kayinvalide

lazlom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2016
325
125
53
daha once buraya konu acmistim yardimci oldunuz sagolun.yine bir dert degilde anlayamadigim bir sey var.yardiminizi bekliyorum.kayinvalide ben ne dusunsem mesela bir konu hakkinda mutlaka benle farkli fikirde bozmaya calisir gibi yapiyor.ben hic b i rsey bilmiyormusumda kendisi herseyi biliyomus gibi davraniyor.ne giysem ki cevremdekiler uydurdugumu guzel giyindigimi soyler burun bukuyor.esimlede cok iyi degiliz.sussun diye mecbur gorusuyorum.nasil davraniyim

Ayni modelden bende de var. Mumkunse fikrini sormayin . Kendisi fikrini belirtse de cevap vermeyin . Bir sure sonra kaale alinmadiklarini anladiklarinda fikir beyan edemiyor bu modeller.

kıskanıyor melek olsan niye kanadın yok der.. bende bu konulardan muzdaribim ki bu yolunu bulursan yazarım.

daha once buraya konu acmistim yardimci oldunuz sagolun.yine bir dert degilde anlayamadigim bir sey var.yardiminizi bekliyorum.kayinvalide ben ne dusunsem mesela bir konu hakkinda mutlaka benle farkli fikirde bozmaya calisir gibi yapiyor.ben hic b i rsey bilmiyormusumda kendisi herseyi biliyomus gibi davraniyor.ne giysem ki cevremdekiler uydurdugumu guzel giyindigimi soyler burun bukuyor.esimlede cok iyi degiliz.sussun diye mecbur gorusuyorum.nasil davraniyim
ben bunu beğendim ben bunu istedim de ağırlığını koy ki yorum yapamasın onun dışında sert davranma ama

ben bunu beğendim ben bunu istedim de ağırlığını koy ki yorum yapamasın onun dışında sert davranma ama

Bu dediginizi ben bi denedim ben bunu beğendim dememle daha beter cevaplar aldim.. Susmak ve he he demek daha güvenli sanki... Herşeye cevap buluyorlar çünkü malum ama sessizliğin bir cevabi olmuyor...

Bu dediginizi ben bi denedim ben bunu beğendim dememle daha beter cevaplar aldim.. Susmak ve he he demek daha güvenli sanki... Herşeye cevap buluyorlar çünkü malum ama sessizliğin bir cevabi olmuyor...
o zaman cevap vermeyin ama gözünün içine baka baka sessiz tepki verin ki hem size karışamasın hem de rahatsız olduğunuzu anlasın

o zaman cevap vermeyin ama gözünün içine baka baka sessiz tepki verin ki hem size karışamasın hem de rahatsız olduğunuzu anlasın

Hayatim ne kadar ugrasirsan uğraş karışacak kaynana karışıyor onları vazgecirecek bi kuvvet yok.. Bi sözle bi bakışla değişmezler anacim..

"he" deyip geç diye bir tabir var ya öyle davran. bu kahkahalarla fazla samimiyetten mi böyle davranabiliyor anlamadım. Kıyafet hakkında söz nasıl söyleyebiliyor ki ?

İğneli yorum yaparsa mesela "bu sana hiç yakışmamış" derse fikrini sordum mu ki? De. Ayrıca eşin sussun diye mecbur görüşmen tuhaf geldi. Sadece eşin de sizleyken bir araya gel. Eşin yokken buluşma yani neden mecburmuşsun.

Klasik Kv de

Benim okuması yazması olmayan Kv dem mesleğim ve uzmanlık alanım ılan bir konuda benim değil onun birşeyler bildiğini iddia edebiliyor

Hani hayat deneyimi vs değil teknik bilgi gerektirir

Öyle miymişşş deyip gülüyorum mesela

Giyimine vs laf ederse de sen öyle giyin deyip çekilin

Takmayın umursamayın

Hayatim ne kadar ugrasirsan uğraş karışacak kaynana karışıyor onları vazgecirecek bi kuvvet yok.. Bi sözle bi bakışla değişmezler anacim..
ama buna izin vermememeliyiz ben de dahil hepsi hadsiz iyilerini tenzih ederim mesela benim kv adayım arkamdan ben kapalı gelin istiyorum diyip kahkaha atabiliyo. tabi birazdan niyetiyle alakalı iyi niyetlidir fikir vermek için konuşur :) ona laf yok ama lütfen sizi ezmesine izin vermeyin :KK12:

Tabiki de kafana takma. Bazen de cok haklisin annecim de gül ama bildigini yap.

Hiiiç ciddiye alma. Bozuluyorsan da bozulduğunu gösterme önemsediğini düşünmesin. Bi süre sonda vazgeçer. Kendi kendine sinir olduğuyla kalır

ama buna izin vermememeliyiz ben de dahil hepsi hadsiz iyilerini tenzih ederim mesela benim kv adayım arkamdan ben kapalı gelin istiyorum diyip kahkaha atabiliyo. tabi birazdan niyetiyle alakalı iyi niyetlidir fikir vermek için konuşur :) ona laf yok ama lütfen sizi ezmesine izin vermeyin :KK12:

Asla ezdirmem kendimi.. Cevap vermemek he he diyip geçmek ezdirmek degil sadece umursamamak.. Yoksa biz gene bildiğimizi okuyoruz gelinler olarak çoğunlukla... İste canimizi siktiklariyla kalıyor o var.. Keşke yapmasalar.. He iyi niyetlerinede suphem yok ama sonuçta karıştıkları şey bizim kararımız oluyor sonu iyi yada kotu biraksinlar kendimiz görelim demi ama...

Sanırım genelde var bu huy :( benimki de oyle bısey soylerim yok sen bilmiyorsun o Öyle değil der eskiden çok takardım baktım olmuyor sallamıyorum artık sizde Öyle yapın gecen Bı konu oldu kızımın terden hemen isilık oluyor misafir vardı denize goturunce gecıyor dedım yoo sız denize ne zaman gittiniz kı dıyo gidıyoruz ya diyorum yok dıyo hala bende actım resmi gosterdım senı goturmedık bilmemen normal dedım sustu :deli: bozulunca anlıyor sizde bıkac kere tatlı tatlı bozun bir daha yapmaz :KK76:

Back
X