erkek evlada sahip anneler genelde evlatlarına hiçbir kızı yakıstıramıyor soy nam yuruyecegi için öyle davranıyorlar ben de esimle sevgiliyken aradıklarında benimle oldugunu söylerdi bi tavır alırlardı bilerek konusmayı uzatırlardı 2 saat konustuklarını bilirim çocuk artık tamm anne tamm anne diyodu .. biz evlenmeye karar verdik hayırdır hamilemi dedi görümcem .. kaynanam tanışmaya geldigi gün bana carsaf muhabbeti yaptı

bizim dügünü nikahtan 2,5 ay sonraya aldılar belki esim beni bırakır diye.. düğün esimin memleketindeydi ben istanbulluyum ben burada nikahımı imam nikahımı yaptım ailem kocanın yanına git dedi evimizi dayadık döşedik ben yanına geçtim annem babam bişey demedi laf yaptılar niye düğünü beklememişim diye .. ben tüp bebek yaptım emriyoların koyuldugu gün yanımdaydı bana 12 gün bakmaya geldi bebek tutana kadar çocuklar düşsün diye ugraştı düşüyoduda dayaamadı esim gidin memleketinize dedi .. söylede bir sey var sen nasıl anneni atamıyorsan oda atamıyor belki sana öyle diyordur ama merak etme alttan hallediyodur benimki oyle yapıyor ufaktan hallediyor cünkü senin yanında dese olmaz der bak karı köylu oldu laf yapar kılıbık der gururunu zedeler sen bişey deme allaha havale et ben düşük yaparken beni bıraktılar gittiler ve 2 ay oldu hiç aramadılar esime agladım benim gunahım ne senin kimseye ihtiyacın yok dedi bu laf bile yetio sevgilin yanındaysa salla onu evlenince degişio azcık ailende cocugun gözünü korkutsun sahipsiz sanmasınlar seni o çok onemli[/QUO
inanamıyorum gerçekten herşeyi geçtim kayınvalide bile olssa bi insan nasıl bebek düşsün diye uğraşır aklım almıyor yani ve de tüp bebek yapılmış o kadar uğraşılmış yok böyle bi vicdansızlık.. böyle anlatınca sen annem geldi aklıma annem de çok çekmiş kayınvalidesinden umarım kızlar annelerin kaderini yaşamıyodur gerçekten. ama sevgilim o kadar saf ki bu konularda anladığını bile sanmıyorum allah sonumuzu hayır etsin