Kayınvalide ile altlı üstlü oturmak ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ELjF
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
6 ay kaynanayla oturmaktansa 6 ay kendi evimde annemin kucağında keyif yaparım bence nisanlinla konuş olacak iş değil

Merhaba arkadaşlar... 4 aylık nişanlıyım. Haziranda düğünüm var. Nişanlım yeni ev yapıyo, üst katta biz oturcaz ama henüz bitiremedi. bir süreliğine alt katta ailesiyle oturcaz 6 ay falan. aslında cok tereddüt ediyorum. nişanlım evin reisi gibi, babası kenara cekilmiş bütün sorumluluk onda. beni korur bana sahip cıkar, zaten hep ben ne istersem o oluyo.düğün bile benim istediğim konseptte yapılacak ailesine sorma gereği hissetmiyo bile. ama korkmuyo da değilim. Herkes mi muzdarip kayınvaliden arkadaşlar ya Ayrı evde oturma şansımız da yok aslında hiç istemiyorum :KK43:(
sen öyle zannet köprüyü geçene kadar muamelesi yapıyor,evlendikten sonra tamamen tersine dönecek druum gözünü aç be yavrum. Çok yanlış bir karar bence,ya bekleyin ev tamamlansın ya da başka bir çare lazım.Sen o eve girdikten sonra hayatta ayırmazlar evleri sizin diye beklidiğin evide kiraya verirler hep beraber güzelce yaşarsınız

Belki çok mutlu olursunuz?

Akşam işten gelmişsin, kayınvaliden evini temizlemiş, yemeğini yapmış hem de tatlısına kadar, çayını demlemiş, kendi evine cıkmış.

Cuma günleri camasırlarını yıkamış, kurutmuş ütülemiş.

Sen onları her davet ettiğinde "yok kızım siz yeni evlisiniz, yiyin icin gezin, biz sonra geliriz" dermiş mesela.

Olmaz mı? Olabilir.
ya saçmalamayın milletin kafasını karıştırmayın bu dediğiniz ancak kırmızı kar yağarsa olur,

Bana neden kızıyorsunuz ki ben gördüm yazdım,konunun eski olduğunu anlamadım yorumumu yaptım sadece

Back
X