işte o ince çizgide gidip gelmekte benim başarım olcak sanırım inşallah. şu an aramızda hiçbir sorun yok kv ile. yani ben sorun yaşıcak kadar yakın durmuyorum yüzgöz olmuyorum. soğuk davranmıyorum içten konuşuyorum ama herşeye karışamayacağını benim istediğim gibi olacağının imajını veriyorum uzak duruyorum yani. bişeyden bahsederken fikir alır gibi değilde daha net bir şekilde böyle böyle olcak tarzında konuşuyorum ve onay bekler bakışlar atmıyorum. gayet net, sakin ve kendinden emin.Ne ummalı ? Umduğunu değil,bulduğunu yemeli :)
Beklentileri bir kenara koyup,eldekini değerlendirmeli.
Kayınvaliden ve kayınpederin,iyi polis-kötü polis :)
Aslında onlar iyi bir çiftler.
Yani genellikle 1 çiftte 2 kişi farklı mizaçta olur.
Biri alttan almaya müsaittir,diğeri üzerine gitmeye.Zaman zaman roller değişebilir.
Bir de kv ne kadar sevse,kadın kadını kıskanır.
Kp sorunları ise,genellikle otorite kaynaklı oluyor.
Ne yapıyoruz,kv ye oğluyla ilişkisinde tehlike olmadığımızı gösteriyoruz fakat tehlike halinde savunmaya geçeceğimizi hissettiriyoruz.
İşte ince çizgi burada kendini belli ediyor:)
herkezin soruları hep aynı
bende bunları merak ettim hep hatta konuda açtım mesafe ile ilgili :)
bence o tutumuna aynen devam et..
gayet güzel..yani aman "her dediğine tamam derim,samimi oluruz,anne kız gibi oluruz, beni çok sever" falan diye düşünme
ilerde bu suistimal edilip geri çekilmek istersen..senden kötüsü olmaz..
birde kızlar hep kayınpederlerini çok severlermiş biliyomusun..çoğunluk böyle olurmuş :)
genelde bende duyarım böyle şeyler ve benim içinde geçerli çok severim çok iyi anlaşırız kp imle kanki der hatta bana ara sıra, işte erkeklerde bayanlardaki gibi fitne fücur,laf sokma derdi yok , örn iş hayatında bile erkeklerle çalışmak kadınlarla çalışmaktan daha güzeldir kıskançlık yapmazlar çünkü... istisnalar ayrı tabi.
sende kv ile aynı seviyede görüş o zaman mıc mıc olup sen seviye koymaya uğraşacağına en baştan belli bir seviye var ortada daha güzel yani, laf sokarmı diyede düşünce onuda o zaman düşünürsün veya anında kırmadan cevabını verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?