Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimkilerde aynı böyleydi.umarsızca davrandılar. tek bir iğne alıp gelmedi.eski püskü bir battaniye ağzı bu yana kulağı obür yana gidiyor battaniye katlanmıyor bile.bir nevresim takımı havlulardan hatır hatır bir boyayla renklendirilmiş iğrenç insanın yüzünü yırtacak kullansan.saklıyorum onları baktıkça nefretim çoğalıyor.ev boyandı temizlendi bakmadılar bile neler oluyor diye, döşeniyor lütfetti geldi hatunlar elleri belinde dolaştılar akşama kadar bir şeyin ucundan tutmadılar daha çok ayak dolaştırdılar.ne mi oldu sonunda 15 yıl geçti ben artık 1,5 yıldır ne ölüme ne ölülerime gelmiycekler dedim ve bitirdim. herkz hak ettiği kadar ilgi ve hürmet göstericeksin.fazlası bozuyor böylelerini
Peki siz niye aramıyorsunuz büyük olan onlar evlerine gitmiyorsunuz aramıyorsunuz sadece özel günlerde arıyorsunuz. Böyle şeyler karşılıklı değil midir sen mesafeli olunca onlarda mesafelidirler yani evlenince de çok sorunlar olur böyle eşin ziyaret etmek ister sen istemezsin vs. Ne güzel beraber almışsınız eşyaları almasın boşver ama bu kadar aramamanız normal değil eşiniz annenizi aramıyor mu.
Benimki de nişanlıyken ne aradı ne sordu evimde bir tane bardağı yok çalıştım herşeyimi stediğim gibi yaptım maddi olarak yapmıyosun tamam da bi pazar çık gel sende bi işin ucundan tut benim beklentim buydu sadece çünkü bi pazarım vardı ve her pazar eşya ufak ufak eşya taşıdık temizledik yerleştirdik sağolsun arkadaşlarım bırakmadılar annemle beni ama k.valide tatillere gitti birgününü ayırmadı bana.ondan sonra da düğünü kendi yapmış gibi ortalarda gezmesi mevlüdümde üstümüze düşeni yaptık diyerek evimi insanlara göstermesi delirtti tabi beni mesafeliyim genelde o beni arar aynı şehirde olmamıza rağmen özel günler dışında pek gitmem şimdi sıkı fıkı olmak istiyor ama içimden gelmiyor artık sende mesafeli olursun böylesi daha iyi
Baştan arayip sonra köprüyü geçince aranayacağına şimdiden aramasın. Evlenincede siz aramazsınız olur biter.merhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
acikcasi tüm esyalarimizi kayinvaldem kayinbabam annem ve babam aldi. hic borcumuz yoktu üstünefe nisanda dügünde takilan takilar bize verildi. nisani kinayi biz dügün nikah yemegini esimin tarafi ödedi. bunuda gectim hicmi bohca üst bas almadilar sana yani alis verise cikilmadi? taki icin gelinlik icin ? gercekten tuhaf annen sinirlenmekte hakli. paralari gidecek diye korkuyordur kesin. onuda gectim bir üst bas almak gänüö almak aramak parayla degil.merhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.
Temmuzdan beri resmi nikahlıyım.Mayıs ayında düğünüm olacak.Kayınvalidem ve görümcem o zamandan beri birgün olsun nasılsın demeye bile aramadılar.Bende aramıyorum sadece özel zamanlarda arıyorum ama arada whatsapp falan yazıyorum. Görümcemin çocuğu olacağını öğrendim ve dün tebrik etmek için aradım.Kayınvalidemde ordaymış.Düğüne 2,5 ay var ve biz telefonun ucundayız kendini eksik hissetme vs.dedi. ben de teşekkür ettim arada bi ararsanız sevinirim dedim. Bugün kayınvalidem aradı. bi eksiğin var mı diye ağız ucundan soruyo bile değil sormaya çalışıyo.yok dedim teşekkür ettim o zamandan beri sormamış şimdi soracağı tuttmuş.Biz evi tadilat yaptırdık kendim memurum ve kredi cektim eşimle beraber ödüyorz her esyamı aldım.Bir çay bardağı bile almadılar.(bir beklentim yok ama evleniyorum ev düzüyorum insan bi özenmez mi oğluna veya gelinine ).Ayrıca benim annem kandillerde,bayramlarda,kayınvalidemin görümcemin özel günlerinde hep aradı. Ama temmuzdan beri kimse annemi aramadı ve annem artık sinirlenmeye başladı.Sizin düğün arefeniz böyle miydi ?Doğrusu nasıl olmalı? Kayınvalide hiç dünürünü aramaz mı?Gelininin bi eksiğini sormaz mı lafta bile olsa? çok merak ediyorum.Teşekkürler.
Benim düğün arifem de böyleydi cnmmerhaba kızlar.. Merak ettiğim bi konu var.Fikirlerinize ihtiyacım var.