Kayınvalide..

tatlim oncelikle allah yardimcin olsun, cok sukur acildin sende artik, boyle devam et ezdirme kendini. yemin ediyorum dindar gorunupde nerdeyse seytana ornek olucak insanlardan nefret ediyorum. daha cok uzun yazmak isterim ama simdi uzatmiyim..

asil diycegim su,, son olayida KESINLIKLE esine soyle, sakin ama sakin soylememezlik yapma. o kadin oyle bizamanda o olay oyle bi sekilde anlatirki, aklin hyalin durur. o yuzden sen simdi esine aynen oldugu gibi anlat, acindirmak icin aglayip sizladiginida, annesine bisey yansitmamasini tembihle, sadece bilgin olsun istiyorum olanlardan, beni ezdirmiyosun allah razi olsun, olaki benden anlatmamami istedigi halde kendisi ilerde anltirsa onceden haberin olsunki neyin ne oldugunu bilirsin yalanli anlatirsa diyerek anlat kocana.

evet iyiy iyilik herkisin kotuye iyilik erkisinin harcidir, ve evet kotuler yaptiklari kotuluklere ragmen surekli iyilik gorduklerinde elbet er yada gec o iyilikler altinda eziliyolar, ama malesefki isler o asamaya gelene kadar belki seneler geciyo ve iligi yapan yiprandigiyla kaliyo, tek bi pismanim yada eziliyorum lafi gecen seneleri tukenen sagligi telafi setmiyo ger getirmiyo. en azindan ben okadar erdem bi insan diilim sanirim, hos henuz evlide diilim erdemligimi olcucek olaylar yasamadim ama :D allah yardimcin olsun, dik dur, ezdirme kendini, esinlede herseyi paylas, ama mesela sikayet eder gibi diil, eger tepki gostermeye devam edersen, annen soylevdedi bende boyle cvp verdim, sunlar yuzunden artik gorusmek istemiyorum fln diyerek.
sozde kisa yazcakdim:D allaha emanet ol tatlim, rabbim bi avazda acisiz sancisiz kurtarsin, esin ve cocugunla herkesden uzak mutlu hzurlu bi hahat nasip etsin insallah

bu kadar sessiz kalmayin karşisinda ne demek evinize gelip eşyalarinizi atmak heryeri kariştirmak siz sustukça üzerinize gelecektir insanin dogasinda vardir bu dogumunuzdada anneniz gelsin sizi sahipsiz sanmasin bebeginizi dogdugunda beraber bakalim felan diyecektir biz hallederiz diyin gerçektende biraz zorlanirsiniz ama alişirsiniz nasil alişirsa öyle gider çünkü

benzer şeyleri eminim çoğu gelinler yaşıyordur benm de kayınvalidem aynı eşim sağolsun o idare etmeye çalışıyor ama olan eşlere oluyor
ben de benzer hakaretler işittim ama şöyle bir yol izliyorum uzun süre gitmiyorum görüşmüyorum sonra görüşüyorum hep böyle yaptım
ve hep te işe yaradı o söylüyor eşim gidiyor yanına büssürü şey söylüyor sonra sıkılıyor benden cvp yok ben de pek takmıyorum önceden çok takıyordum
kendi kendime konuşuyordum sürekli söyledikleri geliyordu aklıma.eşime de bi şey söylese kapat konuyu diyorum konuşmak istemiyorum diyorum uzun süre görüşmeyince benm de kafam dağılıyor sonra mecbur torun var arada görüşüyoruz.. sen de cevap verme bence o ne derse desin tamam anne peki ok de sen bildiğini yap diz kıyafetlerini bebeğinin istediğin gibi kafana göre yap neden yaptın derse heveslendm de istedim de yani insan kafaya taktığı zaman beyninde çoğalıyor canım bir de çok genç bir anne olucaksın dikkat et bebeğine

ne biçim insanmış o öyle. hamile kadına söylenecek söz mü o:47: patavatsız kadın:47:
hiç korkma. hepimiz doğum yapacak donanımda yaratılmışız. öyle çok zor bir şey olsaydı kimse 2.yi düşünmezdi bile:30:

ALLAH' tan korkmasam ALLAH belasını versin böyle kaynanın dicem ama nese
ALLAH ıslah etsin demekle yetiniyorum. Ne biçim bir insan ya valla çok sinir oldum
iyi ki eşin yanında sen de daha fazla ezdirme kendini canım lütfen..

sohbette görseniz muhteşem bir insan sanırsınız. öyle rolcü ki anlatamam.

Tüm yaptıklarının karşlığını görecek merak etme. Aç Kuran-ı Kerim'i oku, Allah'ın bunun gibi münafıkları kafirlerden bile daha çok sevmediğini görürsün.

Azıcık da sesini çıkar ayrıca, kendini ezdirmekle saygının en ufak bir alakası yok. Bu film çok oynadı çook. Düzelmez böyle pislikler, iyilikten de anlamazlar.

Back
X