• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalide

Var hayatım fazlası var eksiği yok, ne söylediğini bilmez misafirin önünde banyo yaptın mı diye soruyor, 5 dk da 40 soru bu ne neden niçin niye neden bu niye böyle ve daha kötüsü ms hastası her şeyi soruyor her şeyi sorguluyor 🤦🏻‍♀️
Ah yaa Allah kolaylik versin canım..zor memnun etmek vs ...her şeye karışmak etmek ayy🙄🙄🙄

Benimki yer yer de eline sağlık demez 😄😄 bir gün balığın yanına kuru börülce salatası yaptım. Eşim çok seviyor, özellikle ister balığını yanında. Kv yaparken bu çok değil mi dedi. Yok dedim X çok seviyor, çok da güzel oluyor, biter bu dedim. Kadın bitmesin diye 1 kaşık bile yemedi 😂😂😂 salata bitti ama 😁

Valla ben yemeği yapıp koymuşum. İster yesin ister yemesin, umurumda olmaz. Gitsin egosunu koysun ekmeğini arasına onu yesin. Taş kökü de olabilir... keyfi bilir.
🤭🤭🤭 Aynen şaka gibi...aynı dert sanki oğlunu dusunen eden yok gibi...yok üstünü ört yok şöyle yok böyle...anacim herkes evinde rahat

🤭🤭🤭 Aynen şaka gibi...aynı dert sanki oğlunu dusunen eden yok gibi...yok üstünü ört yok şöyle yok böyle...anacim herkes evinde rahat
Ayy valla öyle bir durumda ben gel bak oğluna diyorum 😄😄😄 Küçük çocuğum var, bir de onun oğluşunu nazlayamam. Herkes kendi evladına baksın.

Back
X