- 25 Mart 2012
- 1.185
- 362
- 323
- Konu Sahibi yenieleman
Bir insan neden her fırsatta yerli yersiz eleştirilir. Bir insan neden her fırsatta ego tatmini için kurban edilir.bir insan nasıl bianda böyle değişebilir.kayınvalidem beni başka biri yapmaya çalışıyor.her fırsatta giyim tarzımı eleştiriyor.kapalı biriyim.o yüzden uzun ve biraz bol giyerim ama oda kapalı, dar ve kısa giyer.benimde öyle giyinmemi istiyor.sen uzun giy dediğimde ben giyemem diyor ama benim giyim tarzimi sevmiyor.kiz kardeşim onun istediği gibi giyindigi için her firsatta onu övüyor. Ama bana kirk yilda bir Aferin. Daha önce böyle değildi Eşim askere gidince iyice üzerime geliyor.neden böyle değişti anlam veremiyorum. Çok kırılıyorum.eşimin annesi sırf o yüzden saygımdan tek kelime etmiyorum ama iyice sınırları aşmaya başladı.napmaliyim.kendi kendimi sinirden bitiriyorum. bana diyor ki sen gelinsin her gelen seni inceliyor.ama evde iki kaynim var ben onların yaninda dar üst ve tayt giyemem ki.giyinmem kapalılığa uygun olmaz.ama o bunlar i anlamıyor.herseyime karisiyor.emir ve emrivakileri hic sevmem sürekli bunlari uyguluyor.çok boğuyor onun yanında kendimi huzurlu hissetmiyorum.ben ailemden hiç böyle görmedim çok saskinim ve çok dolmaya basladim.napmaliyim kizlar fikir verin daha yolun basindayim