kayinvalide surati diye birşey var!!

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Arkadaşlar ben 36haftalik hamileyim uc haftadir erken doğum riskim var doktor 36hafta dolana kadar yatmami hic kalkmamami söyledi progestan verdi ciger gelissin diye igne yapti. Velhasil sorun kayinvalidem biz altli ustlu oturuyoruz. Evlendim hamile kaldim ama her isini yaptm bi ara tehlikem oldu o donem haric. Bulasik dahil hic bi is yapmaz bende yaslidir elimemi yapisir diye hep yaptm ama smdi dogumum gelmis dimi nasil yapim. Kendisinin bana bakmasini bi tas corba getirmesini gectim bide kadin benden hala asagi inip misafirine hizmet etmemi istiyor ya nasl misafir kabul ediyosn ben ne durumdayim bu nasil bir vicdansizlik ben anlamiyorum ya. Tek basima yukarda oluyorm nasilsin diye cikmaz kocam gelince gelir. Neyse indim asagi poğaça falan yaptim geldiler agirladik yani ben tabiki kendisi bi cayini doldurmak icin kalkmadi. Gelenlerdeki piskinlik zaten beni öldürdü biz sana geçmiş olsuna geldik sagolun ya dedim. Neyse yaptim yine suratimi bile asmadim kadin asiyor hala ya ben numarami yapiyorm saniyo anlamiyorm doktorada gorumcemle gittim allahtan . Allaha isyan etmiyorum ya sabir cekiyorum ama ben hamileyim bukadarda yapilmazki. Ya bide kaynim var bu haldeyim benim evime geliyor bilgisayari tvye bagliyor film izliyor ben delirme noktasina geldim nasil insanlar bunlar ya karnimdaki sanki onlardan değil kocamda laf söyleyemiyor dun demis abisi yine yukari cikip film izleyecem dems kocamda o kiz yatiyor yatmasi lazim ne filmi yeter demis bunuda kaynanam surat yaparak anlatiyo ne var izleseymis abisi cok alinmis kocam ayip etmis arkadaşlar benim gibi olup cinnet gecirmeden duran varmi acaba. ??? Kocami sevmesem bunlar yuzunden ayrilcam yemin ederim biktim artik aglamayim bebegime yazik diyorum ama okadar doldumki anlatamam..

Allah yardımcınız olsun bu nasıl bir anlayışsızlıktır biri hizmet bekler biri evinizde film izler.Nasılsa hizmet ettiğinizde de yaranamıyorsunuz bari hiçbişey yapmayın da kaynananızın astığı suratlar boşuna gitmesin.Yazıktır belki erken doğum riskiniz onun işlerini yapmaktan oldu.Çok geçmiş olsun ama ben olsam doğuma kadar evimden çıkmazdım

Arkadaşlar ben 36haftalik hamileyim uc haftadir erken doğum riskim var doktor 36hafta dolana kadar yatmami hic kalkmamami söyledi progestan verdi ciger gelissin diye igne yapti. Velhasil sorun kayinvalidem biz altli ustlu oturuyoruz. Evlendim hamile kaldim ama her isini yaptm bi ara tehlikem oldu o donem haric. Bulasik dahil hic bi is yapmaz bende yaslidir elimemi yapisir diye hep yaptm ama smdi dogumum gelmis dimi nasil yapim. Kendisinin bana bakmasini bi tas corba getirmesini gectim bide kadin benden hala asagi inip misafirine hizmet etmemi istiyor ya nasl misafir kabul ediyosn ben ne durumdayim bu nasil bir vicdansizlik ben anlamiyorum ya. Tek basima yukarda oluyorm nasilsin diye cikmaz kocam gelince gelir. Neyse indim asagi poğaça falan yaptim geldiler agirladik yani ben tabiki kendisi bi cayini doldurmak icin kalkmadi. Gelenlerdeki piskinlik zaten beni öldürdü biz sana geçmiş olsuna geldik sagolun ya dedim. Neyse yaptim yine suratimi bile asmadim kadin asiyor hala ya ben numarami yapiyorm saniyo anlamiyorm doktorada gorumcemle gittim allahtan . Allaha isyan etmiyorum ya sabir cekiyorum ama ben hamileyim bukadarda yapilmazki. Ya bide kaynim var bu haldeyim benim evime geliyor bilgisayari tvye bagliyor film izliyor ben delirme noktasina geldim nasil insanlar bunlar ya karnimdaki sanki onlardan değil kocamda laf söyleyemiyor dun demis abisi yine yukari cikip film izleyecem dems kocamda o kiz yatiyor yatmasi lazim ne filmi yeter demis bunuda kaynanam surat yaparak anlatiyo ne var izleseymis abisi cok alinmis kocam ayip etmis arkadaşlar benim gibi olup cinnet gecirmeden duran varmi acaba. ??? Kocami sevmesem bunlar yuzunden ayrilcam yemin ederim biktim artik aglamayim bebegime yazik diyorum ama okadar doldumki anlatamam..

canımmm Allah ım sana bolllbooollllll sabır versın. o vicdansızlarıda Allah bildiği gibi yapsın ben okurken delırdımmm buyuk konusmayım başa gelen çekılırde bu kadrda olmazkiii!!!!!! ben hayatta katlanamazdımmm. sen bebegını düşün ve onu kucagına almanın heyecanını hayal et. ama eşinde seni seviosa düşünüyosa bu işe bi çare bulsunnn

sana diyecek tek kelimem yok hak etmişsin :ssz:
ne demek poğoça yapmak hemde geçmiş olsuna gelenlere??? :19:
Allaha ulu konuşmak istemem asla Allahı tenzih ederim o yaptığım poğaçaları tek tek tek yedirir yuttururum ona.. :52:
sinirim bozuldu bak :37:

dairenin kapısını aç eline bi tencere ile kepçe al hem vur hem konuş buraya bakın beni dinleyin ben hamileyim kafayı kırdırdınız bana en sonunda ne bana gelin nede ben gelecem de kocanada söyle azcık sesini çıkarsın bu nedir ya gitme yaoma arkadaşım suç senin ne ezdiriyon okadar kendini sen verdikçe isterler verdikçe isterler kaynana deilmi poaça yerine onu sokacan fırına dibleyecen dereceyi nar gibi kızartacan gelen misafire sunacan alahım ya sinirlerim bozuldu

siz kendinize deger wermiyosunuz ki baskasi wersn..Bu halde inip misafir agirlarsanız dogumunuzdan 1 hafta snra da iner kayınvalidenizin ewini dip temel temizlik yaparsiniz..
siz kendinizi agirdan satın..
gerekirse numara yapın esinizn yaninda ah sancı grdi falan filan oda durumunuzdan dolayi savunur sizi
kurnaz olun biraz ya..

36 haftalık gebe olacağım, bir de kaynanaya gidip misafir ağırlayacağım, ohoo totomu bile kaldırmam valla. Kayınbiraderi de eve almam ne münasebet. Yüz vermişsiniz sonuç bu. Çözüm ayrılmak değil tepene çıkarmamak.

Ay benimde bozuldu burdan ucasım geldi

bu kadar bölüm hürremi biz izlemedik sanki :52:
entirika yahu entirika :52:
yap boğaçağı at kendini yere kıvran bakalım ne halt edecek derken eşin gelsin hem ağla hem hem anlat az biraz kendime geleyim pişiririm poğoçayı de ne biliyim yaaa:1:

canim allah sabrini versin ama cokta cekme bende bazen olaylar yasiyorum hamilelikten beri ama seninkiler boyutunda degil valla kocan yanindaysa sana inaniyosa sende bi süre ara ver kaynana ..görüsme dogum yapana kadar kafanda rahat olur stres cok kötü bebeklerimiz etkilenio bende bastan beridir hep stres yapiyodum koydum araya mesafeyi ..
yoksa daha cok üstüne gelirler alttan alma derim sana

Yüz vermişin şunu unutma hiç bi erkek annesi seni kızı gibi görüp önemsemiyo senin annen dışında

36 haftalık gebe olacağım, bir de kaynanaya gidip misafir ağırlayacağım, ohoo totomu bile kaldırmam valla. Kayınbiraderi de eve almam ne münasebet. Yüz vermişsiniz sonuç bu. Çözüm ayrılmak değil tepene çıkarmamak.

Beni çok güldürdün allah ta seni güldürsün :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar bunlar farkli ya benim de annem kaynana ben birgün böyle görmedim demissiniz numara yap agri var diye ben agrimi soyluyorm gercekten nisan kanamasi geldi doktora goturuyor kocam geldigimizde kaynanamin yorumu yeni nesilde cok nazli bizde dogurdk böyle olmadik. Kocama diyemiyorm en yakin arkadasi kaza geçirdi trafik kazasi ölümden döndü iki ayagini kestiler o cok Üzgün yemiyor icmiyor bide bunlarla uzmek istemiyorm gerçekten aslinda ben boyle biri degildim baya laf soylerdim herkese ama simdi neden boyleym bende anlamiyorm acaba muskami yapildi bana agzimi acamiyorm soylemek istiyorum susuyorm ki ben kimseden korkmayan biriydim lafimi esirgemezdim bende kendi halime sasiriyorim acikcasi

eskiler hamilelri kendileri ile kıyaslıyorlar. kendileri sorunsuz hamilelik geçirmişsse;" bizde hamileydik" diyor... Napıcaksın. böyle kayınvalideye böyle göelin olacaksın. Herkes ne yi ne kadar hakediyora, Sen bir şey söyleyemeyip kendini üzeceğine. söyle bişeyler onlar üzülsün, darlansın... Söyle ve yapma bişey... Laf mı edecekler etsinler, surat mı asacaklar assınlar... Ben o misafirlere de çıkmazdım. Hasta adam yatağında yatar. ee o kadar dolanmaya tabiki sana inanmazlar...

Düşük tehlikesi olan kadın kalkım suyunu bile almaz ben kalmıyordum sadece tuvalete kalkıyordum yat dinlen kalkma kalksan yaranacak mısın hayır

bu kadar bölüm hürremi biz izlemedik sanki :52:
entirika yahu entirika :52:
yap boğaçağı at kendini yere kıvran bakalım ne halt edecek derken eşin gelsin hem ağla hem hem anlat az biraz kendime geleyim pişiririm poğoçayı de ne biliyim yaaa:1:

helal kızz bravooooo :46:valla nedir yaniii tam eşin geleceği saat in aşa temizliğe giriş yerleri sil ki kendini yere atman kolay olsun sonra bayıl kal orda işkence ediyomuş gibi davran valla kız başka türlü kurtulamazsın

helal kızz bravooooo :46:valla nedir yaniii tam eşin geleceği saat in aşa temizliğe giriş yerleri sil ki kendini yere atman kolay olsun sonra bayıl kal orda işkence ediyomuş gibi davran valla kız başka türlü kurtulamazsın

:21: cam da silsin
:1:

Cok yüz vermissin canim ya bende kayinvalidemle ayni apartmanda oturuyorum ama boyle bi durum yasamadim tabiki iyi davrancaksin esinin annesidir yardim ediceksin ama senin kaynanan biraz elini vermissin kolunu alamiyoain biraz mesafe koy cocuk olunca yoksa boyle gider birak assin suratini alisir zamanla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X