Kayınvalide melekmisin nesin sen

akşam kayınvalidem aradı.eşim whatsappa benimle olan resmini koymuş.onu görmüş .şuan diyetteyim.diyet yaptığımı biliyor.aman kızım diyet miyeti boşver sen böylede güzelsin dedi.yüzün çökmüş.yemene içmene dikkat et dedi:))))sağlık için yapıyorum zaten anne dedim.baya konuştu.yumurta süt ve yoğurdu ihmal etme dedi:))))vicdan azabımı duydum ne:KK51:

vicdan yapma. Düşünceli bi yanıda kaynananın. Ne güzel :KK14:
kaç kilo verdiniz toplamda kızlar
ben 5kğ verdim.

Kuzenlermi evlenecek yanı ? böylemi egleniliyor o ailede.
Çünkü kaynana bunu ciddiye almış olmalı ki siizn oglan okumaz kız okursa yüzüne bakmaz diye üzülmüş bide
konunun altına not düştüm.hoş bakan bir aile değiliz.kadın neden ciddiye aldı onuda çözemedim.

Ne kadar saçma ya resmen evlat ayrımı ilerde ne olacağını kimse bilemez daha bebek onlar
bu evlat ayırımı zamanla bir çok ailede kardeşler arası iletişimsizliğe neden oluyor.dikkat etmesi gerekiyor ama kadının umursadığı yok.

eşinize olan bakışıyla alakalı bence.Kendi evladını diğerine göre ezik görüyor resmen kadın. Bizde de var o durum eşimle abisi görüşmediler bir dönem, kayınvalideye gideceğimiz zaman annesi arar gelme abin burda derdi, bizde gitmezdik.Ama biz ordayken abi gelmek istediğinde ben şimdi nasıl gelme diyim ayıp olur siz gidin diyordu bize:) eşime bakışları bu yönde, abiye verdiği değeri veremiyor annesi. eşim de bunu görmüyor.Sizin de bundan yola çıkarak buna paralel konunuz.Diğer evladı geldiğinde daha özen veriyor yemeğe fln, bildiğin kaçıklık bana göre.
biz kaynımlarla çok güzel vakit geçiririz.onun olduğu vakit geriliyorum.gözle görülür şeyler yapıyor.ama eşim farketmiyor

Benim oğlum okur da belki o beğenmez kızı de. Hem ne alaka ya akraba evliliği :D

Back
X