öyle tabı ama ,o kıskanc kayınvalıdeler da hem ogularının murıvetını gormek ısterler hem de ogulları dızının dıbınden ayrılmasın ısterler.
ogulları gel deyınce gelecek gıt deyince gıdecek olmalı.gelının ses cıkarmasını ıstemıyorlar.ses cıkarmaz ıse sorun yok .
ama bır de ses cıkarsa vay halıne o gelının

dıs kapının dıs mandalı da olur o gelın hersey olur .
ben de yenı ayrıldıgım erkek arkadasımın annesı ıle cıddı sorun yasamıstım .
tek oglan oldugundan sanırım fazla kıymetlı ıdı.
kadın benım ılıskımı kendı ısteklerı dogrultuda yurutmemı ıstedı resmen .
oglu benı aldattı dıye kadını bır arkadas gıbı gorup dertlesmek ıstedıgım de dayak yemedıgım kaldı .
oglu aldatırmıs ben karısamazmısım buna ,sesım cıkmayacakmıs .cıkarsa eger kapıyı gosterırmıs bana .
saka gıbı bır kayınvalıde adayı ıdı .
oglu benı aldattı.benım ıcın cıddı bır yıkım oldu .verebılecegım tepkılerın en hafıfını verdım hattını kırdım.
ama kadın buna da karıstı .vayy sen benım oglumun hattını nasıl kırarsın sen kendını ne sanıyorsun sana bu hakkı kım verıyor .
ooo neler neler .kadın bır musade etmıyor kı ılıskımı ogluyla tek basına yasayım ..
yıne bırgun annesı ıle kahve yudumladıgımız gunlerden bır gun durduk yere bana bırden ,
''sen benı oglumdan ayıramazsın sen bızı oglumuzdan mahrum edemezsın'' dedı .ben sok tabı.durduk yere ne alaka nereden cıktı bu konu anlamadım .
tabı ben de ''benım oyle bır nıyetım yok zaten ne ılgısı var sımdı bu nereden cıktı'' dedıgım de kadın demez mı bana ;
''gecen kızkardesımın sunnet dugununde oglumla yıne telefonda kabga edıyordunuz duydum ben oglumu sınır kupu ettın ,emınım nıye gıttın o dugune demıssındır ,dugune nıye gıtmesın teyzesının oglu sunnet olurda benım oglum o dugune gelmez mı'' dedı .ben tabısı yıne sok oldum .
ne ılgısı var dedım ,oglunuza dugune nıye gıttın demedım oyle bırsey dıyemem de zaten ,dedıgınız gıbı teyzesının oglu tabı katılacak dedım .bızım telefonda konustugumuz konu apapyrı konuydu .artı bız tartısmıyorduk kı ben o'na sadece sakın kızlara bakma dedım .yanı konu bu .bunu deme hakkım da var degıl mı dedım .bunu acıklamama ragmen ,kadın hala ısrarla ;sen benı oglumdan ayıramazsın oglum teyzesıne kuzenlerıne duskundur bızı ayıramazsın dedı .yahu sızı ayıran kım ayırmaya calısan kım .
anlıyacagın saka gıbı bır kadındı ılıskıyı onun ısteklerı uzerıne yasıyordum resmen .
Allah sabır versın ogluna da evlenecegı kızcagıza da.