Kayınvalide Sorunu Acil Yardım

Gozz0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2019
89
26
3
Arkadaşlar ben 1 yıl önce evlendim.Kayınvalidem normalde çok iyi bir insan gerçekten eşime yardım etmek için elinden geleni yapıyor bizim için sürekli çalışıyor çok emeği var üzerimizde fakat benim psikolojim gerçekten çok bozuk kayınvalidemin böyle cok iyi bir insan olduğunu bile bile onu sevemiyorum ondan nefret ediyorum evlerine gitmek istemiyorum onu gördüğümde ağlamak istiyorum. çok iyi bir insan olduğuna adim gibi eminim fakat sadece uzaktayken böyle düşünüyorum ne zaman ki yanımiza gelirse o zaman beni bir ağlama tutuyor çok garip gerçekten ne yapabilirim bilmiyorum.bu duruma cok üzülüyorm

Bazı insanlar bir birlerini sevemezler elektirik alamazlar cnm sevmeyebilirsin ama saygı şarttır sevmiyirsanizda saygınızı eksik etmeyin

Bazı insanlar bir birlerini sevemezler elektirik alamazlar cnm sevmeyebilirsin ama saygı şarttır sevmiyirsanizda saygınızı eksik etmeyin
Saygısızlık hiçbir zaman yapmadım yapmam da ama sevmeyi çok istiyorum

Belli ki elektrik alamadınız kaynananızdan. İnsanları sevmek zorunda değilsin, saygılı ol yeter.

Size zamanında kötü sözde mi bulundu yoksa? Veya sevmediğiniz haraketler mi yapıyor?

Ten uyumunuz yoktur

Banada nedense resim özellikle konmuş gibi geldi nedense... sanki resimdeki kıza kumpas kurumuşta olabilir gibi geldi

Artık insanlardan herşey beklenir. Benide geçenlerde biri kayinvalideme karşı doldurmak istedi, ama yüz vermedim. Ara bozmak isteyen çok

İyi bir psikoloğa gidip acilen tedaviye başlamalısınız!

Saygısızlık hiçbir zaman yapmadım yapmam da ama sevmeyi çok istiyorum

Hiçbir insanı zorla sevemezsiniz veya kendinizi sevdiremezsiniz. Yaşınız da üstelik çok genc. Bence siz önce bir kendinizi yoklayin korkularınız ne ve neden bu insanlara tepkilisiniz. Yukarda alıntı bir ip ucu olabilir.

Kıskanıyor musun acaba bundan olabilir bence çok şanslısın kıymetini bil kaynana olarak görmede komşu teyze olarak bak belki o zaman bunları hissetmezsin.

Gorunce aglayacak kadar sevmemek? Anormal kısmı bu.
Sevmemenız anormal degıl. Her ıyı dedıgımız insanı sevemeyiz zorunda da degılız zaten.
Bi de iyilik göreceli.
Yetim ve oksuz okutmuyor doyurmuyorsa kimseye ıyılııgı konusunda kefil olmam. Evladına yardım ediyor sonucta. Normal bir sey bana göre.
Mutlaka size iticı gelen bir sey yapmistır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…