kayinvalidecigim benim

Sen yine kendi istediğin gibi tesettüre uygun giyin. Sonuçta nasıl rahat edeceksen öyle davran. Kadına da de güzel bir dille ben böyle rahatım evde 2 yetişkin erkek varken vücut hatlarımı belli edecek şeyler giymek istemiyorum. Eşimden başkasının üzerimde gözü olmasını istemiyorum diye anlat.

Bir insan neden her fırsatta yerli yersiz eleştirilir. Bir insan neden her fırsatta ego tatmini için kurban edilir.bir insan nasıl bianda böyle değişebilir.kayınvalidem beni başka biri yapmaya çalışıyor.her fırsatta giyim tarzımı eleştiriyor.kapalı biriyim.o yüzden uzun ve biraz bol giyerim ama oda kapalı, dar ve kısa giyer.benimde öyle giyinmemi istiyor.sen uzun giy dediğimde ben giyemem diyor ama benim giyim tarzimi sevmiyor.kiz kardeşim onun istediği gibi giyindigi için her firsatta onu övüyor. Ama bana kirk yilda bir Aferin. Daha önce böyle değildi Eşim askere gidince iyice üzerime geliyor.neden böyle değişti anlam veremiyorum. Çok kırılıyorum.eşimin annesi sırf o yüzden saygımdan tek kelime etmiyorum ama iyice sınırları aşmaya başladı.napmaliyim.kendi kendimi sinirden bitiriyorum. bana diyor ki sen gelinsin her gelen seni inceliyor.ama evde iki kaynim var ben onların yaninda dar üst ve tayt giyemem ki.giyinmem kapalılığa uygun olmaz.ama o bunlar i anlamıyor.herseyime karisiyor.emir ve emrivakileri hic sevmem sürekli bunlari uyguluyor.çok boğuyor onun yanında kendimi huzurlu hissetmiyorum.ben ailemden hiç böyle görmedim çok saskinim ve çok dolmaya basladim.napmaliyim kizlar fikir verin daha yolun basindayim
Git kendi ailenle kal. Herkes giyiminde özgür.

başlığı ilk gördüğümde uyuz oldum gizlemeyim :) ama okuyunca ha tamam dedim. şimdi şöyle söyleyim. kaynananın dediği gibi nişanlı ve yeni evlenmiş kızlara gelen misafirler ve akrabalar ayrıca dikkat ederler. giyimine kuşamına hal ve hareketlerine. bu bir ilk yargıdır ve hayat boyu hep o halinizi hatırlarlar. hepimiz yapıyoruz bunu. abileriniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz evlenince sizde yapmadınız mı.. o konuda kaynananız biraz haklı. giyim konusuna gelince, açık görüşlü ve muhafazakar görüşlü ailelerde bu tarz şeyler yaşanabilir. özellikle açık biri muhafazakara gidince boğulmuş gibi hisseder. bu yüzden boşananları da gördük. belkide kaynanan sana biraz daha rahat olabilirsin mesajı veriyor olabilir. vaybe kaynana taraflı bir görüş yazdım ilk defa....

Sen doğru bildiğini yaşamaktan geri kalma. Bu gün bu kıyafetin olur, yarın kaşın gözün derken karışmadığı hayatında müdahale etmediği nokta kalmaz. Ben Allah için giyiniyorum elalalem umrumda değil de geç
Ayrıca iki kaynın varsa nasıl rahat ediyorsun bilmiyorum. Kendi ailenin evinde kalsaymışsın keşke

Kayınvalidem de gün vardı. Benide çağırdı. Komşularından biri oğlu için kız arıyomuş. Bana sordu arkadaşın var mı diye. Ama dedi dışarda asortik kapalı içerde asortik açık isterim. :) Kadın dışarı da çok sık giyinecek tesettürlü ama evde saçını kapatmayacak açık dolanacak ona göre giyinecekmiş. Misafir falan geldiğinde de kapatmıcakmış. Siizin kv de o hesap sanırım.

benim kvdemde karışırdı. Çocuk değilim anne ben ne giyeceğime kendim karar verebilirim. sen dert etme bunları dedim durdum her seferinde. Pes etti.

Kayınvalidem de gün vardı. Benide çağırdı. Komşularından biri oğlu için kız arıyomuş. Bana sordu arkadaşın var mı diye. Ama dedi dışarda asortik kapalı içerde asortik açık isterim. :) Kadın dışarı da çok sık giyinecek tesettürlü ama evde saçını kapatmayacak açık dolanacak ona göre giyinecekmiş. Misafir falan geldiğinde de kapatmıcakmış. Siizin kv de o hesap sanırım.

benim kvdemde karışırdı. Çocuk değilim anne ben ne giyeceğime kendim karar verebilirim. sen dert etme bunları dedim durdum her seferinde. Pes etti.

ay o nasıl iş öyle

benim komşular var

balkonda açık dışarıda kapalı; onlardan istiyor galiba

birinci katta yazın kısa kollu açık yakalı giyip aşağıya sarkıp konuşuyor bir de

ben açığım ama onun gibi giyinemem mesela

Cidden bunu dert ediyormusunuz.yahu sakaya vurun gulun gecin...

Ben iyiyim kayinvalidecigim mutluyum diyin..ne o karissin size ne siz ona..

Siz surat astikca uzerinize gelir.gulup gecseniz takmiyor izlenimi verirsiniz.

ay o nasıl iş öyle

benim komşular var

balkonda açık dışarıda kapalı; onlardan istiyor galiba

birinci katta yazın kısa kollu açık yakalı giyip aşağıya sarkıp konuşuyor bir de

ben açığım ama onun gibi giyinemem mesela
Bende anlamadım.burda çok öyle. Eşimin kuzeni diş bulguru yaptı. Gittiğimde şok geçirdim. Askılı saten dizden bi karış üstte elbise giymişti ve kapalıdır. Bende kapalı değilim ama giyemezdim. Düğüne giderken başını açar saç yaptırır gider. Önce şok geçiriyodum görünce ailemde görmediğim için. Alıştık artık

Salla gitsin anne ben böyle giyiyorum de hatta baktın devam ediyo duyma ve cevap verme en güzeli

Bence sen dogrusunu uyguluyorsun. Bir soyler iki soyler bosver aldirma.

Dar giyinip vucut hatlarini belli ettikten sonra kapanmanin hic bir anlami yok deyiver sen kv'ne.

Bir insan neden her fırsatta yerli yersiz eleştirilir. Bir insan neden her fırsatta ego tatmini için kurban edilir.bir insan nasıl bianda böyle değişebilir.kayınvalidem beni başka biri yapmaya çalışıyor.her fırsatta giyim tarzımı eleştiriyor.kapalı biriyim.o yüzden uzun ve biraz bol giyerim ama oda kapalı, dar ve kısa giyer.benimde öyle giyinmemi istiyor.sen uzun giy dediğimde ben giyemem diyor ama benim giyim tarzimi sevmiyor.kiz kardeşim onun istediği gibi giyindigi için her firsatta onu övüyor. Ama bana kirk yilda bir Aferin. Daha önce böyle değildi Eşim askere gidince iyice üzerime geliyor.neden böyle değişti anlam veremiyorum. Çok kırılıyorum.eşimin annesi sırf o yüzden saygımdan tek kelime etmiyorum ama iyice sınırları aşmaya başladı.napmaliyim.kendi kendimi sinirden bitiriyorum. bana diyor ki sen gelinsin her gelen seni inceliyor.ama evde iki kaynim var ben onların yaninda dar üst ve tayt giyemem ki.giyinmem kapalılığa uygun olmaz.ama o bunlar i anlamıyor.herseyime karisiyor.emir ve emrivakileri hic sevmem sürekli bunlari uyguluyor.çok boğuyor onun yanında kendimi huzurlu hissetmiyorum.ben ailemden hiç böyle görmedim çok saskinim ve çok dolmaya basladim.napmaliyim kizlar fikir verin daha yolun basindayim

vallahi canım benim şu hayatta kv ile ilgili öğrendiğim bir şey varsa o da ağzınla kuş tutsan YARANAMAZSIN.o yüzden hiç kendini helak etme seni iyi bir şeye teşvik etse anlarım ama olmaz hem eşin askerde hem evde 2 tane kaynın varken onun bu istediği akla mantığa uymaz.sen eşin gelene kadar sabret.ona tamam anne de yine bildiğini oku.eşin gelince de imkanınız varsa kendi evinize çıkın bence kv yi çok takarsan kafayı yersin şimdi bu isteğini uygularsan yarın başka birşey çıkacak sonra başka birşey onların istekleri bitmez he hoş diyip geçeceksin evliliğini de kendine zehir etmeyeceksin

Bak millan yazmış . Tam da dediği gibi biz manken gibi gelin aldık diye hava atacak etrafa.
Benim babannem de böyle. Azıcık geniş bir şey giyeyim söylenmeye başlar. Kısa giyin bacaklari n çıksın dar giyin brlin incecik ortaya çıksın. Erkek gibi ayakkabı giyinme topuklu giyin :-)
Etrafa hava atacak güya. İstiyor ki evin içinde bile aşkı memnu dan çıkmış gibi gezeyim .

Back
X