Bazı insanlar bir birlerini sevemezler elektirik alamazlar cnm sevmeyebilirsin ama saygı şarttır sevmiyirsanizda saygınızı eksik etmeyinArkadaşlar ben 1 yıl önce evlendim.Kayınvalidem normalde çok iyi bir insan gerçekten eşime yardım etmek için elinden geleni yapıyor bizim için sürekli çalışıyor çok emeği var üzerimizde fakat benim psikolojim gerçekten çok bozuk kayınvalidemin böyle cok iyi bir insan olduğunu bile bile onu sevemiyorum ondan nefret ediyorum evlerine gitmek istemiyorum onu gördüğümde ağlamak istiyorum. çok iyi bir insan olduğuna adim gibi eminim fakat sadece uzaktayken böyle düşünüyorum ne zaman ki yanımiza gelirse o zaman beni bir ağlama tutuyor çok garip gerçekten ne yapabilirim bilmiyorum.bu duruma cok üzülüyorm
Saygısızlık hiçbir zaman yapmadım yapmam da ama sevmeyi çok istiyorumBazı insanlar bir birlerini sevemezler elektirik alamazlar cnm sevmeyebilirsin ama saygı şarttır sevmiyirsanizda saygınızı eksik etmeyin
Ilk tavsiyem Profil resminizi değiştirmeniz. Tanıdık çıkar ortalık karışır gerek yok.
Banada nedense resim özellikle konmuş gibi geldi nedense... sanki resimdeki kıza kumpas kurumuşta olabilir gibi geldi
İyi bir psikoloğa gidip acilen tedaviye başlamalısınız!Arkadaşlar ben 1 yıl önce evlendim.Kayınvalidem normalde çok iyi bir insan gerçekten eşime yardım etmek için elinden geleni yapıyor bizim için sürekli çalışıyor çok emeği var üzerimizde fakat benim psikolojim gerçekten çok bozuk kayınvalidemin böyle cok iyi bir insan olduğunu bile bile onu sevemiyorum ondan nefret ediyorum evlerine gitmek istemiyorum onu gördüğümde ağlamak istiyorum. çok iyi bir insan olduğuna adim gibi eminim fakat sadece uzaktayken böyle düşünüyorum ne zaman ki yanımiza gelirse o zaman beni bir ağlama tutuyor çok garip gerçekten ne yapabilirim bilmiyorum.bu duruma cok üzülüyorm
Saygısızlık hiçbir zaman yapmadım yapmam da ama sevmeyi çok istiyorum
Vallahi haline şükret bizimkilerin bana evleri çok yakın 1 sokak arası ben suratımı asmasam her gün gelip gitmek istiyorlar bide 1 gün geldikleri gibi benim 1 haftalık planımı çıkarıyorlar bana sormadan ne zaman onlar gelince surat assam anlarlar en azindan 2 hafta gelmezler eşim bu konuda benden yana çok şükür ki surat asmama veya onlara ilgisiz davranmama tepki göstermiyor
Kıskanıyor musun acaba bundan olabilir bence çok şanslısın kıymetini bil kaynana olarak görmede komşu teyze olarak bak belki o zaman bunları hissetmezsin.Arkadaşlar ben 1 yıl önce evlendim.Kayınvalidem normalde çok iyi bir insan gerçekten eşime yardım etmek için elinden geleni yapıyor bizim için sürekli çalışıyor çok emeği var üzerimizde fakat benim psikolojim gerçekten çok bozuk kayınvalidemin böyle cok iyi bir insan olduğunu bile bile onu sevemiyorum ondan nefret ediyorum evlerine gitmek istemiyorum onu gördüğümde ağlamak istiyorum. çok iyi bir insan olduğuna adim gibi eminim fakat sadece uzaktayken böyle düşünüyorum ne zaman ki yanımiza gelirse o zaman beni bir ağlama tutuyor çok garip gerçekten ne yapabilirim bilmiyorum.bu duruma cok üzülüyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?