Kayınvalide-Gelin Düğün Arefesi

Peki siz niye aramıyorsunuz büyük olan onlar evlerine gitmiyorsunuz aramıyorsunuz sadece özel günlerde arıyorsunuz. Böyle şeyler karşılıklı değil midir sen mesafeli olunca onlarda mesafelidirler yani evlenince de çok sorunlar olur böyle eşin ziyaret etmek ister sen istemezsin vs. Ne güzel beraber almışsınız eşyaları almasın boşver ama bu kadar aramamanız normal değil eşiniz annenizi aramıyor mu.

benimkilerde aynı böyleydi.umarsızca davrandılar. tek bir iğne alıp gelmedi.eski püskü bir battaniye ağzı bu yana kulağı obür yana gidiyor battaniye katlanmıyor bile.bir nevresim takımı havlulardan hatır hatır bir boyayla renklendirilmiş iğrenç insanın yüzünü yırtacak kullansan.saklıyorum onları baktıkça nefretim çoğalıyor.ev boyandı temizlendi bakmadılar bile neler oluyor diye, döşeniyor lütfetti geldi hatunlar elleri belinde dolaştılar akşama kadar bir şeyin ucundan tutmadılar daha çok ayak dolaştırdılar.ne mi oldu sonunda 15 yıl geçti ben artık 1,5 yıldır ne ölüme ne ölülerime gelmiycekler dedim ve bitirdim. herkz hak ettiği kadar ilgi ve hürmet göstericeksin.fazlası bozuyor böylelerini

adınıza üzüldüm saklamayın boşuna gereksiz seyleri. evet sanırm herkese hakettiği gdeğeri göstermek gerekiyor ne bir fazla ne bir eksik

Peki siz niye aramıyorsunuz büyük olan onlar evlerine gitmiyorsunuz aramıyorsunuz sadece özel günlerde arıyorsunuz. Böyle şeyler karşılıklı değil midir sen mesafeli olunca onlarda mesafelidirler yani evlenince de çok sorunlar olur böyle eşin ziyaret etmek ister sen istemezsin vs. Ne güzel beraber almışsınız eşyaları almasın boşver ama bu kadar aramamanız normal değil eşiniz annenizi aramıyor mu.

eşimde özel zamanlarda arıyor bende o şekilde arıyorum. kayınvalidem hiç aramıyor. annem onu defalarca aramamasına ragmen bir defa bile aramadı. ikimiz farklı sehırlerdeyız o yuzden zıyaret edemiyorum.ben normal aradım 2-3 defa hep işi vardı,misafirlikteydi sonra ararım dedi aramadı. bende artık özel zamanlarda aradım

Benimki de nişanlıyken ne aradı ne sordu evimde bir tane bardağı yok çalıştım herşeyimi stediğim gibi yaptım maddi olarak yapmıyosun tamam da bi pazar çık gel sende bi işin ucundan tut benim beklentim buydu sadece çünkü bi pazarım vardı ve her pazar eşya ufak ufak eşya taşıdık temizledik yerleştirdik sağolsun arkadaşlarım bırakmadılar annemle beni ama k.valide tatillere gitti birgününü ayırmadı bana.ondan sonra da düğünü kendi yapmış gibi ortalarda gezmesi mevlüdümde üstümüze düşeni yaptık diyerek evimi insanlara göstermesi delirtti tabi beni mesafeliyim genelde o beni arar aynı şehirde olmamıza rağmen özel günler dışında pek gitmem şimdi sıkı fıkı olmak istiyor ama içimden gelmiyor artık sende mesafeli olursun böylesi daha iyi

evet benimde içimden gelmiyor onunla ilgili hiçbişey.görümcemlede aynı sekılde. bilmiorum kim kaybediyo kim kazanıyo ama durum bu.

merhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.

Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
Baştan arayip sonra köprüyü geçince aranayacağına şimdiden aramasın. Evlenincede siz aramazsınız olur biter.

Tabiki maddi olarak olmasa bile annenin halini hattırini sormak için arasa iyi olur ama demekki mizacı değil

aramasalar daha iyi sanırım sanırım mı kesinlikle daha iyi... sizde onları aramazsınız oohhh ...

nişanlıyım nayısta düğünüm var kayınvalidem ve kayın babam beni haftada en az iki kez ararlar. tabi bende onları. yine aynı şekilde kayınvalidem haftada 1gün annemi, kayınbabamda 1gün babamı muhakkak arıyor.

Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
acikcasi tüm esyalarimizi kayinvaldem kayinbabam annem ve babam aldi. hic borcumuz yoktu üstünefe nisanda dügünde takilan takilar bize verildi. nisani kinayi biz dügün nikah yemegini esimin tarafi ödedi. bunuda gectim hicmi bohca üst bas almadilar sana yani alis verise cikilmadi? taki icin gelinlik icin ? gercekten tuhaf annen sinirlenmekte hakli. paralari gidecek diye korkuyordur kesin. onuda gectim bir üst bas almak gänüö almak aramak parayla degil.

Haklısın bir eksiğin var mı diye aramaları lazım. Arasinlar diye çabalama aramamalari daha iyi. Sende cok üstlerine düşme her şeyi zaten kendiniz hallesiyormuşsunuz. Ayy bide düşünsene zırt birt aradıklarını. Bu zamanların tadını çıkar. Boşver.

ayni benimkiler. nikahi kiydim yasadigim sehire geri döndüm o ara ailemden biri vefat etmişti. hem gelen giden hem okul hem evi hazırla bide nazlaniyorlardi gelin aramiyor diye. haftada 1 defa yetmiyordu onlara cok sinir olmustum karnima agrilar saplanmisti iyice gicik kapmistim sen arasan nolur sanki gelin almissin milleyr bakiyom nazdan süzülüyorlar biz hic naz yapamadik:) neyse eksigimiz olsun gel gelelim simdi yavrum kuzum annem olduk, hic inanmazdim buralata gelecegimizi. anneniz gerilmekte haklı ama arkadaslarin dedigi gibi ilerde daha cok isinize yarayacak oyle dusunun belki onlar yabancilik cekiyor kendilerince sizi pohpohlamak istemiyorlardir

Benim düğün arifem de böyleydi cnm
Biz sevgili iken eşimin ailesi ile cok iyi anlasırdım
Eşimle ne zaman nikah günü aldık ve evleneceğimiz resmileşti bunlar resmen beni yok saydılar , eşim benim yasadığim sehirde düzen kurmak istedi , 3 ay evvel bursaya geldi.
Eşimin ailesi bir kere olsun ne onu ne de beni aramadılar.
Dediğin gbi bizim evimizde de bir cay bardakları dahi yok.
Eşim bilmediği bir sehire geldi yeni iş yeni düzen
Burda ev kiraladık
Hiç akrabam yok benim, annemin de o ara ayagı kırıldı.
3 ay boyunca resmen eşimle anamız ağladı , bir kv bir görümce bir kere arayıp da birsy lazım mi demedi.
Düğünden snr da ne eşimi ne beni hiç aramadılar.
Evimize 4 ay snr kv geldi,kendine göre çok fedakar bi anne. Bizde iki gün kaldı iki gün boyunca ağladı.
Snr da gitti, ve her konusmasında bana ; ececim benim kadar fedakar anne yok. Ececim bizim gbi düşünceli aile yok der. Hep politika hep kendini satöa cabası.
Nefret ediyorum ondan.
Şimdi de 3 yıldır evliyiz , eşimle ev aldık. 7 ay oldu evi alalı.
Eşimle her tel konusmalarında ağlar kv
Annecim. İyisin di mi, annecim çok özledik, sen de beni bırakıp gittin ya ben artık hayatta kimseye güvenmem gbi zırvalar durur.
Benim ailemi de aramadılar hatta şöyle söyleyeyim, eşim bursaya geldiğnde babam masrag etmeyin diye eşime bizde kalabilirsin dedi. Eşim nisanlı iken bizde kaldı yani, bir kere arayıp da aileme sağolun demediler.
Cinlerim tepeme geldi yine, ama yuzyuze gorustüğümüzde eşime hep yalakalık hep iyi anne iyi abla rolleri!!!

Back
X