• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayınvalideciğime duyuru :)

gulerresim

Guru
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2007
109
15
298
Bursa
çalışıyoruz yeni evliyiz ve genciz yani kısaca 7/24 birlikte olamayız her hafta uğrayamayız seninle günlere mevlütlere katılamam sevginden eminim lakin sevgi yetmiyor :):1:

çalışıyoruz yeni evliyiz ve genciz yani kısaca 7/24 birlikte olamayız her hafta uğrayamayız seninle günlere mevlütlere katılamam sevginden eminim lakin sevgi yetmiyor :):1:

eee zamane gelinleri böyle çoğu iş kadını,anca kendıne kocasına vakit ayırıyor,birde kaynana çıkmasın aradan dimi?:52::52:

bu mesajı onada hissettirmen şart

kırmıyım üzmiyim diye diye kendinden verirsen gün olur sen patlarsın herkes kırılır

Aah ahhh değmeyin yarama:):)iyi hoş ama bide şöyle uzaklarda olsaydı dahada çok severdim onu..

biraz daha yumuşatarak söyledim mutluyum huzurluyum :)

ee ne dedı :) bızde dıyorduk ama 15 gun gıdemeyınce ıslerden vardıyalardan bu seferde hafta sonu emrıvakı yapıyorlar gelıyormusunuz :)
o yuzden hafta ıcı halletmekte yarar var ayrıca her hafta gıdın yıyın donun bence hem yorulmazsın hemde erkeklerın gonlu olur bız ıstemıtyoruz ama onlar ıstıyor sonradan gorursun :)

çalışıyoruz kısmı bana uymuyor
ben çalışmadıgım halde
burnum dibindeki kv gitmem:9:
çocugun ögle uykusu evin işi yemegi
sıra gelmiyor kv ye:1:

Ben kv.lerle beraber oturuyorum,kıset olursa 2 aya kadar kendi eviize çıkıcaz inşallah.şididen başladı kv.gelir bende kalırsınız hafta sonu,yemekleride bende yersiniz,ha bu arada ben artık ev işi çok fazla yapamıyorum ya,hafta sonları ya bana bir kadın tutarsınız ya da teizliğimede gelirsin....:22: Oldu canım görürsem söylerim :60:

http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/651746-esyamiyim-gidip-kendimimi-gosterecegim.html

Aynı konu içerikli farklı başlıklar..
Konu açmakta strese iyi geliyor sanırım.
Ne alaka aynı konuya benzer,bir diğer konu..

Gerçekten 'sıkıntısı olanlar' konu açsın artık LÜTFEN..

herkesin sıkıntısı kendine göre önemli, sıkıntının bir seviyesi mi var ona göre mi konu açabiliyoruz ve siz mi karar veriyorsunuz? konu açıp açılmayacağını istersem aynı konuyu 10 kere açarım keyif benim :)okuma geç zorlamı okutuyoruz yorum yaptırıyoruz??

Son düzenleme:
Back
X