kayınvalide sorunsalı

candar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2012
152
2
46
Balıkesir
herkese merhaba sizlerden bir fikir almak istiyorum
kayınvalidem her şeye karışır fikrimi belirtirim ama asla ters davranmam
haftasonu aramızda gerginlik çıktı ben de sinirliydim ters cevap verdim
ama özür dilemek istemiyorum tavrım yanlış olsa bile haklıydım
eşime demiş ki kırıldım ilet diye bu akşam onlara gideceğiz şehir dışına çıkacaklar iyi yolculuk için
sizce hiç bi şey yok gibi davranmalıyım yoksa anne kusura bakam dün gergindim falan mı demeliyim
ama muhakkak konuyu açacak uzatacak olursa anne uzatmayalım falan desem yine kötü mü olur?
aramız kötü olsun istemiyorum ama eşimle kavgalarımız hep bu sebepten oluyor nasıl davranacağımı ben de bilemiyorum artık

eşime demiş ki kırıldım ilet diye bu akşam onlara gideceğiz şehir dışına çıkacaklar iyi yolculuk için
sizce hiç bi şey yok gibi davranmalıyım yoksa anne kusura bakam dün gergindim falan mı demeliyim
ama muhakkak konuyu açacak uzatacak olursa anne uzatmayalım falan desem yine kötü mü olur?
aramız kötü olsun istemiyorum ama eşimle kavgalarımız hep bu sebepten oluyor nasıl davranacağımı ben de bilemiyorum artık

Merhaba canım eşinle aranın kötü olmasını istemiyorsan hiç bir şey yokmuş gibi davran derim özür dilemekle ağız aşınmaz evde huzursuzluk olmasından iyidir sürekli olsa alıştırma derdim ama daha ilk sürtüşme olduğu için oda anlayış gösterir eminim hem eşininde hoşuna gider büyük vede annesi nede olsa tabii tekrarlarsa ezdirme kendini alışkanlık haline getirmesin evde huzur için bazı şeylere ister istemez boyun eğiliyor zaman zaman ...

Seninle aynı durumdayım ve daha 2 aylık evliyim ne yapıcamı şaşırdım:43:

Seninle aynı durumdayım ve daha 2 aylık evliyim ne yapıcamı şaşırdım:43:

ben de 4 aylık evliyim canım
benim ezilmememin sebebi saygılı bir şekilde cevap vermek
ya da espirili şekilde zaten kayınvalidemin hayatıma karışmasına engel olamıyorum ama aza indirmeye çalışıorum
elimden geldiğince iyi davrandım dün stresli ve gergindim ters cevap verdim ama ilk defa yaptım niye anlayışlı davranmıyorlar bi de kocama şikayet etmiş resmen beni ben de özür dilemek istemiyorum bazen diyorum gergin almayayım alttan alayım bazen de diyorum ki gideceğe yere kadar gider büyük diye her şeye karışması doğru değil nasıl davranırsa öyle davranayım çelişki içinde kaldım ben de

Back
X