kayınpederim :-(

_citygirl_

hiç bitmeyelim..
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.341
1.057
133
Heekese Merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok

oooo bu ne ya sen neden sesini çıkarmıyorsun. Pardon x baba bir problem mi var diyebilirsin sakince. Ay o ne ya susmayın bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

heekese merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. Dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok
kaç yaşındasın merak ettim ne bu ya
sen o evin gelinimisin hizmetcisi mi
neden sesin çıkmıyor hiç
kimseye kendini ezdirme
ne eltine ne kbabana ne kocana
sen insansın herşeyden önce
ver cevaplarını
bırak kötü gelin ol
az görüşürsün işte

oooo bu ne ya sen neden sesini çıkarmıyorsun. Pardon x baba bir problem mi var diyebilirsin sakince. Ay o ne ya susmayın bu kadar ezdirmeyin kendinizi.

Keşke konuşabilsem ama susuyorum işte kötü olmamak için. Eşim aldırma diyo ama mümkün degil ayrımcılık yapıyor işte.

Keşke konuşabilsem ama susuyorum işte kötü olmamak için. Eşim aldırma diyo ama mümkün degil ayrımcılık yapıyor işte.

Sen sesini çıkarmadığın sürece ayrımcalık olur. Askeriye mi orası da rütbeye göre davranabilir kim o ya hangi hakla :47: Eşin arada dengeyi sağlayamıyorsa sen sesini çıkar ki herkes yerini bilsin :31:

kaç yaşındasın merak ettim ne bu ya
sen o evin gelinimisin hizmetcisi mi
neden sesin çıkmıyor hiç
kimseye kendini ezdirme
ne eltine ne kbabana ne kocana
sen insansın herşeyden önce
ver cevaplarını
bırak kötü gelin ol
az görüşürsün işte

20 yaşndayım belkide ondan bu kadar çok emir veriyor bilmiyorum aynı zamanda üni okuyorum küçümsüyor beni çocuk diye. Bıktım artık bugüne kadar kimseye kötü laf söylemedim. Misafir geldiğinde beni hizmet ediyim diye çağırıyor bnde bazen gitmiyorum

Zor günler seni bekliyor hazırlıklı ol kayınpederin ahlakımı böyle yoksa adam dolduruşamı geldi, geldiyse kim getirdi? Birde onun üstüne ev yapmanız çok kötü olmuş epey eşinle tartışmaların çoğalacak, epey sabırlı olman gerekecek , işin çok zor diyeceğim
işine gelmeyeni yapma ,eşinede söyle evde yemek pişecek gidip anasında karnını doyuırmasın veya birlikte yemeye zorlamasın para birikmesi için daha çok ayrıntı var , misafir geldiğinde kaynana aşağa inip onun hizmetini görmen gerekecek ,epey morel bozukluğu aklıma gelen bunlar ,umarım depresyona glrmezsin

Bu zamanda kusura bakmayın ama kimin a. s.çarsanız o zaman sizden iyisi olmuyor.
Tepkinizi koyun. Siz sustukça daha da fazlasını yapıcaklar. Çünkü yapıcağınızı, susmaya devam edeceğinizi biliyorlar.
Siz tepkiyi gösterin sizden iyisi olmaz bir kaç gün sonra.
Ay çok kızdım :47:

sonradan daha fena yüz göz olmaktansa başından uyarman daha mantıklı,
ailende biraz pasif kalıyor sanırım, yoksa nerden bulacak bu cesareti

Zor günler seni bekliyor hazırlıklı ol kayınpederin ahlakımı böyle yoksa adam dolduruşamı geldi, geldiyse kim getirdi? Birde onun üstüne ev yapmanız çok kötü olmuş epey eşinle tartışmaların çoğalacak, epey sabırlı olman gerekecek , işin çok zor diyeceğim
işine gelmeyeni yapma ,eşinede söyle evde yemek pişecek gidip anasında karnını doyuırmasın veya birlikte yemeye zorlamasın para birikmesi için daha çok ayrıntı var , misafir geldiğinde kaynana aşağa inip onun hizmetini görmen gerekecek ,epey morel bozukluğu aklıma gelen bunlar ,umarım depresyona glrmezsin

Eşimle konuşuyorum zaten bn onlara hizmet edemem diyorum yemek aynı olsun istemiyorum mimarlık okuyorum proje ödevlerim hiç bitmiyor bazen sabahlıyorum eşim gitmezsin yapmazsn diyor adam her gün arayıp çağırıyo oğluna söz geçiremeyince beni arayıp bağırıyo sen nerdesn niye gelmiyosn bida olmadn diye.

Heekese Merhaba arkadaşlar. 6aylık evliyim ve şuan kirada oturuyotuz. Bir eltim var bnden 10 yaş büyük ne zaman bir araya gelsek beni hep küçümser çok alıngan ve fesat. Herneyse asıl sorunum k.pederim. dün akşam k.pederlere gittik eltimlerde geldiler. Bugüne kadar hiç bir zaman saygıda kusursuzluk etmedm her zaman güleryüzlüyümdür. Buna rağmen hep eziliyorum. K.pederim devamlı emir veriyor gözü hep üstümde. Eksiğimi arayıp hemen söylüyor. Dün herkes ordaydı önce bana bi güzel bağırdı sofrayı kursana diye sonra su getir ekmk getir. Eltimeyse o kadar iyi ki :-( dün akşam bardak istedi benden surahi yanındaydı ben bardağı uzatınca(kendi doldurur diye düşğndüm) önce aldı surahiyi sonra vazgeçip tekrar yerine koydu bna parmağıyla işaret etti koy dedi o kadar kötü oldumki :-( o an gidesim geldi ordan. Eltim bnları görünce nasıl mutlu oluyo anlatamam. Birde eve dönerken eltimlere haftada 2kez bizede 3kez geleceksiniz bndan sonra dedi. En kötüsüde bu insanın üst katına ev yaptırıyoruz ve geri dönüşü yok. Eşimle her akşam kavga ediyoruz dün akşam ilk defa ayrı yattık ne yapacağımı bilemiyorum yüzünü bile görmeye tahammülüm yok

K.pederinin davranışları çok çirkin, emir veriyor, bağırıyor yazmışsın. Neden cevap vermiyorsun arkadaşım cevap vermek saygısızlık değildir eşinde mi hiç bişey söylemiyor. Cevap vermemeye devam edersen kendi sağlığını bozarsın, başka hiç kimseye bişey olmaz.

Terbiyesizliğe bak. Tüm bunlar olurken kocan olacak odun ne yapıyor onu merak ettim. Hadi kayınpedere yasından saygı duyarsın da eltiye ne oluyor yahu, tam yolunmalık

sonradan daha fena yüz göz olmaktansa başından uyarman daha mantıklı,
ailende biraz pasif kalıyor sanırım, yoksa nerden bulacak bu cesareti

Haklısın ailem uzakta olduğu için pek karışamıyorlar k.pederimde tek ailem oymuş gibi davranıyor. Bi gün telefonda kendi babamla konuşuyordum bna döndü senin kaç tane baban var dedi şok oldum..

Şu kayınpederin çocukluğu nasıl geçmiş ve hanıma davranışı nasıl bir rica etsem anlatırmısın?
Eşimle konuşuyorum zaten bn onlara hizmet edemem diyorum yemek aynı olsun istemiyorum mimarlık okuyorum proje ödevlerim hiç bitmiyor bazen sabahlıyorum eşim gitmezsin yapmazsn diyor adam her gün arayıp çağırıyo oğluna söz geçiremeyince beni arayıp bağırıyo sen nerdesn niye gelmiyosn bida olmadn diye.

eşin sana yapılan o hareketleri görüyo ve ağzını açıp hiçbirşey demiyor mu?

Terbiyesizliğe bak. Tüm bunlar olurken kocan olacak odun ne yapıyor onu merak ettim. Hadi kayınpedere yasından saygı duyarsın da eltiye ne oluyor yahu, tam yolunmalık

Eşim birşeyler yapsaydı bu durumda olmazdm zatn evin en küçüğü benim konuşmuyorum diyor. En azından beni o kadınla buluşturma diyorum her gördüğümde beni evine çağırmadın diyo insaf ya kaç kere çağırdım asıl kendi çağırmadı bi kez bile.

suç sizde kayınpederiniz yüz bulamasa öyle yapabilir mi , yeterince sessiz kalmışsınız zaten bundan sonra kötü olsanız ne olacak ki sürekli böyle ezilmektense ; biraz sesinizi çıkartın niye bu kadar ezdiriyorsunuz kendinizi :20::20:

Kp emir yağdırırken kocan armut mu topluyor onu merak ettim :ssz: umarım eşinin karakteri de babası gibi değildir.:19:

Ayrıca azıcık ağzını aç dişini göster.. Ne bu yahu :47: Sessiz kalırsan ne evinde huzur olur ne gönlünde.

Onların üstüne ev yaptırmanız da çok kötü. Şimdiden evliliğini yaşamıyorsun oraya taşınınca hiç yaşayamazsın.

Saygı da bir yere kadar. Kimse senden değerli değil.

Eşim birşeyler yapsaydı bu durumda olmazdm zatn evin en küçüğü benim konuşmuyorum diyor. En azından beni o kadınla buluşturma diyorum her gördüğümde beni evine çağırmadın diyo insaf ya kaç kere çağırdım asıl kendi çağırmadı bi kez bile.

Haklısın eşin dut yemiş gibi oturmasaydı bunlar olmazdı. Aslında bi cinnet herseyi çözer eltiyi bir kez paralasan bunların hicbiri olmaz

allah kimseyi kötü insanlara düşürmesin ama düşürdü ise de EZİLENİ EZİYORLAR . malesef

Back
X