kayınvalide..

Her yere çağırırsan o da en ufak bi şeyde küser.
Fazla yüz vermeyeceksin kaynana milletine..
Sonra çooooook pişman olursun.

Yahu neye sinirlendiniz anlamadım neymiş kolay gelsin lafına 1-2 dk sonra sağol demiş işi var kadının işte. Hem nezaket icabı da olsa anne sen de gelsene çay içeriz yorulmuşsundur demeniz gerekirdi kadın orada çalışıyor kuzeninizi de seviyormuş davet beklemiştir aynı yerde oturuyorsunuz sonuçta ama kadının bariz yaptığı bir şey yok anneni de kuzenini de seviyor sana bir şey dediği de yok sorun sadece geç cevap vermesi mi ben anneniz filan geldiğinde kaynananın da çağrılması taraftarıyım akşama kadar oturacak hali yok. Hala gördüğünüz halde çağırmamışsınız kadını ben olsam bende bozulurdum şahsen yani.

Merhaba arkadaşlar o kadar moralim bozuk ki anlatamam. Sabah annem ve kuzenim gelmişti bize kayınvalidem kuzenimi çok sever balkona çıktık kv de oradaydı biraz konıstular kv biraz trip attı işte yenimi görüyon beni yenimi aklına geldi gibisinden sonra annem çıktı balkona kv bahçede bişeyler yapıyodu işte annem kolay gelsin x abla dedi işte baya büyüktür annemeden öyle hitap eder annemin suratına hiç bakmadı1,2 dk sonra sagol dedi ben hiç demicek sandım annem çok üzüldü hsinirlenmekte haksızmıyım kızlar yoksa ben mi abartıyorum şimdi nasıl davranayım ben ona kv seviyorum ama bole yapınca yanına cıkmak gelmiyor içimden

yani kadın alınmış birşeye belli ki
pencerede görüp ayıp olmasıon diye hal hatır sorulduğunu düşünmüş olmalı
demkki izzat geli,p kapısı çalınsın istemiş
olur bazen böyle durumlar
o da sitemini dile getirmiş geç cevap vermekle

Back
X