kayınpederimle konuşmuyorum

dutpekmezi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2012
4
0
86
İstanbul
nasıl anlatsam bilmiyorum ama belli bir nedeni yok sadece davranışları beni çok rahatsız ediyor. yanımızda gaz çıkarıyor, sürekli oyun havaları dinliyor çocuğuma da dinletiyor, balkonda sigara içip camdan aşağı gelene gidene laf atıyor, sürekli paradan bahsediyor konuşmak istemediğim için ara sıra laf sokmaya çalışıyor, bir şey istiyorsa emir kipi kullanıyor mesela çay koy veya su ver gibi... bilmiyorum ya ben çok takıyorum ya da gerçekten takılacak şeyler bunlar karar veremedim. aslında en başında kendisi başlattı bu konuşmama olayını evimize hırsız girdi ve düğünden kalan altınlarımı çaldılar altınlar çalındı diye bunun faturasını bana çıkarttı çünkü biz eşimin ailesinin bulunduğu yerden farklı bir yerde ev almıştık her neyse olayı ona bağladı ve bana tavır yaptı paraya çok düşkündür kendisi... sonrasında doğru düzgün yüzüme bile bakmadı şimdi de kendisi ilgi bekliyor ben konuşmuyorum yoksaymış durumdayım nasıl bir tavır takınsam bilemiyorum

o sizin eşinizin babası saygı duymak zorundasınız ama sevmek zorunda değilsiniz ..
bayramda seyranda gidin elini öpün,evinize dönün .. sıkı fıkı olmaya gerek yoook..

Büyük diye saygı duyman gerekmiyor. Saygı karşılıklıdır. Eşinin hatrına kırk yılda bir gidersin olur biter. Sana bir artısı eksisi yok yani.

eşimde rahatsız oluyor bazen ama o benim babam napabilirim döveyim mi adamı diyor işte... benden ilgilenmemi istiyor ama bunları görünce içimden gelmiyor

eşimde rahatsız oluyor bazen ama o benim babam napabilirim döveyim mi adamı diyor işte... benden ilgilenmemi istiyor ama bunları görünce içimden gelmiyor

Yazdiklariniza benzer seyler degil ffakat inanin kendi ailemde dahi tahammul edemedigim seyler var ancak esim bu yuzden kusse hem mahcup olurum hem de ailemi sevmese bile saygisizlik olarak gorup diklesirdim...

Esiniz size guzelce rica etmis. Fazla ilgilenmenize sohbet edip gulusmeye samimi olmaya luzum yok. Fakat esinizin hatrina mesafeli bir iliski kurabilirsiniz bence.
Aksi takdirde bu durum zamanla sizin evdeki huzurunuzu da kacirir sanirim.

Bende sevmiyorum hele emir vererek konuşunca bagirasim geliyor ama eşim için sonuçta babası,saygısızlık yapmamaya çalışıyorum eşimin aileme nasıl davranmasını istiyorsam bende öyle davranmaya çalışıyorum..

kimseye ne büyük diye ne esimin babası ne kendi babam diye saygı duyamam ; herkes kendi tavırlaryla bunu hakeder yada etmez . O size saygı duymuyor ki siz ona duyasınız netice o esinizin babası ise sizde onun oglunun karısısınız!! ben olsam 1 ay aynı evde bile kalmazdım :)

Saygı karşılıklı olmalı diye düşünüyorum bende esimin annesi kızkardeşi abisi ve abisinin esiyle gorusmem bayramda bile gitmem aramamda kii bu yazdiklarin bizim aramizdaki sorunlarin binde biri bile değil kayinpeder nötr olsada oda arada kaynıyor tabi bana saygısızlık yapan insanlara ben saygı duymam diplomasi bile yapılmıyorsa selami sabahı keserim net

Davranislarini begenmeyebilirsiniz ama kanli bicakli gibi de davranmaya gerek yok.

Gaz cikaran, emir kipi kullanan baba sizin olsa iyyy deyip gorusmeyecek misiniz?

Ayda yilda bir...

Tövbe tövbe yollar önce burada bi olay oldu o geldi aklima. Gelin parayi vermeyince KB eve gidip parayi calmisti.sonra hirsiz girdi sanmislardi. Bide üzerine KB kusmustu. KB niz hirsizlik olayina ne tepki verdi.parmak izi falan alindi mi

hiç bi iz bırakmamışlar hatırlamak bile istemiyorum. Allah ım düşmanımın bile başına vermesin... bir de şu sorunsal var eşim ve ben farklı illerdeniz fakat istanbulda yaşıyoruz ve ev aldık İstanbul eşimin memleketine 2 saat uzaklıkta benimki 11 saat ben uzak olmayı tabiki takıyorum ama eşim benden daha fazla takıyor bense iki tarafada az uzak olmak gerektiğini düşünüyorum ama eşim memleketimde yaşamak isterim diyor yani anlaşamıyoruz... sizce nerde yaşamalı doğru mu yapıyorum yanlış mı??

Benimkide zirt pirt laf sokuyo cocugunuz yok bana torun veremediniz diye. Bugun bayram ziyaretinde sulaleden laf isittim resmen. Herkesina agzinda. Yok cocuk bu gidisle yapmicaksiniz, siz daha oturun oyle elalem ikinciyi yapiyo, Hatta kayin babam okadar ileri gitmiski kesin birinde sorun var demis. Caktirmadan agzimi yokluyolar sanki enayiyim anlamiyorum. Igce depresyona girdim. Allaha inancim sonsuz elhamdullilah. O herseyin en iyisini bilir ama bayram bayram depresyona soktular beni:43: Kusura bakma canim icimi doktum biraz. Senin kayin babanda baya kabaymis ya. Hic yakismiyor insana boyle haraketler... :50:

Gaz çıkartmak nedir ya tövbeler olsun.allahım evlerden ırak.ya saygı da bir yere kadar.oda size göstermeli.offf çok zor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X