kayınvalide ve eltisi

mira82

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2016
111
48
13
37
Kizlar mrb oturdugum binada kayinvalidemin eltisi komsum ayni zamanda. Kayinvalidem ve eltisi birbirlerini sevmeyen insnlar. Ama bana karsi cok iyi eltisi yaslarimiz yakin arada caya cagirir komsularla biraraya gelince. Hicbizaman beni kaynanama karsi doldurusa filan getirmedi aksine yol gosterdi 3 senedir hic bi kotulugunu gormedim ama kaynanam beni ariyip onun evine gitme diyor bu arada kaynanam cok fena bi kadin anlatsam roman olur o derece iftirayakadar giden bi insan ! Siz olsaniz bunu dikkate alirmisiniz yani huzursuzluk olmasin gitmemmi dersiniz yoksa tam tersimi? Gitme diyince nasil bi cvp vermeyelim bu kdina cunku artk bunaltti beni laftan sozden anlamayan hep ben bilirim havasinda cunku

Normalde umursamam. Karisamaz komsularima ama iftira giriyoraa araya cokk dikkat et.
Gittiginde izin alma en azindan esine soyleki sonra sonra iftira atabilecek durumda olmasin. Nrmalde her adimin ese haber verilmesinden yana degilim sevmem. Ama bu durumda haber ver ki ornegin eltisine degilde baska bir komsuna gittiginde birseler uydurup esine anlatabilir. Esinde bilmedigi icin inabilir ama siz onceden derseniz. Esiniz inanmaz ve derki haberim var anne.

Ay cok korkarim iftiradan ya.
ALLAH senide herkesi korusun iftiradan .

Kaynanalara duyurulur. Allah aşkına su oğlunuzu, gelininizi bir rahat bırakın yahu. Onlar artık yeni bir aile oldu. Düşün bir yakalarından da insanlar rahat etsin, bıktırdınız vallahi....:KK11:

ya yemin ederim benim her kv li konuda düsündügüm sey
oturdugum yerden ben sinir oluyorum artik

Aynen vallahi gelinler de saygısızlık olmasın diye ses çıkarmadıkça kv ler tepelerine çıkıyor.

gelinler ses cikarsa bile fayda etmiyor ki coguna
simdi konu sahibinin sucu ne ama degilmi

vir vir vir, yeter benim basim sisti. bu gidisle hayatima alacagim adami annesine göre degerlendiricem galiba
bu kk bana hic gelmiyor :)

Ben saysizilik falan yapmak istemiyorum ama istiyor o. Gittigim yerleri kendi belirlesin anneme bile az gidiyim dusuncesinde iste zora dustugunde iftira attigi icin bulasmak istemiyor butun iplei koparacam ama sonucta esimin ailesi ona bunu yapamam iki ucu degnek misali pfff

Bence bu eşinle halletmen gereken bir konu. Yarın bir gün gidemezsin derse zaten gidemezsin diye düşünüyorum.

bence sen hiç bulasma aynı şey benimde başıma geldi kaynanamin eltisiyle ayni apartmanda oturuyoruz kadınla ilk zamanlar iyiydik kaynanamla konusmuyolardi benimle hiç sorunu yoktu giderdim evlerine falan sonra kalkti kadın bana iftira attı oğluyla bana ozaman baya olaylar yaşandı bence hiç bulaşma

Kaynar kazana atmalı kaynanalari vallahi biktiriyorlar artık o nane senin gidecegin yerden hesap mi vercen ona kocan dururken hey allahım ne bicim insanlar var he de geç

Kizlar mrb oturdugum binada kayinvalidemin eltisi komsum ayni zamanda. Kayinvalidem ve eltisi birbirlerini sevmeyen insnlar. Ama bana karsi cok iyi eltisi yaslarimiz yakin arada caya cagirir komsularla biraraya gelince. Hicbizaman beni kaynanama karsi doldurusa filan getirmedi aksine yol gosterdi 3 senedir hic bi kotulugunu gormedim ama kaynanam beni ariyip onun evine gitme diyor bu arada kaynanam cok fena bi kadin anlatsam roman olur o derece iftirayakadar giden bi insan ! Siz olsaniz bunu dikkate alirmisiniz yani huzursuzluk olmasin gitmemmi dersiniz yoksa tam tersimi? Gitme diyince nasil bi cvp vermeyelim bu kdina cunku artk bunaltti beni laftan sozden anlamayan hep ben bilirim havasinda cunku
tamam anne gitmem de kapat konuyu eltiye giderkende telefon ac hadi anne gelmiyormusun de nereye der senin eltiye oturmaya dersin :halay:o da bos dururmu hemen ogluna sikayet eder sende esine aaa canim giderken banada haber ver yalniz gitme dedi bende ondan aradim inanamiyorum aaa neden boyle yapiyor bu kadin de agla iftira nasil oluyormus gorsun bir dahada karismaz

Ben olsam kimse icin kimseden uzaklasmam. Sonucta kaynananiz da surekli evi gozetlemiyor. Soylemeyiverirsiniz.

Esimde git annem bilmesin ugrasmasin diye dusunuyor ama kaynanam dusman basina bile demem yazik onlarada

Niye dikkate alayım?
İnadına inadına olmaz demem veya huzurum için her gittiğimi duyurmam ama tabii ki seviyorsam görüşürüm.

Sorunca da görüşmüyorum demem ama.
Komşum, tabii ki karşılaşıyoruz görüşüyoruz, ona mesafe koyup dışlanayım mı derim.

Baktım çok abartıyor benim bi problemim yok, herkesin ilişkisi farklı derim.

Kaynanalara duyurulur. Allah aşkına su oğlunuzu, gelininizi bir rahat bırakın yahu. Onlar artık yeni bir aile oldu. Düşün bir yakalarından da insanlar rahat etsin, bıktırdınız vallahi....:KK11:
Bacim cok guzel demissin ama olmuyo malesef bak mesela ben bosaniyorum...

Kimin evine gideceğini ona mı soracaksın sana gitme dediği Zaman da bana bi kötülüğü dokunmadı neden gitmeyeyim de

Back
X