- Konu Sahibi Perizekaaaali
Arkadaşlar ben 36haftalik hamileyim uc haftadir erken doğum riskim var doktor 36hafta dolana kadar yatmami hic kalkmamami söyledi progestan verdi ciger gelissin diye igne yapti. Velhasil sorun kayinvalidem biz altli ustlu oturuyoruz. Evlendim hamile kaldim ama her isini yaptm bi ara tehlikem oldu o donem haric. Bulasik dahil hic bi is yapmaz bende yaslidir elimemi yapisir diye hep yaptm ama smdi dogumum gelmis dimi nasil yapim. Kendisinin bana bakmasini bi tas corba getirmesini gectim bide kadin benden hala asagi inip misafirine hizmet etmemi istiyor ya nasl misafir kabul ediyosn ben ne durumdayim bu nasil bir vicdansizlik ben anlamiyorum ya. Tek basima yukarda oluyorm nasilsin diye cikmaz kocam gelince gelir. Neyse indim asagi poğaça falan yaptim geldiler agirladik yani ben tabiki kendisi bi cayini doldurmak icin kalkmadi. Gelenlerdeki piskinlik zaten beni öldürdü biz sana geçmiş olsuna geldik sagolun ya dedim. Neyse yaptim yine suratimi bile asmadim kadin asiyor hala ya ben numarami yapiyorm saniyo anlamiyorm doktorada gorumcemle gittim allahtan . Allaha isyan etmiyorum ya sabir cekiyorum ama ben hamileyim bukadarda yapilmazki. Ya bide kaynim var bu haldeyim benim evime geliyor bilgisayari tvye bagliyor film izliyor ben delirme noktasina geldim nasil insanlar bunlar ya karnimdaki sanki onlardan değil kocamda laf söyleyemiyor dun demis abisi yine yukari cikip film izleyecem dems kocamda o kiz yatiyor yatmasi lazim ne filmi yeter demis bunuda kaynanam surat yaparak anlatiyo ne var izleseymis abisi cok alinmis kocam ayip etmis arkadaşlar benim gibi olup cinnet gecirmeden duran varmi acaba. ??? Kocami sevmesem bunlar yuzunden ayrilcam yemin ederim biktim artik aglamayim bebegime yazik diyorum ama okadar doldumki anlatamam..