- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi sindirella_34
Merhaba,cocugunuzu sag salim kucağınıza alırsınız inşallah.Ben farkli birsey söyleyeceğim Bence cocugunuza tek isim verin cift isim değil. Benim 2 ismim var,kizkardesiminde,arkadasimin kizininda,arkadaslariminda pek cok tanıdığımın. Size şunu söyleyebilirim ki 2 isim bir cocugun kaderinde cok zorlayici oluyor. Kisiliginde de. Kisilik bölünmesi yasayanlarda oluyor
Okul hayatında,meslek hayatinda karmasalar yasayanlar da.
Ailede yigit i duyup okulda alp diyenler olabilir mesela.
Gercekten 2 ismi olan insanlarin pek cogunda ,tek ismi olanlara goree talihsizlik,kisilikte sorunlar, daha cok oluyor. Genelleme yapmiyorum gördüğümü söylüyorum.
Tek isimli olanlarin hayata karşı daha sağlam durduğunu,daha istikrarli oldugunu ve daha mutlu olduğunu görüyorum.. ben kendimden sonra ve cevremde gorduklerimden sonra cocuguma tek isim verme karari aldim. Henuz yokta ilerisi icin
Bu arada cocuga isim verme hakki anneye ait kim ne derse desin cok önemli ve ciddi bir konu bu . Asla taviz vermeyin. Ahmet ismide klasik guzel bir isimmis ben gecen gun top oynayan cocuklardan birsey duydum bir tanesine sesleniyorlar çocuğun ismi
Muhammed Mustafa. Cok şaşırmıştım gercekten cok ağır bir isim Allah nazarlardan saklasın. Ben vermezdim ama bu ismi büyük konusmayim da.
Tatli dille halledilir nasılsa cocuk sizin kaynana şöyle bir kenarda dursun .
Okul hayatında,meslek hayatinda karmasalar yasayanlar da.
Ailede yigit i duyup okulda alp diyenler olabilir mesela.
Gercekten 2 ismi olan insanlarin pek cogunda ,tek ismi olanlara goree talihsizlik,kisilikte sorunlar, daha cok oluyor. Genelleme yapmiyorum gördüğümü söylüyorum.
Tek isimli olanlarin hayata karşı daha sağlam durduğunu,daha istikrarli oldugunu ve daha mutlu olduğunu görüyorum.. ben kendimden sonra ve cevremde gorduklerimden sonra cocuguma tek isim verme karari aldim. Henuz yokta ilerisi icin
Bu arada cocuga isim verme hakki anneye ait kim ne derse desin cok önemli ve ciddi bir konu bu . Asla taviz vermeyin. Ahmet ismide klasik guzel bir isimmis ben gecen gun top oynayan cocuklardan birsey duydum bir tanesine sesleniyorlar çocuğun ismi
Muhammed Mustafa. Cok şaşırmıştım gercekten cok ağır bir isim Allah nazarlardan saklasın. Ben vermezdim ama bu ismi büyük konusmayim da.
Tatli dille halledilir nasılsa cocuk sizin kaynana şöyle bir kenarda dursun .