Kayınvalide ile oturanlar

Cgdm Okn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
70
48
3
41
Kızlar daha yeni ewliyim kayinvalide ile oturuyorum..kayinwalidem çok iyi birisi ama sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli öyle değil mi?? Kabul etmemem mi gerekiyordu birlikte oturmayı ama bir süreliğine kabul ettim..war mı aranızda kayinwalide ile aynı ewi paylaşan??

Kızlar daha yeni ewliyim kayinvalide ile oturuyorum..kayinwalidem çok iyi birisi ama sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli öyle değil mi?? Kabul etmemem mi gerekiyordu birlikte oturmayı ama bir süreliğine kabul ettim..war mı aranızda kayinwalide ile aynı ewi paylaşan??

İnsallah o bir süre, gerçekten bir sure olur. Siz haklı olarak bir duzen oturtmak, kendinizi oraya ait hissetmek ve özel alan-özel zaman istiyorsunuz. E kadının da yıllardır bir düzeni var, en küçük müdahale rahatsızlık verir. Bu surede alttan ala ala, küçük küçük isteklerinizi anlatarak yaşamaya çalışacaksınız. Ben kendi evimde yatılı misafir gelse bile geriliyorum, ne kadar yakın olduğu farketmiyor. Allah yardımcınız olsun

30 yaşındayım canım..ewlilikte anlaşma olmaz ama 1 yıl kadar diye anlaşmıştık..
kayınpederinde varmı yanında canım,ev hanımı mısın?bilmiyorum bende 1 senlik evliyim,ama zor ya yanyana anlaşması... mudahale eden bir insna mıdır?yoksa essiz bir köşede otuurnu

İnsallah o bir süre, gerçekten bir sure olur. Siz haklı olarak bir duzen oturtmak, kendinizi oraya ait hissetmek ve özel alan-özel zaman istiyorsunuz. E kadının da yıllardır bir düzeni var, en küçük müdahale rahatsızlık verir. Bu surede alttan ala ala, küçük küçük isteklerinizi anlatarak yaşamaya çalışacaksınız. Ben kendi evimde yatılı misafir gelse bile geriliyorum, ne kadar yakın olduğu farketmiyor. Allah yardımcınız olsun
Çok haklısınız onun bir düzeni wardi zaten bende kendime özel biseylerim olsun istiyorum biraz zor bir durum.. :((

kayınpederinde varmı yanında canım,ev hanımı mısın?bilmiyorum bende 1 senlik evliyim,ama zor ya yanyana anlaşması... mudahale eden bir insna mıdır?yoksa essiz bir köşede otuurnu
Kayinpederim şehir dışında çalıştığı için ayda bir geliyor 1 gün kalıp gidiyor canım..aslında çok iyi birisi ama dediğim gibi sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli..hic bir şeye karışmaz oturur köşesinde ama anlayış sıfır. :(

Kayinpederim şehir dışında çalıştığı için ayda bir geliyor 1 gün kalıp gidiyor canım..aslında çok iyi birisi ama dediğim gibi sadece iyilik yetmiyor ki birazda anlayış gerekli..hic bir şeye karışmaz oturur köşesinde ama anlayış sıfır. :KK43:
anlayış 0 derken canım,örenek versene?

Söylüyoruz canım o kadar hazır cevapki zaten hep oturuyorum ayaklarım tutuluyor gibi cwplari oluyor.. :KK43: hemde çok zormuş tatlım bu kadar olabileceğini düşünmemiştim..
ne diyim bilemedim canım ya,hakkaten anlayış uyum yok.. olumsuz birşey söyleyip moralinide bozmak istemiyorum.. ama şuan yapıcak birşeyinde fazla yok sanırım.. ben inan kayınvalidem 1 hafta geldiğinde bile bi kasılıyorum

Back
X