kayinvalidem arkadasliklarima karisiyo?

Bende bunda çekememezlik kıskançlık göremedim, malum devir kötü, yeni tanıştığınız insanlara karşı uyarmak istemiştir. 30 küsür yaşa geldim, annem hala beni konu komşu arkadaş konusunda uyarır.

Kadın kıza dikkatli ol çok iyi tanımadan samimi olma vs. Dememiski direk gitme görüşme tarzında konuşmuş. İnsanları kötü olabilme ihtimali yüzünden kapalı bi kutu da yasayamiyacagimiza göre herkesin arkadaş çevre dostu vs bunlara ihtiyacı var kız bilmediği bir şehre gelmiş kimseyle görüşmeden nasıl bir takım arkadaşlar edinebilir ki? Temkinli ol demek ayrı şey gitme görüşme demek ayrı şey bence

KAyınvalidenizin sizi uyarmasını ben kıskançlık olarak görmüyorum kadıncağız kendi çapında haklı çünkü şimdiki komşuluk ilişkileri resmen çıkar ilişkisi sırf insanları kullanmak hatta geçimlerini komşuları üzerinden yapmak için bile komşuluk yapmak isteyen insanlar var benim annemde komşularından çok kazık yedi o yüzden şimdi merhaba merhaba en iyi yöntem tecrübeyle :3:sabittir.

Cok haklisin kotu niyetli insanlarda var tabi onlari ayirmak lazim dikkatli olmak lazim ama kv ogut verir gibi konusmadi aciklama getirmeden gitmiceksin ve onlarda fazla gelmicekler dedi

Kadın kıza dikkatli ol çok iyi tanımadan samimi olma vs. Dememiski direk gitme görüşme tarzında konuşmuş. İnsanları kötü olabilme ihtimali yüzünden kapalı bi kutu da yasayamiyacagimiza göre herkesin arkadaş çevre dostu vs bunlara ihtiyacı var kız bilmediği bir şehre gelmiş kimseyle görüşmeden nasıl bir takım arkadaşlar edinebilir ki? Temkinli ol demek ayrı şey gitme görüşme demek ayrı şey bence

Cok sagol benim derdimi benden daha iyi anlatmissin inan ki insan hic bir yere gidip gelmedigi zaman konusmayi bile unutuyo el elden ustundur belki ben komsumdan birseyy ogrenirim belkide o benden

Evet aynen bendede oyle zaten butun appartmanla gorusmuyorum bi ust komsumla oda bir sene sonra gorusmeye basladik senin dedigin gibi yapicam anlatmicam kv zaten daha calisirken benim is arkadasim bazen beni is goturur ve geri eve birskirdi oda zaten benim eski komsumun gelinleriydi onu bile kiskandi sevineceyi yerde kizcaz sabahin besinde tek basina sokaklarda dolasmiyo diye ama benim kv boyle iste

Valla canım ben de 1 senenin sonunda dank etti eskiden saf saf gider herseyimi anlatırdim ama sonra onların anlattıklarımi nerelere çektiğiklerini önüme nasıl sunduklarını defalarca yasayinca ben de bir dur dedim. İnsan kendi ailesi annesi gibi görüyor öyle zannediyor başta ama sonra öyle olmadığını görünce ister istemez bişiler değişiyor. Zorla çakal yapıyorlar insanı:)

söz konusu kişi kayınvalide diye illa sizin kötülügünüzü mü istemesi gerekiyo?
belki kadının bi bildigi vardır da öyle diyodur.
niyetini bize sorarak anlayamazsınız konuşmanız gerek k. validenizle. aslında konuşmaya bile gerek yok bakışından söyleyiş tarzından elektriginden ben anlardım benim iyiligimimi istiyo yoksa derdi hasetlik mi.

lütfen at gözlüklerinizi çıkarın önyargınızdan arının bi daha öyle degerlendirin bu durumu.
ay hemen beni kıskanıyo çekemiyo modlarına girmeyin .

Sen kendin soyluyosun ya tarzindan ve elektrigibden diye bende ondan anladim zaten yoksa kendi kendime hayal kurmuyorum ben anlatirken sinirleniyo suratt asarak konusuyo ,, kizim dikkat et sirini verme once iyi bi tani,, filan demiyo kadin hic evime gelmeden evine koyma diyo tanimadan yargiliyo neden peki boyle yapiyoo benim annemde diyo dikkatli olmami

Tabi ki kv tecrubesu yok ben yas itibariyle zaten ama her insanla konusacak ve gelip gidicek kadarda saf degilim ama insan herseyin altindada kotu bisey cikarmamasi lazim bide aman herkesden zarar gelir diye kendimi eve mi kapatim? Dikkatli davranarak insan kendisine bir kac arkadas edine bilir birde ben gurbete yasiyorum allah gostermesin ama acil bi durumda kapisini calacak bi insan olsun istiyorum

canm ya ayni olayi bende yasadim benim kaynanamda aynisi yapti karsi komsumdu benim hemen duydu o söyle biri böyle biri falanda flanda anammm basimi sisirmisti ..benim karsi komsu benden büyüktü ama zaten bende cok isinmamistim mrb, mrb baska bisi yoktu zaten .ama kaynanam saolsun bi tek komsuya yada arkadasa deilki herseyime karsiyor :) normal degil ayni bende gurbetteyim.. bos ver desin zaten sen bikac görüsmeden sonra komsunun nasil biri oldugunu anlarsin.. yalniz kalmaktan da iyidir emin ol

Back
X