Kayinvalide: kocasini oğlum icin birakti!!

bence bu konuyu duşunmekten vazgeçin herkesın hayatı kendını bağlar...

Ne olur okuduğunu anlaması benden daha iyi olan biri bana "Kayınvalide: Kocasını oğlum için bıraktı" ne demek ve konuyla ne alakası var anlatsın bana.

Hayır oğlu değil oğlum bir de. Yani torunu için bırakmış. Yandı beynim cidden.

Konu sahibinin kayınbiraderi için, zengin yeğen Fatma kocasını boşamış. Evliyken de birliktelermiş. Şimdi boşanmış konu sahibinin kayınvalidesi dört köşeymiş ailecek paraları ezcez diye.

Aslinda emin degildim. Kadinin evliyken kaynimla beraber oldugunu bildigini sanmiyordum. Eşim de yok canim bilmiyordu dedi. Ismi Fatma olsun. Gecen gun konu Fatmadan acilinca oglunu cok sevdigini kocasini bile oglu icin terkettigini soyledi. Ben tabi dumur hicbisey soyleyemedim.
Bundan 7 sene evvel kaynim bu kadinla berabermis. Biz o zamanlar esimle sevgili idik. Ama ben ve esim bilmiyorduk kadinin evli oldugunu. Kadin bunlarin evine gelip kaliyormus bile.
Simdi size bir soru? Hangi kayinvalide bunu kabul eder? Tabi benimki gibi sadece iki yuzli ve menfaatci olanlar. Kadin kaynimdan 5 yas buyuk ve 3 cocugu var. 1sene filan sonra ayrilmislar. Aradan gecen yillardan sonra tekrar konusmaya basliyorlar. Tabi kadin bosanmis vs.. Bu zaman zarfinda kv devamli fatmayi soruyor acaba facebooku varmidir telefonunu nasil bulabiliriz Simdi Fatmanin kuzeninin dugunu varmis buraya gelecekmis bizi de ziyaret edecekmis. Kayinvalide kaynimin basinin etini yiyor size yuzuk takicam evlenin vs vs.. Ben nasil davranicam napicam bilmiyorum.
Bu arada merak edebilirsiniz. Kayinvaliden bu kadinda neden bu kadar israrci diye. Cunku Fatma turkiyenin en zengin isimlerinden birinin yegeni. Yani konusan Fatma degil PARA!!

Anladim konu sinir bozucu ve igrenc ama yinede konunun sizi ilgilendiren bir tarafi oldugunu sanmiyorum ben kim kimle ne yapiyorsa yapsin eviniz ayri yolunuz ayri sizi baglayan bir durum degil. Kv de den , fatmadan ve kaynindan hoslanmiyorsan arana mesafe koyarsin kimseyle sik sik gorusme mecburiyetinde yok. Kim kimle kimi aldattiysada sizi yine ilgilendiren bir durum yok dedigim gibi zihniyetleri hayat gorusleri size ve esinize uygun degilse uzak durursunuz bu kadar oldu bitti.

oy oy fatmam nedir bu güzellikler,parmağında YÜZÜKLER kolunda BÎLEZÎKLER...ben sana dolanayım oy oy fatmam...:-o. Kaynanana yeni türkü buldum:-!

Back
X