Kayınpederimin doğum günü,kararsızım yardımcı olabiliirmisiniz ?

regis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2011
129
1
46
Balıkesir
Bugün kayınpederimin doğum günü.Son bir haftadan bu yana aklımda, ilk önceleri bir pasta hazırlayıp süpriz yapmaktı niyetim ama şu
an çok kararsızım ..Kayınpederim 65 yaşında olgun oturaklı Baba gibi babadır,manevi olarak her zorluğumda yanımızdadır ,ve şimdiye kadar çocukları ,hatta eşide dahil olmak üzere hiç kimse hatırlamamış bile..
Geçtiğimzi hafta kayınvalideme bahsettim Babamın önümüzdeki hafta doğum günü ben bir pasta hazırlayayım sende bir şeyler hazırla ogün ya siz bize gelin yada biz gelelim hoş bir süpriz olur hem ailecek güzel bir akşam geçirmiş oluruz dedim .....!
Kayınvalidemse bu teklifime aaaaaa hiç bir şey yapamam o benim doğum günümü hatırlıyormu ? diye cevapladı :37:
dünde şehir dışından kızı geldi ama hiç kimsenin umurunda bile değil :68:
eşimle konuştuğumdada bana bırakıyor canın nasıl isterse gibisinden bense maddi manevi bizi zor günlerimizde hiç yanlız bırakmayan ,ömrü boyunca geçim sıkıntısı ,çoluk çocuk sıkıntısı diye yaşlanmış kayınpederime bir hoşluk yapmak istiyorum..
Ama benden başka hiç kimsenin umurunda değil bu gün...Anak kayınvalidemle kızı yesinler içsinler gezsinler sanki o harcadıkları parayı kim veriyorsa onlara :20:
akşama çok az kaldı ve ben bir an önce ne yapıcağıma karar vermeliyim :54:
şimdi bir pasta alıp gideyim mi ? yoksa herkes nasıl davranıyorsa bende bende onlaramı uyayım ?

Kendi kızının düşünmediğini siz düşünmüşsünüz.
kutlarım
Yapın doğumgününü. Bakmayın kimseye
Onlar duyarsız diye siz de onlar gibi yapmayın
Hoş edin adamın gönlünü
Nasıl mutlu olacaktır kimbilir
İnsanın sevildiğini, hatırlandığını bilmesi ne kadar güzel

kayınpederinizin madem doğum günü kutlanmamış şimdiye kadar:)
bir ilki olsun o zaman alın pastamızı içeceğinizi gidin kutlayın bence hep beraber:)
tek ben yaptım havalarında olmazsanız sorun da olmaz:38:

İçinizden eğer pasta alıp kutlamak geliyorsa kimseye bakmayın kutlayın.
Sonuçta size iyilikleri dokunmuş. Sizinde ona bu şekilde bir teşekkürünüz olur.
Hayatında hiç tatmadığı bir duyguyu tatmış olur...

lütfen kutla.insanlar yaşlandıkça daha da duygusal oluyolar. eminim çok mutlu olacaktır. anlattıklarına göre o kadarcık mutluluğu hakediyo da.

Bu yaştaki insanlar ilgiden hoşlanırlar. Çok güzel bir jest olur çok da güzel bir anı olur.

(:

Canım...çok güzel bir düşünce...fakat...aynı şeyi kayınvalidenin doğum günü için de düşünüyorsan..???

Hem..alışkanlık olmayan bir eylemi başlatırsan devamını da göze almalısın...doğum günü her yıl kutlanır çünki...bu yıl içimden geldi deyip

gelecek yıl canım istemedi demiyceksen?

Kayınbabam çok iyibiri ona yapmak istiyorum...ama diğerleri iyi olmadığı için banane...demek hiç olmaz!

Bir insan doğum günü kutlamak gibi bir güzelliği düşünme kapasitesindeyse eğer..yakınındaki kişilerde ayırım yapma hakkı olmaz.

.

Teşekkür ederim ..pastanın kreması ocakta şu an
Her an çok önemsiz bile olsa vakit ayırıp yazdığınız için sağolun kızlar..Elleriniz dert görmesin bu gün akşam sizinde sayenizde babam çok hoş bir gün geçirecek..çok mutlu olacak çoookkkkk .Allah sizide mutlu etsin işallah...

bence çok güzel düşünmüşsün

diğer aile üyelerinin kutlamam sebebi, öyle görmüş olmamaları olabilir

ama senin ki ilk olsun, hatta bi de hediye alsan süper olur, alışkın olmadığından yadırgayabilir ama mutlu olacaktır eminim

ilişkinizin bu kadar güzel olmasına da sevindim burad okuduğumuz onca konudan sonra... allah bozmasın muhabebtinizi:nazar::nazar:

siz ona kendini değerli hissettirin o da size sizi değerli hissettrsin zor anlarınızda yanınızdaymış 65 yaşında doğumgünü kutlamak hayatında ilk defa kendisi için yaılmış pastayı yemek mutlu edicektir:66: inanıyorum ve sizi bu yi niyetiniz için kutluyorum bu çiçeklerde size gelsin :71:

bence çok güzel düşünmüşsün

diğer aile üyelerinin kutlamam sebebi, öyle görmüş olmamaları olabilir

ama senin ki ilk olsun, hatta bi de hediye alsan süper olur, alışkın olmadığından yadırgayabilir ama mutlu olacaktır eminim

Diğer aile üyelerinin öyle görmemiş olduklarını düşünmek istiyorum aslında ama öyle değil canım ,keşke öyle olsa idi ,ama diğer aile mensupları azıcık bencil hep bana hep bana gibisinden ..neyse onların meselesi diyorum ben artık adamcağız şu ahir ömründe olur mu bilmem (ben çok mutlu olucam )ama bir gün de olsa özel olduğunu hissedicek her ne kadar bunu dile getiremesede ben anlicam onu :71:

siz ona kendini değerli hissettirin o da size sizi değerli hissettrsin zor anlarınızda yanınızdaymış 65 yaşında doğumgünü kutlamak hayatında ilk defa kendisi için yaılmış pastayı yemek mutlu edicektir:66: inanıyorum ve sizi bu yi niyetiniz için kutluyorum bu çiçeklerde size gelsin :71:

Canım...çok güzel bir düşünce...fakat...aynı şeyi kayınvalidenin doğum günü için de düşünüyorsan..???

Hem..alışkanlık olmayan bir eylemi başlatırsan devamını da göze almalısın...doğum günü her yıl kutlanır çünki...bu yıl içimden geldi deyip

gelecek yıl canım istemedi demiyceksen?

Kayınbabam çok iyibiri ona yapmak istiyorum...ama diğerleri iyi olmadığı için banane...demek hiç olmaz!

Bir insan doğum günü kutlamak gibi bir güzelliği düşünme kapasitesindeyse eğer..yakınındaki kişilerde ayırım yapma hakkı olmaz.

.
Umarım alışkanlık olurda her yıl kutlarız ,ben başlatırım onlarda devamını getirirler ..Kayınvalideme gelince bu eylemi kayınpederim istemiyor benden içimden geliyor mutlu etmeye çalışmak ,keşke kayınvalidemde önümüzdeki bir yıl kayınpederimin yaptığı babalığın yarısını yapsade bırakın pastayı ona parti düzenlesem :1:

:71:

:71::71:

Sen elinden geleni yap diğerleri düşünsünler ne yapacaklarını...

Ben zamanında kargoyla hediyesini yollamıştım. Bir kez kolunda görmedim, içim acıdı ama yine de arar kutlarım. Kendi evladımdan görmüyorum hic olmazsa gelinim yapıyor diyor gönlümü alıyor.

Çok ince düşüncelisiniz, bravo...

Kayınpederiniz anlattığınıza göre çok beyefendi bir insan.

Eminim bu yaşında elinizde pastayı görünce ne kadar da mutlu olacaktır. Ve ne şanslı ki sizin gibi sağduyulu,düşünceli bir geline sahip.

Siz hiç kayınvalidenize, eşinizin kardeşlerine takılmayın. Muhakkak yapın...

Bir arkadaşımız; "kutlarsanız her sene kutlamayı göze alın" demiş...

Doğum gününü kutlamaktan, birilerini mutlu etmekten daha güzel bir şey var mıdır ki...

Hele de bu kişiler bizleri büyüten, yetiştiren, bize kol kanat geren anne/baba/yaşlılarımız ise...

Son düzenleme:
Back
X