kayınvalidelerin gecimsizligi

Belissa

♡ Бизимки Масалди ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
28.691
7.344
198
suan ki kaynanalar bı kac yıl öncesinin genc kızları degıl mıydı ? onlarda gelin oldular ve kayınwalideleri kotü söz söyleyince alınmadılar mi? e niye sımdı gelinlere aynısını yapıoar ki? bizde Allah nasip ederse kayınvalide olacagız ama acaba bizde mi onlar gibi olucaz yaa?:53: bu konuyu gercekten merak ediyorum.. ben nisanlı sayılırım yani erkek arkadasımı aıleler bılıyo ve burda oyle seyler yazılıyor ki evlenmeye korkuyorum:104: evlenince nasıl davranıcamı bılemıyorum boyle seylerle karsılasırsam(Allah korusun tabi ):19::19:

Son düzenleyen: Moderatör:
valla canım ben de anlamıyorum hıc .
sanırım ''bız cektık cektırme sırası da sımdı bız de'' mantıgıyla gecımsızlık yaratıyorlar dıye dusunuyorum.

aynen cnm:30: bi de dusunuorum kıskandıklarından cekemıyorlardır gelınlerı heralde dıorum ama madem o kadar kıskanıyosun e neden ewlendırıyorsun ki o zaman? oturt dizinin dibinde :42: gelinin ne dıye gunahına gırıosun dımı ama??:20:

aynen cnm:30: bi de dusunuorum kıskandıklarından cekemıyorlardır gelınlerı heralde dıorum ama madem o kadar kıskanıyosun e neden ewlendırıyorsun ki o zaman? oturt dizinin dibinde :42: gelinin ne dıye gunahına gırıosun dımı ama??:20:

öyle tabı ama ,o kıskanc kayınvalıdeler da hem ogularının murıvetını gormek ısterler hem de ogulları dızının dıbınden ayrılmasın ısterler.
ogulları gel deyınce gelecek gıt deyince gıdecek olmalı.gelının ses cıkarmasını ıstemıyorlar.ses cıkarmaz ıse sorun yok .
ama bır de ses cıkarsa vay halıne o gelının:1:
dıs kapının dıs mandalı da olur o gelın hersey olur .
ben de yenı ayrıldıgım erkek arkadasımın annesı ıle cıddı sorun yasamıstım .
tek oglan oldugundan sanırım fazla kıymetlı ıdı.
kadın benım ılıskımı kendı ısteklerı dogrultuda yurutmemı ıstedı resmen .
oglu benı aldattı dıye kadını bır arkadas gıbı gorup dertlesmek ıstedıgım de dayak yemedıgım kaldı .
oglu aldatırmıs ben karısamazmısım buna ,sesım cıkmayacakmıs .cıkarsa eger kapıyı gosterırmıs bana .
saka gıbı bır kayınvalıde adayı ıdı .
oglu benı aldattı.benım ıcın cıddı bır yıkım oldu .verebılecegım tepkılerın en hafıfını verdım hattını kırdım.
ama kadın buna da karıstı .vayy sen benım oglumun hattını nasıl kırarsın sen kendını ne sanıyorsun sana bu hakkı kım verıyor .
ooo neler neler .kadın bır musade etmıyor kı ılıskımı ogluyla tek basına yasayım ..
yıne bırgun annesı ıle kahve yudumladıgımız gunlerden bır gun durduk yere bana bırden ,
''sen benı oglumdan ayıramazsın sen bızı oglumuzdan mahrum edemezsın'' dedı .ben sok tabı.durduk yere ne alaka nereden cıktı bu konu anlamadım .
tabı ben de ''benım oyle bır nıyetım yok zaten ne ılgısı var sımdı bu nereden cıktı'' dedıgım de kadın demez mı bana ;
''gecen kızkardesımın sunnet dugununde oglumla yıne telefonda kabga edıyordunuz duydum ben oglumu sınır kupu ettın ,emınım nıye gıttın o dugune demıssındır ,dugune nıye gıtmesın teyzesının oglu sunnet olurda benım oglum o dugune gelmez mı'' dedı .ben tabısı yıne sok oldum .
ne ılgısı var dedım ,oglunuza dugune nıye gıttın demedım oyle bırsey dıyemem de zaten ,dedıgınız gıbı teyzesının oglu tabı katılacak dedım .bızım telefonda konustugumuz konu apapyrı konuydu .artı bız tartısmıyorduk kı ben o'na sadece sakın kızlara bakma dedım .yanı konu bu .bunu deme hakkım da var degıl mı dedım .bunu acıklamama ragmen ,kadın hala ısrarla ;sen benı oglumdan ayıramazsın oglum teyzesıne kuzenlerıne duskundur bızı ayıramazsın dedı .yahu sızı ayıran kım ayırmaya calısan kım .
anlıyacagın saka gıbı bır kadındı ılıskıyı onun ısteklerı uzerıne yasıyordum resmen .
Allah sabır versın ogluna da evlenecegı kızcagıza da.

Son düzenleme:
ama sen yıne de onyargılı davranma .
ılla kı ıyı kayınvalıdeler de vardır .
ama ben yasadıklarımdan anladıgım bırsey var kı ;
kayınvalıden ve gorumceden asla ama asla bır arkadas bır dost olunmazmış.
ben cok ıyı nıyetlı dusundum ,annesı annem olsun sırdasım olsun ıstedım ,kardesı gorumcem degıl
bırlıkte alısverıslere cıkacagım arkadasım dostum olsun ıstedım .ama boyle olmuyormus bu ısler .
bunu cok ıyı anladım .
sevıyelı saygılı ol yeter.

iyi kayinvalideler de var cnm korkma hem seviyeyi korursan esinde sana destek cikarsa hic sorun cikmaz.

benim kayinvalidem anlatti cok cekmis kaynanasindan ama diyor ben gelinime cektirmicem bana diyor hemde ve buna inaniyorum cünkü erkek arkadasimda buna izin vermez bana karsi bisey söylendiginde beni savunur :))

öyle tabı ama ,o kıskanc kayınvalıdeler da hem ogularının murıvetını gormek ısterler hem de ogulları dızının dıbınden ayrılmasın ısterler.
ogulları gel deyınce gelecek gıt deyince gıdecek olmalı.gelının ses cıkarmasını ıstemıyorlar.ses cıkarmaz ıse sorun yok .
ama bır de ses cıkarsa vay halıne o gelının:1:
dıs kapının dıs mandalı da olur o gelın hersey olur .
ben de yenı ayrıldıgım erkek arkadasımın annesı ıle cıddı sorun yasamıstım .
tek oglan oldugundan sanırım fazla kıymetlı ıdı.
kadın benım ılıskımı kendı ısteklerı dogrultuda yurutmemı ıstedı resmen .
oglu benı aldattı dıye kadını bır arkadas gıbı gorup dertlesmek ıstedıgım de dayak yemedıgım kaldı .
oglu aldatırmıs ben karısamazmısım buna ,sesım cıkmayacakmıs .cıkarsa eger kapıyı gosterırmıs bana .
saka gıbı bır kayınvalıde adayı ıdı .
oglu benı aldattı.benım ıcın cıddı bır yıkım oldu .verebılecegım tepkılerın en hafıfını verdım hattını kırdım.
ama kadın buna da karıstı .vayy sen benım oglumun hattını nasıl kırarsın sen kendını ne sanıyorsun sana bu hakkı kım verıyor .
ooo neler neler .kadın bır musade etmıyor kı ılıskımı ogluyla tek basına yasayım ..
yıne bırgun annesı ıle kahve yudumladıgımız gunlerden bır gun durduk yere bana bırden ,
''sen benı oglumdan ayıramazsın sen bızı oglumuzdan mahrum edemezsın'' dedı .ben sok tabı.durduk yere ne alaka nereden cıktı bu konu anlamadım .
tabı ben de ''benım oyle bır nıyetım yok zaten ne ılgısı var sımdı bu nereden cıktı'' dedıgım de kadın demez mı bana ;
''gecen kızkardesımın sunnet dugununde oglumla yıne telefonda kabga edıyordunuz duydum ben oglumu sınır kupu ettın ,emınım nıye gıttın o dugune demıssındır ,dugune nıye gıtmesın teyzesının oglu sunnet olurda benım oglum o dugune gelmez mı'' dedı .ben tabısı yıne sok oldum .
ne ılgısı var dedım ,oglunuza dugune nıye gıttın demedım oyle bırsey dıyemem de zaten ,dedıgınız gıbı teyzesının oglu tabı katılacak dedım .bızım telefonda konustugumuz konu apapyrı konuydu .artı bız tartısmıyorduk kı ben o'na sadece sakın kızlara bakma dedım .yanı konu bu .bunu deme hakkım da var degıl mı dedım .bunu acıklamama ragmen ,kadın hala ısrarla ;sen benı oglumdan ayıramazsın oglum teyzesıne kuzenlerıne duskundur bızı ayıramazsın dedı .yahu sızı ayıran kım ayırmaya calısan kım .
anlıyacagın saka gıbı bır kadındı ılıskıyı onun ısteklerı uzerıne yasıyordum resmen .
Allah sabır versın ogluna da evlenecegı kızcagıza da.

ah cnm madem oyle yapıodu yerınde bı karar olmus senınkı bence demekkı ewlenseydınız mutlu olamayacaktın bu yuzden:42: Allah karsına daha daha ıyısını cıkarır ınsallah nasıp sonucta bu ısler . :4:

iyi kayinvalideler de var cnm korkma hem seviyeyi korursan esinde sana destek cikarsa hic sorun cikmaz.

benim kayinvalidem anlatti cok cekmis kaynanasindan ama diyor ben gelinime cektirmicem bana diyor hemde ve buna inaniyorum cünkü erkek arkadasimda buna izin vermez bana karsi bisey söylendiginde beni savunur :))

kesınlıkle ıyı kayınwalıdelerde wardır elbette:42: benım mustakbel kayınwalıdem benı cok sewdıgını soyluo gayette ıyı dawranıo ama tabı ewlenıncee ne olur bılınmez umarım boyle ıyı dewam eder tabi:16: zaten ewlenırsem ayrı ewe cıkmayı dusunuorum kayınwalıdeyle yasanır mı bılemıyorum. sonucta ewımde herseyımı özgürce yapmak isterım:51: bana karısılmasını pek cekebılen ınsan degılım cunku:24: ne şiş yansın ne kebap:42:

ama sen yıne de onyargılı davranma .
ılla kı ıyı kayınvalıdeler de vardır .
ama ben yasadıklarımdan anladıgım bırsey var kı ;
kayınvalıden ve gorumceden asla ama asla bır arkadas bır dost olunmazmış.
ben cok ıyı nıyetlı dusundum ,annesı annem olsun sırdasım olsun ıstedım ,kardesı gorumcem degıl
bırlıkte alısverıslere cıkacagım arkadasım dostum olsun ıstedım .ama boyle olmuyormus bu ısler .
bunu cok ıyı anladım .
sevıyelı saygılı ol yeter.

aynen oyle tabi mesafeyı korumak lazım. aslında keske kayınwalıdeyle ayrı sehırlerde yasama fırsatım olsa o zaman daha ıyı olur dıye dusunuyorum. ön yargılı degılım hatta hıc degıldım ama bu kk 'nü okuyunca yazılanları falan bı durup dusundum halıyle korkuo ınsan:34:

Kaynana melek olsa kanadı çarparmış=)))
benim kayınvalidem gerçekten melektir..çok iyi anlaşırız hoş tutarız birbirimizi ama hani bazen kanadı ucundan dokunmuyor değil.ama idare ediyoruz görmezden geliyoruz artık:)

Kaynana melek olsa kanadı çarparmış=)))
benim kayınvalidem gerçekten melektir..çok iyi anlaşırız hoş tutarız birbirimizi ama hani bazen kanadı ucundan dokunmuyor değil.ama idare ediyoruz görmezden geliyoruz artık:)

allah bozmasın:8: ne guzel o zaman. bize de ıyılerını nasıp etsın Allah

allah bozmasın:8: ne guzel o zaman. bize de ıyılerını nasıp etsın Allah

inşallah daha iyilerine çattırsın..ama küçük bişey söylemek isterim..kayınvalideni hergün arayıp halini hatrını sorarsan,oğluna iyi bakarsan, kocana annesini ailesini şikayet etmezsen bi zaman sonra kötü de olsa kıymetini anlar=))ama tabi içi fesat insanlardan bahsetmiyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

inşallah daha iyilerine çattırsın..ama küçük bişey söylemek isterim..kayınvalideni hergün arayıp halini hatrını sorarsan,oğluna iyi bakarsan, kocana annesini ailesini şikayet etmezsen bi zaman sonra kötü de olsa kıymetini anlar=))ama tabi içi fesat insanlardan bahsetmiyorum Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

dogrudur cnm ama kendı annemı ne kadar arıosam onlarda okadar ararım. ogluna zaten ıyı bakarım ama sonucta oda koca erkek azcık kendı kendıne bakıwersın :9: kendımden cok tawız weremem yani ben de ınsanım.:36:

Back
X