kayınpeder ve elti sorunu

Simdi kp "hayirli olsun" derse bebek mubarek, demez ise lanetli mi olacak.Nite takiyosun yaaa
Oglumu sunnet yaptim.Halasi ve amcasi hiiic tinlamadi.İnan dert degil.Kusmem de...Bunun pesine dusup kimseyi buyutmem de sinirimi bozma yolunu da acmam.Deseydi iyiydi.dememis...cok da fifi :))) Ben mevlute cagirmicam halasini ona dert olsun

Bos ver benim eltim de hamileliğini duydu o da hamile doğumuna az kalmis kızar gibi oğlumu kaç kere abi yapacaksınız dedi.Kayinbabam hic birşey demedi.Tek sözü dokuz ay niye çocuk yaptınız nasil büyüyecekti.Yanlarına gittik oğlum orada havale geçirdi günlerce hastaneye gıdık geldik.Ağzını açıp demedi ki ya çocuklar noluyor geçmiş,olsun nasıl,ne dedi doktor hic umuruda değil.Bundan sonra eseri kadar değer veririm biter.Ben esinle çocuğumla mutlulugumla ilgilenirim.Sizde üzülmeyin uzmeyin bebisi

güzel yorumlar için teşekkürler hanımlar, şuan o kadar takmıyorum. sadece dışarıdan bir göz olarak olaya nasıl bakılıyor merak ettim. haklısınız takmamak en iyisi.

kızlar selam,
4 yıllık evliyim ve Allahın izniyle bebeğim olacak.
Ancak kayınpederim hiç olsun istemedi. Belli tedavileri geçtik o süreçte bile hala yapmayın diyip duruyordu. çok üzlüyordum. hamile olduğumu haber vermek için aramamı istedi eşim, bu kez bir ses tonu vardı anlatamam. sanki cenaze haberi almış gibi. hiç sevinmedi.
Çok bozuldum.
Eltim yeni doğum yaptı sayılır. bir yaşında oğlu var o da bebeğimi kutlamadı ona ayrı gıcık oldum zaten.
şimdi ben bunlara karşı nasıl davranayım? acayip kıl oldum.
Belki bu dert değil ama ağrıma gitti :KK43:
Allah Allah çok ilginç insan neden torun istemez ki normal dedeler sevinçten havalara uçuyor ama

belli ki bir sebebi var

hayırlı olsun bebeğiniz, sağlıcakla kollarınıza alın inşallah..
onları da hiiiiççç takmayın kendileri bilirler.. siz eşinizle meleğinizle mutlu olmaya bakın..

aynı davranışları onlarında özel günlerinde tepkisiz kalarak iade edersin eleştiren olursa cevabın "bana nasıl davranıldı ki koşup boynuna sarılmamı mı bekliyorsunuz" olsun.her şey karşılıklıdır.

Back
X