı hep aynı bi de elti hanımın ailesinin yanında bunu demesi düşünsenize.artık yanlarına ziyaret yok.çizgimi çekiyorum tepeme çıktılar.