kayınvalide ve eltisi

Bacim cok guzel demissin ama olmuyo malesef bak mesela ben bosaniyorum...
Senin konunu okumuştum Can'ım ve gerçekten cok üzüldüm. Bosver sana önem vermeyen insanlara sende önem verme koy tekmeyi gitsin. Peki baban Nasıl ? Allah şifa versin inşallah babana.

Kayınvalidenizin eltisi de o olsa o sizin komşunuz. Kaldıki komşu mantığıyla helede iyi anlaşıyorsanız gidebilirsiniz. Ama dikkat edin ailevi konulara girmeyin. Eşinizin düşüncesi nedir yengesine gitmeniz konusunda ?

Senin konunu okumuştum Can'ım ve gerçekten cok üzüldüm. Bosver sana önem vermeyen insanlara sende önem verme koy tekmeyi gitsin. Peki baban Nasıl ? Allah şifa versin inşallah babana.
Allah razi olsun canim babam ayni dua ediyorum rabbim agri sizi vermesin insallah diye

Esinin dusuncesi nedir? Anneci biri mi? Yani yanlisinda bile savunur mu annesini?

Ben bana nasıl olduğuna bakarım, zararını görmedikçe görüşmeye devam ederim derim

Kimle görüşüp görüşmeyeceğime kimse karışamaz, benim kendi aklım fikrim var çünkü

Kizlar mrb oturdugum binada kayinvalidemin eltisi komsum ayni zamanda. Kayinvalidem ve eltisi birbirlerini sevmeyen insnlar. Ama bana karsi cok iyi eltisi yaslarimiz yakin arada caya cagirir komsularla biraraya gelince. Hicbizaman beni kaynanama karsi doldurusa filan getirmedi aksine yol gosterdi 3 senedir hic bi kotulugunu gormedim ama kaynanam beni ariyip onun evine gitme diyor bu arada kaynanam cok fena bi kadin anlatsam roman olur o derece iftirayakadar giden bi insan ! Siz olsaniz bunu dikkate alirmisiniz yani huzursuzluk olmasin gitmemmi dersiniz yoksa tam tersimi? Gitme diyince nasil bi cvp vermeyelim bu kdina cunku artk bunaltti beni laftan sozden anlamayan hep ben bilirim havasinda cunku

Gitme deyince gitmiyorum zaten de. Merhabamiz bile yok. 3 yıldır oturuyoruz gitmedim gitmiyorum gitmeyecegim de. :P artık söylemene gerek yok de

Kizlar mrb oturdugum binada kayinvalidemin eltisi komsum ayni zamanda. Kayinvalidem ve eltisi birbirlerini sevmeyen insnlar. Ama bana karsi cok iyi eltisi yaslarimiz yakin arada caya cagirir komsularla biraraya gelince. Hicbizaman beni kaynanama karsi doldurusa filan getirmedi aksine yol gosterdi 3 senedir hic bi kotulugunu gormedim ama kaynanam beni ariyip onun evine gitme diyor bu arada kaynanam cok fena bi kadin anlatsam roman olur o derece iftirayakadar giden bi insan ! Siz olsaniz bunu dikkate alirmisiniz yani huzursuzluk olmasin gitmemmi dersiniz yoksa tam tersimi? Gitme diyince nasil bi cvp vermeyelim bu kdina cunku artk bunaltti beni laftan sozden anlamayan hep ben bilirim havasinda cunku

gittiginizi bilmek zorunda mi?
ben gun icinde 50000 tane yere giderim kendi annem dahi bilmez.

Back
X