- Konu Sahibi bestemyildiz
Öncelikle meraba arkadaslar benim sorunum kayınpederim yani mustakbel kayınpederim daha bi sözlüyüz o istnbl ben tkrdag her hafta sonu görüşüyoruz cok sukur ve geçen gun sözlüm dedi ki babam her hafta her hafta ne görüşüyosunuz 2 haftada 3 haftada 1 görüşün dedi ki biz hergün dipdibeydik aynı okulda okumustuk mezun olduktan snra byle grşmek koymustu ama alısmya calısyduk bu adamn ilk harkti değil geçenlerde telefonnu bana verdi ekranını acmam ıcın kırlmsn dye yapamdm kusra bakmyn dedm becerksz dedi bana pardon dyebldm sadece düğün konusu acılıyor sokakta yaparız düğünü nolcak sankı diyo bide dğün salonmu tutcaz dyo aynı bınada yasarz gibi hayallri var bakın diyorum kibarca söylyrm sokakta olmaz dye anlamıyo adam kıllık üzerne kıllık surekli bilgsyrla ugrasyrm dye laf sokmalrı var bide kız erkek diye ayrım yapıyor kadın onun göznde afedrsnz ama işini görücek cocuk yapcak yemek vercek falan o kadar gezmek hakkı değil kadınn calsmkta ondn parada ıstmcksn yoksa bi ton laf hep kendi istedgi olsn istyo nefret edıyorum ondan simdden görşmk istemyrm napcm ben