• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide adayım.. Ne derseniz onu yapacağım o kadar yardımınıza ihştiyacım var ki :(

sehrazatx

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2017
36
1
1
33
kızlar benim beş senelik bir ilişkim vardı. srvgilim ayrı olduğumuz bir süreçte ( benim hatalı olduğum bir ayrılmaydı) bir kızla konuşmuş barıştıktan sonra kızın mesajlarını gösterdi kız buna hep yalvarıyor erkek arkadaşım beni sevdiğini görüşmemeleri gerektiğini söylemiş ve bu kız .hiç tanımadığım bir kıza inanmadım sevgilime çok güveniyordum.sorun şu uzak bir şehirde olduğum için annesi hep yanımda oldu.Ben kendi memleketime geldim.annesiyle her gün konuşuyorduk.O kadar iyi bir insan ki kendi annem kadar çok ilgi gösteriyor. resimlerini atınca ayrıldım.Ben numaraları silince bu kadın numarası da gitti. Bugün tesadüfen kadının numarasını buldum. sizi arayıp her şeyi anlatmalı mıyım olanları çünkü biz . sevgilim dediki ben suçsuzum Sen beni dinlemedin bile burada beni yarı yolda bıraktın anneme aileme karşı sessiz olmamı sağladın çok üzdün çok ağladım askerde dedi. Ayrılamadığımızı fark ettik ama ben bu kadının gönlünü nasıl alacağım beni çok seviyor ben aylarca aradım kızımı hep telefonu kaplıydı demiş yüzüm yok aramaya şimdi aramak istiyorum ne konuşacağım lütfen yardımcı olun

Son düzenleme:
Bu kadar detay yazmana gerek yoktu :)
Şöyle diyebilirsin : Aramız kötüydü, o dönem telefonumu değiştirdim,sizin numaranız da gitti. Kusura bakmayın böyle olsun istemezdim, benim için de kötü günlerdi ama şimdi barıştık.
Sebebini sorarsa anlatmadan geçmeni tavsiye ederim. Yanlış anlama oldu, gerildik neyse artık hallettik diyebilirsin.

Şöyle diyebilirsin : Aramız kötüydü, o dönem telefonumu değiştirdim,sizin numaranız da gitti. Kusura bakmayın böyle olsun istemezdim, benim için de kötü günlerdi ama şimdi barıştık.
Sebebini sorarsa anlatmadan geçmeni tavsiye ederim. Yanlış anlama oldu, gerildik neyse artık hallettik diyebilirsin.
anlatayım mı ama biraz acaba bilemedim

çok heycanlıyım sevgilimle konuşurken bile böyle olmuyorum evde kimse yokken arayayım ama olayı anlatayım mı biraz

ya derse oğlumu askerde yarı yolda bıraktın

anlatayım mı ama biraz acaba bilemedim

Bence anlatma. Kadın da üzülür, oğluyla tatsız konuşmalar olabilir, olay büyür. Bu sevgilinle senin arandaki bir sorun ve madem çözüldü diyorsun, anlatma. Baştan mevzu tazelenecek filan gerek yok hem.

Bence anlatma. Kadın da üzülür, oğluyla tatsız konuşmalar olabilir, olay büyür. Bu sevgilinle senin arandaki bir sorun ve madem çözüldü diyorsun, anlatma. Baştan mevzu tazelenecek filan gerek yok hem.
aslında biz tam barışmadık şimdi aramam doğru olurmu

Bence de...Adamın resmi olarak sevgilisinden başka bişeyi değilsiniz.
Şu aşamada kimseyle samimi olmak devamlı arayıp sormak zorunda da değilsiniz.
Hatta böyle davranmasanız iyi olur bence.
aradan aylar geçmiş şuan ne konuşmam gerektiğini soruyorum sorun bu sadece

Senin senden önce beş yıllık sevgilisi olan yeni tanıştığın bir adam yok muydu hayatında? Askerdeyken birlikte olmaya başlamıştınız hatta. Adamın yazdığı saçma sapan iletiyi takmıştın kafana falan. Ne ara uzun süreli ilişki oldu, evli gibi oldunuz?

Numaralar gitti, oglunuzla ayri oluncada isteyemedim onunla konusunca ilk isim sizin numaranizi almak oldu de gulumse:)

Senin senden önce beş yıllık sevgilisi olan yeni tanıştığın bir adam yok muydu hayatında? Askerdeyken birlikte olmaya başlamıştınız hatta. Adamın yazdığı saçma sapan iletiyi takmıştın kafana falan. Ne ara uzun süreli ilişki oldu, evli gibi oldunuz?
bu eski ilişkim o farklı konu

aslında biz tam barışmadık şimdi aramam doğru olurmu

Sen sevgilini affettin ama o kendisini dinlemediğin ve ailesine karşı kötü duruma düşürdüğün için barışmak istemiyor mu ?
Eğer öyleyse zaten sakın sakın anlatma :)
Ara yahu, aramaktan ne çıkar. Bu kadar dert edeceğine açarsın, ben olsam memnun olurum. Oğlumun eski kızarkadaşı arasa neden tersliyim. Bir bakarım, dinlerim ne diyor diye.

Sen sevgilini affettin ama o kendisini dinlemediğin ve ailesine karşı kötü duruma düşürdüğün için barışmak istemiyor mu ?
Eğer öyleyse zaten sakın sakın anlatma :)
Ara yahu, aramaktan ne çıkar. Bu kadar dert edeceğine açarsın, ben olsam memnun olurum. Oğlumun eski kızarkadaşı arasa neden tersliyim. Bir bakarım, dinlerim ne diyor diye.
seni dinliyorum arıyorum şimdi elim titriyor

Ayy ne gereksiz samimiyetler yasiyosunuz ya. Daha ogluyla bile barismamissiniz annesinin dusuncesinden sanane ki. Ne dusunurse dusunsun.
Boyle sevgiliyken gereksiz sevgi pitircikligi yapip gelip burada kayinvalide konusu aciyosunuz. Fazla muhabbet iyi bi'sey degil.

Back
X