Kayınpeder inadı

Bibitmediniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
17
-3
1
29
Merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir bebeğim var normal kilo ile doğdu ancak benim sadece anne sütü ile emek verip beslemem ve bebeğimin gayreti sonucunda bebeğim kilolu kayınpeder ise hep kilosunu soruyor bu daha ne kadar olacak hey maşallah beni geçti bilmem ne saçma salak konuşuyor eşim uyarmasına rağmen devam ediyor . Bir kadndan daha dırdırcı ve aşırı inat sayamadığım bir sürü kötü yanları var bu adamın sizce bir bebeğin kilosunu sormak normal mi ? Mesela ben yeğenlerimin kilosunu hayatım boyunca sormadım annelerine , babalarına ; sevdim çok öpmeden ilgilendm geçtim ki aşırı düşkündüm

Kayınbabanızı Sevmediğiniz için gözünüze batıyor

sürekli görüşüyormuşsunuz diğer konuda bahsetmıssınız . her görüşmede soruyorsa hergun çocuk tartmıyorum diyip geçin

Aşırı kilolu olsa doktorunuz zaten size şunu yap diye söyler. Obezite olacak kadar mı kilolu bebek ?

Gerçekten çok acayip bizde de çocuk zayıf olduğu için sürekli bir baskı var.

Ben umursamıyorum.

Çok şükür sağlıklı,doktor gelişimini beğeniyor,benim için yeterli.

Bıkmadan kilosunu soruyorlar ben de bıkmadan bilmediğimi söylüyorum.

Bebeğin fazla kilosu sadece anne sütü alıyorsa önemsizdir bir Dr sayfasında görmüştüm. Benim oğlum da tombikti bayağı ama ek gıda döneminde çok zorlandım yemek az yiyordu ve zayıfladı şimdi 3 yaşında anca düzeldi.

Ayyy zayıf olsalar ayrı dert biraz tombik olsalar ayrı dert. İlla konuşacak bir şey bulurlar. Sağlıklı bir kiloysa doktoru normal görüyorsa cevap bile vermeyin ben böyle saçma sapan şeyleri duymamazlığa veriyorum.

Selam canım, eğer kendi baban sorsaydı bu kadar rahatsız etmezdi. Bence başka konularda da rahatsiz olmussun ki bu durum seni etkilemiş. Hiç takma salla gitsin Hatta dalga geç.
Sİnirden catlasanda bazıları değişmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…