KAYINVALİDEM BANA GELİNLİĞİ GİYEMEDEN ÖLSÜN DEDİ VS...

zadesev12

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2015
12
1
1
62
Meraba kızlar okadar çok dertliyim ki evlediğim gunden bu yana kayınvalidemden bıktım resmen ondan nefret ediyorum bana demediği laf kalmadı . Bide üstüne üstlük aynı evde yaşıyoruz . Durum şu şekilde oldu ben kaçarak evlendim ve dugunumuz oldu o nun goruşu kaçan kızın dugunu olmazmış . sırf dugun istiyorum diye bana gelinliği giydiği gun ölsün eger ben anneysem bedduam tutar demiş eşime . Ben yine sustum hiçbi saygısızlık etmedim bana demediği brakmıyo . Vay efendim ben onun istediği gelin değilmişim o gelinlik giymemiş yatak odası bile olmamış o benden üstün bir kadınmış bunları ben haketmiyomuşum devamlı beni eliştiriyo hiç bir yaptıgım işi begenmezmi insan hiçbitrini begenmiyo en mukkemel kadın o kafayı yemek üzereyim nasıl davranmalıyım artık sinir krizi geçiriyorum 1,5 senedir hep sustum saygımdan dolayı ama dayanamıyorum

Meraba kızlar okadar çok dertliyim ki evlediğim gunden bu yana kayınvalidemden bıktım resmen ondan nefret ediyorum bana demediği laf kalmadı . Bide üstüne üstlük aynı evde yaşıyoruz . Durum şu şekilde oldu ben kaçarak evlendim ve dugunumuz oldu o nun goruşu kaçan kızın dugunu olmazmış . sırf dugun istiyorum diye bana gelinliği giydiği gun ölsün eger ben anneysem bedduam tutar demiş eşime . Ben yine sustum hiçbi saygısızlık etmedim bana demediği brakmıyo . Vay efendim ben onun istediği gelin değilmişim o gelinlik giymemiş yatak odası bile olmamış o benden üstün bir kadınmış bunları ben haketmiyomuşum devamlı beni eliştiriyo hiç bir yaptıgım işi begenmezmi insan hiçbitrini begenmiyo en mukkemel kadın o kafayı yemek üzereyim nasıl davranmalıyım artık sinir krizi geçiriyorum 1,5 senedir hep sustum saygımdan dolayı ama dayanamıyorum
kacarak evlenmek kendıne yaptıgın en buyuk kotuluk kaderı fazlasıyla zorlamaktır ...
ınsallah esınle aran okadar guzel olur kı bu kaynana dırdırına deger...
artık yapacak bırsey yok ustelık aynı eve cıkmıssınız..
bı an evvel tasınmaya calısın

işte sadece bir kişiyle evlenilmiyor malesef işin çok zor allah yardımcın olsun keşke kaçmasaydıno_O

En kısa zamanda ya ayrı ev tutun ya da boşanın bence.
Ömür böyle geçmez .
Kayınvalidenizin saygısızlığı bi yana eşinizin bunları size yetiştirmesi ve annesine ağzının payını vermemesi büyük sorun .
Ailesi ne yaparsa yapsın eğer erkek göz yumuyorsa bunun bi sonu olmaz .

Ne saygısı yav? İnsan herkese saygı duymak zorunda değil. Önce kendinize saygı duyun da böyle haksız muameleler karşısında sessiz kalmayın, kendinizi ezdirmeyin. Kaçmakla büyük hata etmişsiniz, aynı evde yaşamak ayrı bir hata ama bunlar her muameleyi hak ettiğiniz anlamına gelmiyor.
Ayrıca eşiniz ne yapıyor bütün bunlar olurken? Bildiği halde hiçbir şey yapmıyorsa, sizi ezdirmek için mi getirmiş ailesinin yanına? Biran önce ayrı bir eve çıkmalısınız. Çalışmıyorsanız, iş aramaya başlayın da o cehennemden kurtulmanız daha hızlı olsun. Eşiniz yaşadıklarınızı bile bile buna ayak direrse, onun da sevgisinden saygısından şüphe etmeye başlasanız iyi edersiniz.

Ne istiyorsan kendin yapacaksın . Düğün istiyorsan kendin karşılayacaksın masrafları yoksa istemeyeceksin.
Eşimden istedim diyorsan eşin önce sana ev açsın. Laf koşturacağına..

Kv değil eşin kabahatli evvela..

Bende kaçarak evlenen birisi olarak soruyorum
Yaşın kaç ?
Eşin ne iş yapıyor?
Sen çalışıyormusun?

susma !

kayınvaliden çok çok fena...onunla oturduğun sürece kesinlikle mutlu olamazsın..eşimde sessiz kalıyorsa bu konuşmalarına ozamanda onunlada mutlu olacağına sanmıyorum..hakkında hayırlısı...inşallah mutlu olursun...

Back
X