Kayınvalide

Gelinler ve kayınvalideler arasındaki bu yarışa ve savaşa anlam veremiyorum.

Hadi o kadın o mesajı yazdı durumuna, sen neden okuyup gülüp geçmiyorsun? Başka işin mi yok onu üzerine alıp bir de kocanı dolduruyorsun annesini arayıp da sildirsin diye. Bırak kadın kendi kendine yazsın dursun, isterse küfür etsin, sen umursamadıkça kendini yer durur, sen de huzurunu kaçırmamış olursun.

Eşiniz niye annesiyle görüşmicem dediğinizde çıldırıyor ki. Hem mesaja tepki veriyor bu ne böyle diye hem de görüşmicem diyince çıldırıyor. Anlam veremedim.

Hadi o kadın o mesajı yazdı durumuna, sen neden okuyup gülüp geçmiyorsun? Başka işin mi yok onu üzerine alıp bir de kocanı dolduruyorsun annesini arayıp da sildirsin diye. Bırak kadın kendi kendine yazsın dursun, isterse küfür etsin, sen umursamadıkça kendini yer durur, sen de huzurunu kaçırmamış olursun.
Kocamı ben kesinlikle doldurmadım öyle bi insan değilim kendi görmüş zoruna gitmiş

Ben kesinlikle yarışmıyorum

Cahil kadın deyin geçin. Niye bu kadar takılıyorsunuz ki? İstediğini yazsın çizsin. Suratınıza bir şey söylerse cevabını verirsiniz. Ne kadar büyümüş bu olay böyle.

Ben onu düzeltirim kafasındaymış etkilenir de kapanır vs diye düşünüomuş eşime öyle söylemiş

Back
X