Kayınvalide ve kayınpeder ile başetme klavuzu

Sevme şekillerine bu kadar sert çıkışmanıza gerek yokmuş bence herkesin farklı bir tarzı vardır, bana birisi böyle yapsa daha çocuğunu asla kucağıma dahi almam. Kv mi günahım kadar sevmem ama çocuklarımla olan ilişkisine asla müdahale etmem, kendim görüşmem ama çocuklarımı yollarım. Yani bence siz sevmediğiniz için herşeyleri batıyor insanların.

Benim esimin ailesi yabanci mesela amcasi 'monkey,little bear"(maymun,ayicik) diye seviyor. Ben karismiyorum, onlar nasil severlerse sevsinler. Bence mutlu olun cocugunuzun etrafinda buyuk ailesi ve onu seven ailesi var.

Nedir bu abartiniz? Yazık insanlara çok yazık. Ne yapsalar suç. Maskot demiş nasıl demiş vs vs. Biraz kendinize gelin yahu. Üzüldüm kv ve kp için Allah yardımcıları olsun. Ayrıca bu halleriniz devam ederse boşanmaya kadar gidersiniz bilginize.

Nedir bu abartiniz? Yazık insanlara çok yazık. Ne yapsalar suç. Maskot demiş nasıl demiş vs vs. Biraz kendinize gelin yahu. Üzüldüm kv ve kp için Allah yardımcıları olsun. Ayrıca bu halleriniz devam ederse boşanmaya kadar gidersiniz bilginize.
mevzu sizce maskot demiş olması mı? okuduğunuzdan anladığınız bu mudur? ben kendimdeyim hanımefendi ... konumu açarken; ne haklılığımı kanıtlamak ne de onların ne kadar haksız olduğunu birileri söylesin diye açmadım. hoşuma gitmeyen durumlarla nasıl başedebilirimdi? okuduğunuzdan anlamanız gereken tam olarak bu. siz bu gibi durumları normal karşılıyor olabilirsiniz,belki bir babaanne belki bir annesiniz gördünüz geçirdiniz belkide henüz hiçbirşey yaşamadınız bilemem bunu; yorum yaparken verecek bir tavsiyeniz yok ise ben bu durumu normal karşılıyorum demeniz kafiydi. kayınvalide ve kayınpeder yüzünden neden eşimden boşanayım yada o neden bunu tercih etsin? evlilik karı koca arasında yaşanır kişilik haklarına saldırı olmadığı ve eşlerden biri bunu desteklemediği sürece boşanma sebebi değildir. saygı ile kalın.

Sevme şekillerine bu kadar sert çıkışmanıza gerek yokmuş bence herkesin farklı bir tarzı vardır, bana birisi böyle yapsa daha çocuğunu asla kucağıma dahi almam. Kv mi günahım kadar sevmem ama çocuklarımla olan ilişkisine asla müdahale etmem, kendim görüşmem ama çocuklarımı yollarım. Yani bence siz sevmediğiniz için herşeyleri batıyor insanların.
muhakkak herkesin farklı bir tarzı var. hassas olduğum noktaları anlatmış olmama rağmen aynı hassasiyette davranmalarını yahut saygı duymalarını beklerdim. inatla bildiklerini yapmalarını istemezdim. burada yaptığınız sadece lakap üzerine bir yorum saygı duyarım lakin ben sadece takmış oldukları lakaplar üzerine konuşmuyorum.sevgiyle kalın

hayır neden kusura bakayım fikrinize saygı duyarım. yalnız bebeğine bir annenin seslenmesi ile dışardan birinin seslenmesi arasında fark olduğunu düşünüyorum. herkesin sevme biçimi farklı tamam anlarım ama bu benim çocuğum hakaret içeren kelimelerin kullanılması sevgiden de olsa ki bu bana çok mantıklı gelmiyor aksine çok itici buluyorum sınırların çizilmesini istiyorum.
arayıp sorma olayına gelince biz evlenirken bile arayıp sormamış evliliğim süresince zaten birşey olmadıkça beni aramaz. oğluna ulaşamazsa arar söyle arasın der kapatır tek konuşmamız bu iki kelimedir. ve ben bu durumdan hiç şikayetçi olmadım. her akşam oğlunun telefonunu arar şuanda olan tek fark hoparlörün açık olması ve benim herşeyi duyuyor olmam.
Bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza,musmutlu yarınlarınız olsun....

Anlıyorum. Bu kadar rahatsız oluyorsanız yapacak bir şey yok, sabırla anlatmaya devam edin. Anladığım kadarıyla eşiniz de size destek olmuyor değil. Bu güzel bir şey. Sabredin, inşallah zamanla daha anlayışlı olurlar. Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliği miydi neydi :)) Direnin. :sopa:

Anlıyorum. Bu kadar rahatsız oluyorsanız yapacak bir şey yok, sabırla anlatmaya devam edin. Anladığım kadarıyla eşiniz de size destek olmuyor değil. Bu güzel bir şey. Sabredin, inşallah zamanla daha anlayışlı olurlar. Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliği miydi neydi :)) Direnin. :sopa:
''Taşı delen suyun gücü değil damlaların sürekliliğidir'' harika teşekkür ederim.

Küçük bir bebeği sürekli öpmek, nefesini vermek vs bende doğru bulmuyorum çok haklısınız.
Ayrıca kullanılan tabirlerde çok çirkin, şam şeytanıma karşı verdiğiniz cevap cukk olmuş ama :KK52:
Size tavsiyem olabildiğince sakin kalıp cevap vermeniz. Çünkü sizin sinirlendiğinizi gördükçe üstünüze gelecekeler amaç belli çünkü. Eşinizede bu davranışlardan rahatsız olduğunuzu belirtin. H.sonu planlarınızı önceden yapın eşinizle paylaşın. bugün buraya gidelim, bugün bunu yapalım vs. gibi. Umarım işe yarar, bu arada bebişinizi sağlıkla büyütün:nazar:

Küçük bir bebeği sürekli öpmek, nefesini vermek vs bende doğru bulmuyorum çok haklısınız.
Ayrıca kullanılan tabirlerde çok çirkin, şam şeytanıma karşı verdiğiniz cevap cukk olmuş ama :KK52:
Size tavsiyem olabildiğince sakin kalıp cevap vermeniz. Çünkü sizin sinirlendiğinizi gördükçe üstünüze gelecekeler amaç belli çünkü. Eşinizede bu davranışlardan rahatsız olduğunuzu belirtin. H.sonu planlarınızı önceden yapın eşinizle paylaşın. bugün buraya gidelim, bugün bunu yapalım vs. gibi. Umarım işe yarar, bu arada bebişinizi sağlıkla büyütün:nazar:
teşekkür ederim sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi. çok güzel sağlıklı,mutlu günleriniz olsun

Cokkk haklisiniz!!! bebegim 7 aylık bende benzer şeyler yaşadım. Burda iş eşine düşüyor sen her laf söylediğinde suçlu olacaksın. Bebeğinizin cildinde hassaslık olduğunu, doktorunun yasakladigini söyleyin. Net ama kalp kirmadan yuz goz olmadan laf sokun :) sam şeytani diyorsa "anne çok günah minicik bir meleğe öyle denilmez melek o "de. Öptüğü zaman ; usulca kucagindan alıp "anne biraz büyüsün doya doya öpersiniz ama 1 yasa kadar doktor cildinde sıkıntı olabilir dikkat edin diye uyardı " diyin baktınız olmuyor eşinizde müdahale etmiyor o zaman daha sert olursunuz. Valla benim için bebeğinden daha önemli bir şey yok. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Sĺen öpmeye kıyamazken şapur süpür tükürükte boğulması o ağlamasın diye gözüne bakarken atlatılması. Benim kaynanamda çok güleç olan bebegim icin bebek kısmı bu kadar gülmez sus bakayım diyerek oğluma bağırıp onu korkutmuştu. Bende , anne oğluma bağırma ben onu mutlu ve huzurlu yetiştirmeye çalışıyorum. Bağırıp korkutursan bizde babanneye daha az gideriz dimi oğlum deyip oğluma sarilmıştım o mesajı aldı:)
Ek olarak eşim bana abarttığımı söylüyordu. Ben onun mantığına yatırarak her şeyi anlattım. O da artık anlıyor.

Lakaplara çok takılmam. Ama ağzından öpüyorsa ve dinlemiyorsa elimden çeker alırım ve eğer bir daha yaparsa değil kucağına vermek yanına yaklastirmayacagimi söylerim bu kadar net. Bebek o yahu en ufak bir mikrop nelere yol açabilir allah korusun.

Cokkk haklisiniz!!! bebegim 7 aylık bende benzer şeyler yaşadım. Burda iş eşine düşüyor sen her laf söylediğinde suçlu olacaksın. Bebeğinizin cildinde hassaslık olduğunu, doktorunun yasakladigini söyleyin. Net ama kalp kirmadan yuz goz olmadan laf sokun :) sam şeytani diyorsa "anne çok günah minicik bir meleğe öyle denilmez melek o "de. Öptüğü zaman ; usulca kucagindan alıp "anne biraz büyüsün doya doya öpersiniz ama 1 yasa kadar doktor cildinde sıkıntı olabilir dikkat edin diye uyardı " diyin baktınız olmuyor eşinizde müdahale etmiyor o zaman daha sert olursunuz. Valla benim için bebeğinden daha önemli bir şey yok. Ben konu sahibini çok iyi anlıyorum. Sĺen öpmeye kıyamazken şapur süpür tükürükte boğulması o ağlamasın diye gözüne bakarken atlatılması. Benim kaynanamda çok güleç olan bebegim icin bebek kısmı bu kadar gülmez sus bakayım diyerek oğluma bağırıp onu korkutmuştu. Bende , anne oğluma bağırma ben onu mutlu ve huzurlu yetiştirmeye çalışıyorum. Bağırıp korkutursan bizde babanneye daha az gideriz dimi oğlum deyip oğluma sarilmıştım o mesajı aldı:)
Ek olarak eşim bana abarttığımı söylüyordu. Ben onun mantığına yatırarak her şeyi anlattım. O da artık anlıyor.
mantığına yatırarak anlatmak en doğru olan sanırım benim içinde... ben anlatırken bana hakverdiğini görüyor derin bir oh çekiyorum. yarın ise dün hiç konuşmamışız gibi abarttığımı düşünüyor aynı sizde olduğu gibi. doğru konuşmayı bulup ona anlatacağım

lakap konusunda kesinlikle haksizsiniz saka yapmis sensin demeniz bence hic olmamis.diger konularda haklisiniz ama

mantığına yatırarak anlatmak en doğru olan sanırım benim içinde... ben anlatırken bana hakverdiğini görüyor derin bir oh çekiyorum. yarın ise dün hiç konuşmamışız gibi abarttığımı düşünüyor aynı sizde olduğu gibi. doğru konuşmayı bulup ona anlatacağım
Mesela öpücükle hasta olan bebeklerin fotoğraflarını gösterin aaaa aşkım gordun mu bebeğe nolmus gibi. O anda görmüş gibi. Sonra bebek yetistirilmesi ile ilgili kitaplar alın okuyun orda bu konularla ilgili kisimlarin altini cizin. Eşinize okuyun. Zamanla çok iyi anlayacak. Biz bu şekilde aştık.

Back
X