Herkese merhaba burda ki konuları okudukça kendi geleceğimden korkmaya basladim

Size bir şey danışmak istiyorum.
25 yaşındayım,3.5 senedir sevgilim var. Son 1 senedir birlikte yaşıyoruz. Bu yaz sonunda evlenmeyi düşünüyoruz artık.
Annesi biraz kırılgan. Sevgilimi arasın, sevgilim telefonunu açmasin küsüyor mesela. Sevgilimle annesini bu konu hakkında tartişirken duydum bir kaç kez. Sevgilim işi olduğu için açamadigini vs söylüyordu yüksek sesle.
Sevgilimin kardeşi buraya geldi gezmek icin bir müddet birlikte kaldılar. Onu günde 4-5 kez görüntülü arıyormuş mesela. Napiyorsunuz,nereye gittiniz vs diye. Hatta sevgilimin kardeşi "ne arayıp duruyorsun" diye azarlamis annesini.sevgilim anlattı bunu da bana.
Ve ben bunlardan tirsmaya başladım biraz artık. Sevgilimle bu konuyu konuştum annesinin çok kırılgan olduğunu, evde oturduğu için sürekli aranmak istendiğini, Instagram'a story attığı zaman cevap verilmesinin istendiğini vs söyledi. Ben de "bunlar normal mi peki" dedim. "Bazen ben de çok sıkılıyorum haklısın" şeklinde cevap verdi. Bende evlendigim zaman bu kadar aramayacagimi küsmek isterse de küsmesi gerektigini söyledim. Sevgilim "haklısın, o öyle istiyor arasan mutlu olur ama işin olursa açmazsin, sana bir şey diyemez" şeklinde cevap verdi.
Ben kendi ailemi bile 2 günde 1 arıyorum bazen hiç zamanım olmuyor.
Sevgilim bana hak verirmiş gibi davrandı. Evlendigimizde de 600-700 km uzakta oturacağız ailesiyle. Ama gerçekten korkmaya başladım.
Ben kendi anneannem, babannemden çok çektim bu konuda. Aramadiğim zaman küserlerdi vs. Sevgilime de söyledim, bu tarz mevzularla çok uğraştım daha fazla ugraşamam dedim açık açık. "Sana yapamaz,sana trip atamaz" vs dedi ama inanin ki bilmiyorum...
Sizce korkmam gereken bir durum var mı?
Ekleme: Sevgilimin annesi birlikte yasadigimizi bilmiyor. Sevgilim diyor ki "ben tek yaşıyorum diye bu kadar çok arıyor evlensem arayamaz bu kadar" diyor. Tek yaşıyorum sıkılıyorum diye düşünüyor vs diyor. Ama mesela bazen 1 saat arayla 2-3 kez aradığı oluyor. Ve arama nedeni de "canım sıkıldı muhabbet edelim" yani