Kayınvalide terörü

Kirlangicmyne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2017
15
2
1
37
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Aslında ketum bir yapım var ama son zamanlarda yaşadıklarımı birileriyle paylaşmazsam delirebileceğimi düşünüyorum.Konu şu;
Ben 1 senelik evliyim.5 senelik flört dönemi sonrası evlendik.33 yaşındayım.
Eşim saglik sorunlari yuzunden calisamiyor.Bende elimden geldigince internet uzerinden kiyafet dalan satmaya calisiyorum.Bir de kira gelirimiz var.Biz 4 ay once bir hata yaptik kredi cektik.Ve odemlerde sıkıntı yasayinca baska bir sehirde tanidiklarin isi var diye calismak icin tasindik.Hersey guzel olacak pozitif enerji pozitif olaylari pesinde getirir tepdili mekanda ferahlik vardir derken esimin ailesi bu kredi durumunu ogrendi.Once gulerek karsiladilar.Biz odeyecegimizi soyledik.Biraz pozitif olun dedik.Sonra birden olayla sarpa sardi.Bana ve aileme uzattilar isi.Iftira atmaya basladilar.Krediyi cekip aileme yedirdigimi soylemeye basladilar.Oglumuzu size kullandirmayiz falan demeye basladilar.Anneme sacma sapan mesajlar yazmaya basladilar.Ki annem babam kredi cektigimizi bilmiyordu bile.Iftira uzerine iftira.Bana ise girmeden beni arama falan yazdi kaynanam ki oglu calismiyor.Ona biz bakariz sen ise gir diyen bir insan.sacmalafikca sacmaladi.ki ben bu kadar mesaja sirf kendime yakistirmadigimdan karsilik bile vermedim.esim cok uzuluyor.surekli annem babam nasil yapar bunu kimseye guvenemiyorum diyip duruyor.biraz uzun oldu ama.ic sıkıntisindan ne uyku kaldi ne moral.oglum seninle tanismadan once daha iyiydi falan diyor.ki esime ben alkolu biraktirdim.tanistigimizda alkolikti.ben ne yapacagimi bilmiyorum.bana yapilsa bunlar neyse iftirayi aileme kadar uzatmalari cok cirkin.bu insanlar bi hastalik zamani 2 ay ailemin evinde kaldilar.kendi kardesleri gelmedi babam refakatcilik yapti.ama maddeye tapiyorlar.maneviyat yok.minnet yok.camur at izi kalsin pesindeler.cok yorgunum.modum dusuk.

Ben simdiye kadar hic cevap vermedim sizli konusurum hala mesela.Ama artik kirilmadik yerim kalmadi parmak uclarima kadar kirildi.mecazen yani.cok kirginim.ben hastaligim yuzunden kilo aldim.esim beni kilolu tanidi ve sevdi.kendisi bunu hep soyler sorun yapma.ben seni zayifkende tanidaydim bu kadar severdim.olay vucudun degil der.ama kayinvalidem.zayifla bak oglum zayif kizlari sver falan dedi hep.ki ben hastayim kolay zayiflayamiyorum.hastalihim zaten psikolojimi etkiliyor.ustume gelmekten bikmadilar.nişan yaptik biz yaptik.elbisemi bile almadilar.kinayi biz yaptik.dugun zaten yapmadilar.para gider diye.nikahla evlendim.kendi koltugunu yatagini verdi.yeni cok birsey alinmadi.beyaz esyalari ailem aldi.gik cikarmadi ailem.alcaz tabi dediler.aldiklari bi yatak odasi dolabi bi bzudolabi iki kiytirik hali.hala bana ve aileme para muhabbeti yapiyorlar.krediyi ailen odesin falan diyor.bu kis bana bi kaban aldi.onu bile yazmis.kaban aldim sana utanmadan falan diye.cok caresizim.esime gulumseyemiyorum.hergun baska bir sorunla geliyorlar.bende insanim.bana yapilsin ama ailemden evliligimden uzak dursunlar istiyorum.

Acilen bir işe girip çalışın. Kayınvalide istediği için değil ama aile olabilmek için. Madem iyi günde kötü günde diye çıktınız yola evin geçimini üstlenmelisiniz. Kayınvalideye kaban aldırırsanız, size bu lafları etmeye hakkı olduğunu düşünür.

kayınvalidenizin ailenize yönelik suçlamaları çok yanlış siz bunun doğru olmadığını onlara kanıtlamak zorunda değilsiniz onlarda sizin kredinizi ödemek zorunda değil eşinizle sırt sırta verin çalışıp kredinizi ödeyin kimseyede hesap vermek zorunda kalmayın

Esim alkolikti buna bagli hala tedavisi suruyor.bunu disinda ben zaten birseyler satiyorum.onlarin olayi esimin evinden gelen kirayi da almak.zaten kira gelirimiz var.

Esim alkolikti buna bagli hala tedavisi suruyor.bunu disinda ben zaten birseyler satiyorum.onlarin olayi esimin evinden gelen kirayi da almak.zaten kira gelirimiz var.
Alkol tedavisi gördüğü için mi çalışmıyor? Sizce de saçma bir neden değil mi? Engeli var sandım ben.
Bir de krediyi neden çektiniz?

Eşiniz çalışamıyorsa evden internet üzerinden para kazanabilir. Akmasa da damlar. Sizde bir işe girip kimseye muhtaç olmadan hayatınızı devam ettirsiniz Allah yardımcınız olsun..

Krediyle evimizin eksiklerini giderdik zaten oduyoruz odemede su an sorun yok.baska bir sehire gelip birseyler yapmaya calisiyoruz tanidiklarin isi falan.esim yeni yeni ise gidip gelmeye basladi .biz maddi destekten cok manevi deste

Alkolik esinize destek oluyorsunuz ve eşinizin ailesi size iftira atıyor. Bir de kilonuza laf söylüyor he mi. Siz bana yonlendirin o aileyi. Çok ciddiyim zaten patlayacak yer arıyorum ben onları hallederim.

Eşinizin sanırım karaciğerinde bir sıkıntı var. Sağlık sorunu dediginiz o mu?

Evet kullandigi ilaclarda agir.ben internetten bebek kiyafetleri satiyorum birde kendi giymedigim buyuk beden urunleri.duyanda zanneder 50000 100000 kredi cektik.10 bin tl kredi cektik ve kaca aydir hep odedik.olay su ki o parayi aileme yedirdigimizi saniyorlar.ki ailemin haberi bile yoktu.gidip kv em bankadan ekstre cikarmis ki nasil becermis bilmiyorum.esim adina olan bir hesabin dokumunu banka ona nasil veriyor.ekstrelerin fotolarini aileme mesajla gonderip odeyin falan demis.

Esim annesiyle konusmuyor su an.uzuluyorum cunku tek cocuk.kardes yok.sasiriyor benim ailem nasil bunlari yapar diye.beni koruyor sagolsun.ama ben hayatim boyunca kimseyle boyle sorun yasamadi.hele ki maddiyat yuzunden.paradan midem bulaniyor.bu arada kabanida bana esim aldi.soyle ay basina biraz vardi.kv demden borc aldi oyle aldi.aybasindada odedi.

Baskasının adına olan dekontu asla çıkartamaz o banka ve memur hakkında gerekli işlemleri yapın eğer ortak hesapları değilse.

Hayir ortak hesap yok.kendi adina olan birsey esimin.ama cidden en cok uzuldugum annemin babamin dustugu durum.haketmediler.esim halkaniyetli biri allahtanda hakli haksiz ayrim yapip kimin yaninda durmasi gerektigini biliyor.

Istiyorlar ki para bi evde toplansin.esime sen gel evladimizsin falan gibi seyler bile soylediler.bosanalim esim gitsin onlarla yasasin falan.arkadaslar valla kac senedir kisacasi demedikleri kalmadi.ben hep sustum.kendimi bir kere savunayim dedim saygisiz dediler.oda savunamadim sadece savunma girisiminde bulundum.

Back
X