Kayınvalide

• Konu Sahibi Konu Sahibi mdbl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mdbl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
52
15
38
Kızlar merhaba. Kayınpederim bi kac gün önce öldü. Neyse misafir geliyo falan daha ilk günün aksamı beni odaya cektiler anne kız beni azarlıyolar. Bunların misafiri gülmüs amcalarının kızı. ben niye onlarla konusyomusum .ben niye samimiymisim. Ben ne samimi olacam sizin misafiriniz onlar sizle tanıdım.ben ne samimi olacam falan dedim. Dertlerine bak üzüntü içinde olmaları gerekirken ben kimle napıyom beni takip ediyolar. Eşimde bi garip.tamam babası öldü.üzülüyor. bunu gayet iyi anlıyorum .aynı durumda bende olabilridm hatta daha kötüsü. Sorun surda eşimin kardesleri ve karısı zerre kadar üzülmedi.gözlerinden bi damla yas akmadı yemin ederim. Esimde tam tersi.sürekli üzülüyo.üzüntüsünü anlıyorum ama benimle konusmuyo.annesiyle fısır fısır odalarda konusuyor .herkesle konusuyor ama sanki babasını ben öldürdüm gibi benle konusmuyor. Odada hepsi konusyolar ediyolar ben odaya girince hemen susuyolar. Hep böyleler.benim sucum ney anlamıyorum.bana takmışlar kafayı. Cenaze boyunca yemin ederim sürekli geleni gideni agırladm sürekli iş yaptı. Yarın yasin okutulacak evde yemek verilecek.kaynanam bana diyo ki sen bölme tabaklara.damadım bölsün sizde getirip götürün.kadınlar var sadece .niye o yapsın erkek yok ben yaparım diyorum.yok o iyi yapar diyo.benim sucum ney diyorum . allah'ım yardım et bana.

Başınız sağolsun. Peki öncesinde nasıldı aranız eşinizle? Babasını kaybettikten sonra mı böyle oldu?

Eşimle iyiym ama ailesi ile degilim.kimse kimseyi sevmiyor. Kayınpeder 2 yıllık evliliğimde benim adımı 1 kez bile söylememistir. Kızım vs asla asla duymadım.evine gelrdim hosgeldin demez ben elini öpmek için pesinden dolanırdım o ise beni görmemek için odadan odaya girerdi.önceki konularımda hep zaten anlatmıştım.ailesi beni sevmiyo yani.istenmeyen kişiyim.taa istemede basladılar su güne kadar. Ve adam öldü. Kocam ise su an bu durumda.

Saçma da acaba icine bişey katacaginizdan mi korkuyorlar ne alaka sen bölme damat bölsün sen dağıt demek aklıma ilk bu geldi hani hiç bir işe karıştırmak istemeseler tamam da garip geldi bilemedim başınız saolsun bu arada

Yengeleri bnm elimden alırmıs.eltileri yani.kadınlar ilk 3 gün boyunca bunlara iyilk yaptı mutfakta . ama bunlar öyle kötüler ki onlar yemegi kendilerine koyuyo diye düsünüyolar. Herkese koyup en son kendilerine aldılar. Ve diğer bi konuda neymis bunlar emrediyomus.bu kadınlar kilosundan yerinden kalkamıyo . yaşlılar .bize genclere yani sunu getir bunu getir dediler.genc olarak ben ve görümcem var.hemen annesine bana emrediyolar diye sikayet etti. Neymis bunun evinde kimse emredemezmiş bunlara.kadınlarda emrettide kendi işleri için kendi misafirleri için.beni de yengeler seviyo işte.bunu cekemiyolar hiç. Böyle oluncada sen mutfakta onlarla bir oluyon gibi düsünüyolar içlerinden. Elimi yarın tek yemege sürmeyecem. Ha ben olmasam ne misafir agırlayabilirler ne baska bi.şey.yarın suratımı asıp oturacam misafir gibi.damadı bölsün.evdeki tek erkek olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…