kayınvalidenin gelinnin evine karışmması kendi işini yapması iyi oldugunumu gösterir gelinler arasında ayrım yapıyor benim kaynanam bana laf sokmasını iyi biliyor büyk eltilerime agzını açamıyor eltimin birtanesi( görümcesinin kızı ) bende agzımı açıp birşey söyliyemiyorum eşimde bana kızıyor söyle hakkını ara diye annesinede kızıyor sen ayrım yapıyorsun diye sinir hastası oldum inanın eltim deseniz üst katımda oturuyor gün aşırı yolluk sirkeler balkonumu görseniz toz içinde enüstde kaynanam var o yan taraftan silkeler yani eltimin balkonuna sirkelemez eltiminde yantarafı var ama yinede benim üstüme sirkeler yoluk sofra bezi çarşaf yani ne olursa istedigi olmayınca yaptıgı beyenilmeyince surat asar konuşmaz canı istedigi zaman konuşur konuşurken yemek yerken yüzüne dik dik bakar ( kaynanamda öyle ) suratı asık durur kaynamda eltimde bense güler yüzlüyümikisi aynı kafada eltim ve kaynanam öbür eltim çalışıyor o ayrı binada oturuyor ayrım yapmak kötü kaynana sıfatına girmiyormu fikirlerinizi bekliyorum merak ediyorum yoksa benmi kuruntuluyum