Kayınvalide

Serpil8989

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
1.551
708
333
35
Kızlar sizinle dertleşmek istedim Durumunda bi yazı paylaşmış düğün yapanlar helalini oynatır herkesin içinde ahlaksızca giyinir bari isterken Allah ı peygamberi karıştırmayın diye.Ben de ahlaksızca derken ?! Diye yazdım buna cevap vermedi.sonra eşim görmüş yazmış anne kaldırırmısın hoş değil bu diye.o da bence hoş isteyen istediğini anlasın yazmış eşim aradı bana emir veremezsin kaldırmam dio doğru söz dio eşim rica ettim zaten yanlış yapıosun dio.sonra ben eşime artık oraya gitmeyeceğim bu laf ağır bi laf dedim bunun üstüne eşim çıldırdı kriz geçirdi resmen ben de tayin istemicem sizinkilerin oraya dedi çıktı annesine gitmiş yuvamı yıkacaksın demiş bidaha yazmam demiş.Ben o arada aradım kv açmadı yazdım bende huzur bırakmıosun evde diye sen kendine bak basit şeyleri büyütüp çocuğu çıldırtma dio.anneme çiçek yollamışım eşim dio benim anneme de yollasaydın alınıomuş vs.kısaca çok bunaldım çekip ayrılıp gideyim diyorum çocuğa kıyamıprum çıkmazdayım sanki başedemiyorum artık

Kızlar sizinle dertleşmek istedim Durumunda bi yazı paylaşmış düğün yapanlar helalini oynatır herkesin içinde ahlaksızca giyinir bari isterken Allah ı peygamberi karıştırmayın diye.Ben de ahlaksızca derken ?! Diye yazdım buna cevap vermedi.sonra eşim görmüş yazmış anne kaldırırmısın hoş değil bu diye.o da bence hoş isteyen istediğini anlasın yazmış eşim aradı bana emir veremezsin kaldırmam dio doğru söz dio eşim rica ettim zaten yanlış yapıosun dio.sonra ben eşime artık oraya gitmeyeceğim bu laf ağır bi laf dedim bunun üstüne eşim çıldırdı kriz geçirdi resmen ben de tayin istemicem sizinkilerin oraya dedi çıktı annesine gitmiş yuvamı yıkacaksın demiş bidaha yazmam demiş.Ben o arada aradım kv açmadı yazdım bende huzur bırakmıosun evde diye sen kendine bak basit şeyleri büyütüp çocuğu çıldırtma dio.anneme çiçek yollamışım eşim dio benim anneme de yollasaydın alınıomuş vs.kısaca çok bunaldım çekip ayrılıp gideyim diyorum çocuğa kıyamıprum çıkmazdayım sanki başedemiyorum artık
Kayinvalideler fena da gelinler de bir tuhaf..
İnsanların paylaştığı duruma anlam yükleyip sorun yapmak nasıl bir duygu ?

Böyle davranarak huzurunuzu kendiniz bozuyorsunuz.

Benim kv dem, her cuma destansı dini paylaşımlı mesajlar atıp, cumamı hayırlıyor.
Hiç aklıma bana ‘dinsiz’ diyor herhalde diye düşünmek gelmedi.
Niye siz üzerinize alındınız ki?
Yazılan şeyin çok çirkin olduğundan bahsetmeden yorum yapıyorum.

Bakmayın durumuna.Sosyal medya herkesiçindir.Her şeyi uzerımıze alınırsak yolun sonunu bulamayız.Bence huzuru siz kaçırmışsınız.Görmek istemiosanız rehberden numarayı silin yeter.Güzelım pazarınızı mahvetmısınız.Eşinizin nesuçu var ki.Yuvanızla ılgılenın.Siz sinirlendıkce daha çok sıze laf atma çabasına girecek.Güzel güzel çocuğunuzla eşinizle vaktınızı gecırın.

Ya inanmıyorum nasıl abartmışsınız
Paylaşsın size ne ki

Annenize çiçek aldığınızda gerçekten ona da alsanız nolurdu vallahi merakımdan soruyorum

Bu kadar yapmayın bakın siz de ebeveyn olacaksınız kv olacaksınız yani gerçekten çok ama çok saçma olmuş onun durum yazısından eşinizi üstüne salmanız sonra da boşanmayı düşünmeniz

Ne diyeceğimi gerçekten şaşırdım
Hayatı kendiniz için bu hale getirmeyin

Yarası olan gocunur diye bi laf var bu tam sizi bulmuş. Ne yazarsa yazsın size ne. O düğününde oynamamış ve hic açık giyinmemiste o lafi yaziyo sadece bunu söylerim.düzgün bir şekilde kavgasiz söylerim anlar zaten anlamazsa kendi m..ligidir. Çünkü kendinede laf etmiş oluyor. Onun için umursamam.

Ben bir paylaşım yapacağım, oğlum kapıma dayanıp neden yaptın diye hesap soracak??
Alnını karışlarım o oğlanla gelinin.
Size ne yahu kayınvalidenin paylaşımından.
Zaten cevap yazmışsınız kadın sizi dikkate bile almamış. Hala olayın üstüne gidiyorsunuz. Kaldı ki size yazıldığı bile meçhul bir cümle yüzünden eşinize gazı verip kayınvalidenin üstüne salmışsınız.
Not: Türkçede dio diye bir kelime yortur. O diyor'dur.

Paylaşımı bizde öğrendik şimdi düğün yapıp oynayan herkez üstüne alınsın mı burda..benim listemde biri böyle bişey paylaşsa düğün yapmış ve oynamış biri olarak maşallah kafaya bak pırıl pırıl der geçerim hiç huzurumu bozmam bu luzumsuz yorum için kv bile yazmış olsa

Sosyal medyada her gördüğünü üstüne alınacaksan oho benim kv de arada bu tarz paylaşım yapar ama hiç üstüme almadım hoşuna gidiyor millette görsün diyor eşinize söylemeseydiniz çünkü ortada bı sorun yok herşey yanlış anlamadan ibaret

Kv durum degil gelsin yuzume soylesin yine umrum ol-maz. Neden mi evim ayrı mi,eşimle evimde mutlu muyum? Evet ise söylesin söylesin dursun. Hem böyle yaparak amacına ulaşıyor akıllı olun.

Herkes sormuş zaten. Neden üzerinize alındınız? Böyle hadsiz gelinde, o geline uyan oğlanda kapıma gelmesin zaten vallahi. Yumurta kabuğundan çıkıyor, kabuğunu beğenmiyor. Bu ne yahu. Hele kadını arayıp “huzur bırakmıyorsun” demeye hiç mi utanmadınız?

siz durup dururken eşinizle aranızı bozmuşsunuz. yarası olan gocunur misali, kendinizi ahlaksız mı buluyorsunuz da öyle ünlemli falan bir yorum yaptınız. çok itici davranmışsınız.

Umursamayın ya hayatınızda bi önem taşımayan insanları umursamayın koyun bi kenara istediklerini yapsınlar isterse küfürler yazsın yok say görme gül gibi geçin eşinle tam aksine, istediğini verme amacı huzur kaçırmak zaten ulaşmış, o mutlu sen mutsuz şimdi

Back
X