bazen gercekten cok uzuluyorum
..esim calisiyo bende calisiyodum ama isten ayrildim kaynanam yan dairede oturuyo
kapimiz nerdeyse bitisik..
hep bi laf sokmalar oglu bigün ugramasa hemen "oglumu gormedimya keyfim hic yok bugun " demeler fln..gorumcem var evli olmayan kayinpeder yok..
biturlu ayri bi aile olamadik galiba
sklyorm nasil anlaticamki artik evlendik biz..
sanki beni evlatlik aldilar sadece uyumaya kendi evimize gidiyoruz sanki..
siz neyapiyorsunuz kayinvaldesiyle bukadar yakin oturanlar varmi benim gibi?..mesafenizi nasil koruyorsunuz?
boyle ogullarina duskunluklerinde napiyorsunuz?
misal verim size..esim benimle ugrasmayi cok sever gecen isten geldi annesi vardi yanimizda beni sirtina aldi havaya kaldirdi sakalasti fln
annesi hemen araya giriyo napiyosun sirtini agritcaksin yapma birak surekli karisir boyle..
gecen gun meyve soyuyorum esime kendi aramizda sakalasiyoruz agzidan cikardigini meyvetabagina atti diye azarladim onu sakasina nekadar igrencsin askm dedim
kayinvaldem hemen araya giriyo: atsin bisey olmaz oglum o benim yikarim ben
iyide biz kendi aramizda konusuyoruz hep boyle araya giriyo herseye burnunu sokuyo bunaldim ya..
tek benmi boyle dusunuyorum??

hep bi laf sokmalar oglu bigün ugramasa hemen "oglumu gormedimya keyfim hic yok bugun " demeler fln..gorumcem var evli olmayan kayinpeder yok..
biturlu ayri bi aile olamadik galiba

sklyorm nasil anlaticamki artik evlendik biz..
sanki beni evlatlik aldilar sadece uyumaya kendi evimize gidiyoruz sanki..
siz neyapiyorsunuz kayinvaldesiyle bukadar yakin oturanlar varmi benim gibi?..mesafenizi nasil koruyorsunuz?
boyle ogullarina duskunluklerinde napiyorsunuz?
misal verim size..esim benimle ugrasmayi cok sever gecen isten geldi annesi vardi yanimizda beni sirtina aldi havaya kaldirdi sakalasti fln
annesi hemen araya giriyo napiyosun sirtini agritcaksin yapma birak surekli karisir boyle..
gecen gun meyve soyuyorum esime kendi aramizda sakalasiyoruz agzidan cikardigini meyvetabagina atti diye azarladim onu sakasina nekadar igrencsin askm dedim
kayinvaldem hemen araya giriyo: atsin bisey olmaz oglum o benim yikarim ben
iyide biz kendi aramizda konusuyoruz hep boyle araya giriyo herseye burnunu sokuyo bunaldim ya..
tek benmi boyle dusunuyorum??