ya ne guzel sindirmisler..hic korkmayin,madem kari koca biktiniz. tasinin gidin..bir ay konusmazlar en kotu 2 ay...sonra alisirlar.. bu kadar hayatinizin tapusunu baskalarinin ellerine vermeyin. birakin biraz da karsi taraf sizden korksun. ustunuze daha fazla gelirlerse iyice onlardan uzaklasacaginizdan endise etsinler...onlar blof yapior siz de kaniyorsunuz. bunu genel olarak ailesinden korkan ciftler icin soyluyorum. kari-koca el ele verin, ozgurlugunuzu elinize alin. yoksa asla yasadginizi hissedemeyeceksiniz. cok aci...
canim sen esini ailesine karsi dolduruyormus gibi gorunmeden, yine cok uzak olmamak sartiyla baska bir yere tasinmayi teklif et. kaynanan da sizin ciktiginiz iki odali eve otursun. 4 odali evi de kiraya verin onun parasiyla da siz oturun. ne demek sizin oglunuzun odasi yokken onun 4 odali evde oturup parasini da size odetmesi. resmen oglunun kendine bu kiyagi gecmesinden zevk duyuyor. bak ben ne guzel baktiriyorum kendime diyor. ben boyle insanlara anne diyemiyorum. gercekten cocugunu dusunen insan, ogulunu borca sokmaz, ustelik de torununun odasi yokken kendisi 4 odali eve kurulmaz. kocaniza bunlari direk soylerseniz annesinin boyle bir insan oldugunu kabul etmek agir gelebilir. diplomatik ve akilli davranmaniz gerekir. kendisinin bunlari sorgulamasi lazim. allah yardimciniz olsun:teselli:canım çok güzel yazmışsın evet ona uzak biryerde yaşamka büyük ölçüde bize çok iyi gelecek ama eşim kiraya çıkmak istemiyor evimiz 2 odalı oğlumuzun bir odası yok ve burada yaşamaya devam ettiğimiz sürece omayacak ama kayınvalidemin 4 odası var ve borcunu biz ödüyoruz.eşim biraz cesaret etse gidicem umarım bir ev alabiliriz kendimize ama eşim halaa bize bukadar yapmalarına rağmen gene bu çevreden ayrılmayalım ben burada doğdum büyüdüm diyor ozaman üzüntüm dahada artıyorbilmiyorumkismile
canim sen esini ailesine karsi dolduruyormus gibi gorunmeden, yine cok uzak olmamak sartiyla baska bir yere tasinmayi teklif et. kaynanan da sizin ciktiginiz iki odali eve otursun. 4 odali evi de kiraya verin onun parasiyla da siz oturun. ne demek sizin oglunuzun odasi yokken onun 4 odali evde oturup parasini da size odetmesi. resmen oglunun kendine bu kiyagi gecmesinden zevk duyuyor. bak ben ne guzel baktiriyorum kendime diyor. ben boyle insanlara anne diyemiyorum. gercekten cocugunu dusunen insan, ogulunu borca sokmaz, ustelik de torununun odasi yokken kendisi 4 odali eve kurulmaz. kocaniza bunlari direk soylerseniz annesinin boyle bir insan oldugunu kabul etmek agir gelebilir. diplomatik ve akilli davranmaniz gerekir. kendisinin bunlari sorgulamasi lazim. allah yardimciniz olsun:teselli:
aman en fazla 2 ay konuşmaz ne sanıyorsun temelli kusebillir mi? sizi sınadığı yer ekadar sınar baktı olmuyor fazla dayanamaz. belkide 1 ay konuşmazsınız içi gidiyorsa
canim belki, acimasizca gelicek ama, yukarda arkadasin dedigi gibi en fazla 2 ay konusmaz surat asar. ama en sonunda yine buzlar erir. belki biraz arada surtusme olur ama sonunda ailecek huzurlu olursunuz. kiymetiniz artar. araniz duzelir gelin kaynana olarak da cunku surekli gorusmeyince tartismaya sebep olucak sebepler de az olur.
yani suanda hersey sizin ordan tasinmanizdan yana. eviniz kucuk yetmiyor. aile huzurunuz kalmamis. orda durmanin bir avantaji kalmamis ki...
allah kurtarsin ne diyeyim. sabredin biraz daha. bir kapi acilir elbet....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?