• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalide ile aynı evde yaşamak nasıl?

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
selam kızlar,

kayınvalide,eşiniz,kayınpederiniz,kaynınız ile aynı evde yaşamak nasıl birşey??

olumlu olumsuz neler yaşanıyor ??

yardımcı olur musunuz??

ben kayınvalide, kayınpederim bir yıl kadarda bekar görümcem(şuan iki yıllık evli)
aynı apartma oturuyorum ama yeme içmemiz bir sadece yatmak için çıkıyoruz kendi evimize.

Önce iyi yanını söyleyim
çalıştığım için kızıma bakıyor çok çokda iyi bakıyor allah razı olsun
akşam yemeklerimizi yapar ben sadece bulaşıkları yıkıyorum
maddi anlamdada destekler en azından kira derdimiz yok araba altımızda

kötü yanları
ilk yıl çok zor geçti nerdeyse boşanacaktık.
çeyimizim halan yeni kullandığım mutfak eşyaları sınırlı valla yemek takımın tencerelim halan ilk günkü gibi parlıyor çünkü hiç yemek yapmadım :(
nişanlılık dönemide biraz zor geçtiyse eğer evliliğiniz birazx daha zor geçiyor.
canın sıkılıyor arkadaşını çağıracaksın kimdi o kimlerdendi niye geliyor
yada annemi gelecek söylemek zorunda kalıyon annem gelecek diye kendi evin olsa kimseye hesap vermek zorunda kalman.
misafir geldiğinde ben istiyordum kendi evimde ağırlayı ama o ne gerek var der aşağıya gelsinler bu sefer sinir olup suradını asıp oturuyorsun gelen gidende anlamıyorsun hiçbişey.
görümce ilk yılar çok farklıydı çok üzdü beni halan içimdeki kırgınlık gitmiyor mesafeleyiz yani
kayınbabamla hiç bir sorunum olmadı allahıma şükür.
en önemlisi yanlız kalamıyor insan

Birlikte oturmuyor, ama oturmayı mı düşünüyorsunuz?
Burada okuduklarıma göre, pek tavsiye edilecek birşeye benzemiyor birlikte yaşama işi..

Ne kendi ailemle nede onun ailesiyle bir arada yasamak isterim..
Ev üstüne ev olmaz diye bosuna dememisler.
İnsanın kendi annesi bile dumur ederken, yada insan kendi annesini dmur ederken, kayınvalide'yi düsünemiyorum.
Benim icin o evlilik olmazdı insan hersey kendisine ait olmasını ister, evinde salına salına gecelikle pijamayla yatmak, oturmak ister.
Ben yapamayacagımı bildigimden böyle birseyi kabul edemezdim..:37:

Back
X