kayinpederimin annesi..

Kp canı sıkılırsa sıkılsın sen kendi canına bak!
Niye müsade ediyosunki sana laf söylemesine arkandan konuşmasına gece yarılarına kadar evinde tv izlemesine?
Ki bu kişi eşinin babaannesi seni hiç ilgilendirmez onun derdi tasası ( kaprisleri bu saçmasapanlıkları)
Gitme gelmesin çağırdıında işim var de gelmek istediğinde işim var aynı binada olsa fark etmez
Dişliyse dişli olucaksın anan seni millet ezsin üzsün diye doğurmadı

daha 4 aylık taze evlisin ve evine gelip sürekli gece vaktine kadar oturuyor mu:53:

size böyle davranmaya hakkı yok :19::19:

ezdirmeyin gitmeyin gelmesinler de sürekli bu ne ya...

daha yeni gelinsin özelin var ailen var..

böyle giderse sonun kötü valla.

Tasinamayiz diyorsunuz o zaman mecburen cekeceksiniz. En normal olani tasinmaniz, mumkunse biraz uzak bir semte hatta.

kayınpederinin canı seninkinden kıymetlimi,sıkılırsa sıkılsın
ne diye altta kalıyosunuz ki zaten anlamadım

38 dogumlu canim. Teksas gibi kadin yahu. Cocuklariyla hanimlarinin aralarini bozar sonra ee benim ogullarim yarin oburgun kavga ettimi karilariyla benim yanima gelir der. Gecenlerde hastalandim diyip kendini hastaneye goturdu benden saglam kadinda hicbsey cikmadi. Kaynanam kanser den oldu kadina kanserken yapmadigini birakmiyodu kaynanam oldukten sonra kiymete bindi ama

Teksas gibi (: çok güldüm ama cuk oturdu gerçekten kadına.Allah bilir kayınvalidenizin de -Allah rahmet eylesin- hasta olmasının sebeplerinden biridir. /:

Son düzenleme:
başlığı görünce "amaaan eşinin babaannesi ne kadar karışır ki"dedim ve okuyunca şaşkınlıktan ağzım açık kaldı. şimdi kimse bana edepsiz demesin ama bu kadın ya deli ya da terbiyesiz.

taşınman şart yani öyle ya da böyle kocanı ikna edeceksin. kp ile biraz bozuşursunuz ama gönlünü alırsınız olur mu böyle? kv neden kanser olmuş belli, yazık, Allah rahmet eylesin.

kocana anlatacaksın, onlar dışarda anlamıyolar sen çekiyorsun bütün gün, kafasının etini yemeden sabrederek, Allah yardımcın olsun.

ayrıca durma evde, çık gez konuşsun dursun gelmesin sana.

yazık sana arkadaşım, bak sen de hastalanırsın Allah'ım esirgesin.

tek tavsiyem daha çok geç değil yaşlı da olsa mesafe koyduğun zaman anlıyorlar. bırak alınsın yerini bilir hiç değilse. eşimin babannesi bizimle yaşıyor fırsat versem karışmadığı şey kalmayacak. evde ev arkadaşı gibiyiz herkesin kendi alanı var kimse müdehale edemiyor. sen de mesafeni koru bak bakalım o zaman her şeyine karışabiliyor mu

Ben olsam tartışma çıkarır; küslük yaratırdım.. Eli ayağa keserdim..
Ayrıca akraba ütüsü ne demek? Çok tepene çıkartmışsın

kp ve eşımın babaannesının utusunu yapıyorum bırde eşımın dayısı kalıyordu onun utusunude yapıyordum sımdı o gıttı o olmadıgı ıcın yapmıyorum ama babaannenın ve kp utusunu yapıyorum bırde ınsanlara yaranılmıyor kı.. Eşımın halası gelmıstı ogun bende eltıme gıtmıstık aksam beraber geldık buraya o yukarıya gıttı ve bende evıme gttım eşım gelecektı. Halası demıs dıcle nerde eltımde bıze geldı beraber geldık saçımızı boyadık demıs, eşimin kuzenın hanımıda vardı. Halasıda ıste cok gezıyor falan demıs hemen eltım eltımın annesı savunmus demıs nereye gezmeye gıttı bıze geldı cocukları tuttu saçımızı boyadı falan demıs . allahtan eltımle aram ıyı bırsey oldugu zaman koruyoruz bırbırımızı oyle laf gezdırmez ama bu hala herseye burnunu sokuyor kardeşının yuzune guler arkasından ooo dmedıgı laf kalmaz.. Kv de zaten babaanne kanser ettı.. kADIna cektırmedıgı sey kalmamıs dusun evde eshortmanla dolasmasına bıle laf yapan bırıydı bu kadın. ıste ıyıler ölup gıdıyor kötuler hayata... ne dıcem sasırdım artk. allahtan esım aılesıne cok duskun dgl..

mesafe koymaktan başka çaren yok dicle belli ki edepsiz bi kadın zaten ne yapsan yaranamayacaksın onun için yavaş yavaş başla mesafe koymaya

kadını biliyorlardır merak etme bencede yavas yavas mesafeni koy anca oyle kurtulursun...gerci uzaga gitmeden kurtulunmuyor ya bi cozum iste

eşimin bi yengesiyle konuştuk hani çok uzak duruyorsunuz dıyor herkes buna söylenıyor dıyor. ee eşım gelmıyor ben napabılırım ben gıdınce esım baska seylere yonelıyor dıyorum..en son gıdıp acaba baba ben orhan evde tek durunca ben babaannenın yanına gıdınce esım baska seylere mı yonelıyor desem mı acaba sımdı esımın yakın akrabası hastaneden cıktı asagı katımdalar bızı cağırdılar benımkı ınmıyor sen ın dıyor ne yapcam bılmıyom offf

Ben de taşın diycem, baska cozumun yok gibi canim benim, esine anlatma bunlari, aran bozulmasin. O goruyordur, biliyordur zaten de sen soyleyince batar.. Bu kadinin yokmu bir acigi onu bul diycem, gorusmesen aslinda ne iyi olur...Rabbim kolaylik versin canim...

Ben de taşın diycem, baska cozumun yok gibi canim benim, esine anlatma bunlari, aran bozulmasin. O goruyordur, biliyordur zaten de sen soyleyince batar.. Bu kadinin yokmu bir acigi onu bul diycem, gorusmesen aslinda ne iyi olur...Rabbim kolaylik versin canim...

eşim bilyr aılesını ve kolay kolay gıtmez 4 aydır evlıyız 5 kere cıktık suana kadar beraber bbasının babaannesının yanına okdr daha da cıkmadık bugun asagıyada gelmedı ben tek ındım.. eşım bn yukarıya cıktıgımda evde tek kaldıgında baska seylerle ılgılenmeye baslıyor artk evde tek kalınca dusunun yanı :/

eşim bilyr aılesını ve kolay kolay gıtmez 4 aydır evlıyız 5 kere cıktık suana kadar beraber bbasının babaannesının yanına okdr daha da cıkmadık bugun asagıyada gelmedı ben tek ındım.. eşım bn yukarıya cıktıgımda evde tek kaldıgında baska seylerle ılgılenmeye baslıyor artk evde tek kalınca dusunun yanı :/

İsin zor gercekten ama, esin evde tek kalinca neyle ilgileniyor anlamadim ben! Cok zor boyle insanlarla ugrasmak gercekten...

Back
X