Kayınvalidem Bebek arabasına bile karışıyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Byvs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Byvs

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2016
158
88
48
Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 26 yaşındayım çalışan bir bayan olmama rağmen tüm sorumluluklarımdan vazgeçip çocuk yapmaya hazırım cok istiyorum ama kayınvalidem çocuk soran herkese benim yanımda ben izin vermiyorum şuan diyor. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama cok sıkıldım artık sürekli yapıyor. Bu arada eşimi de öyle bir dolduruyor ki her karar verdiğimizde vazgeçiyor eşim neyse geçen gün eşimle konuştuk 2 ay sonra yapmaya karar verdik doktora gittik hamilelik öncesi kullanmak için vitamin aldım kayınvalidem ne içiyorsun diyince açıkladım dalga gecer gibi bakış attı yüzüme sonra eşimle konuşuyoruz bunyazıda geçirelim demez mi benim tabi yine sinirlerim zıpladı daha bunu sindiremedim dün gece yine Bebek'ten konu açıldı benim istediğim bir Bebek arabası pahalı bir araba ama zaten maddi olarak bir sıkıntımız yok arabayı cok rahat alabiliriz kayınvalidem dün eşime ben o arabayı gerekli görmüyorum demiş. Gerekli görmüyorum ne demek ya benim çocuğum benim arabam bukadarda herşeye karışılmaz yaaa biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin ama haksızmıyım kızlar

ayyyy ne uyuz bi tip yaa.
ona ne, doğunca ondan yardım isticenizi falan mı sanıyoki.
tutarsın bi yardımcı, parasıyla değilmi.
direk çemkirirdim.

Konu bence arabaya bile karismasi degil.
Cocuk yapilip yapilmamasina bile karisiyor.
Esin de anasinin lafiyla cocuk yapmaktan vazgeçiyor. (Sana erteleyelim dedigine bakma)
Bu adamdan neden cocuk yapmak istiyorsun ki?
Araba sorunu devede kulak!
Bu sorunu cozmeden cocuk falan yapma.
Esin de annesine agzina bakarken bu sorunu cozebilecegini pek sanmıyorum.

ayyyy ne uyuz bi tip yaa.
ona ne, doğunca ondan yardım isticenizi falan mı sanıyoki.
tutarsın bi yardımcı, parasıyla değilmi.
direk çemkirirdim.

Babanne olmak istemiyor hatta çocuktan konu açılınca güya kayınpederimin ona baskı yaptığını 1 çocuk daha düşündüklerini söylüyor

Esin de anasinin lafiyla cocuk yapmaktan vazgeçiyor. (Sana erteleyelim dedigine bakma)
Zaten olay bu arabaya bile karışması artık pes dedirtti. Eşimle birbirimizi cok seviyoruz annesinden başka herkese karşı cok baskındır ama kayınvalidem tam bir hükümet kadını kendi erkek kardeşlerinin eşlerine de aynı şekilde karışıyor bütün aileyi o yönetmek istiyor

hadı kayınvalıden bı manyak
eşine ne oluyor?
sorun esınde
bencede bu aıleye bı torun verme degmez bıraz bekle derım
sımdıden boyleys lohusalıgında cinnet gecırtırler sana

Yani eşinde bi garip. Kusura bakma ama şeyine bile hükmetmiş annesi. Tövbe tövbe. Hata da sende baktın kadın manyak kapat konuyu hiç beklemediği bi an da hamileyim diye yapıştır suratına. Bebek arabası mı beğendin dillendirme bi gün eşinle gezmeye çıkınca al gitsin. Kv manyak eşin anne ağzına bakıyorsa sende herşey en son iş geçtikten sonra kv ye duyur ki hiç bişey yapamasın

Babanne olmak istemiyor hatta çocuktan konu açılınca güya kayınpederimin ona baskı yaptığını 1 çocuk daha düşündüklerini söylüyor

psikoza girmiş, yani yaşlı gibi olcakya ondan korkuyo.
sanki doğuracak yaştamı da, kocam da istiyoda doğurmuyom ne yaaa, külli yalan.
senin kayın valide ciddi ciddi yaşlanmayı takıntı yapmış, çocuk ruhlu demekki.

+1

kayınvalidem çocuk soran herkese benim yanımda ben izin vermiyorum şuan diyor.

Bebek arabasını dert etmeden önce şuna baksana. Affedersin de canım, oğlunun ç.küne kadar karışan bi kv var sende.

Ben izin vermiyorum çocuk yapmalarına nedir yahu.
Gelip aranızda da yatsın bari tövbe tövbe.
Araba en son iş de buna karışması çok saçma.
Birlikte mi yaşıyorsunuz bu arada nasıl her şeyden haberi var?

By soylediklerini kayinvalidene de söyle bence. Sen sustukca karışma hakkı bulmuş.

İnsan sevince gerçekten gözü görmüyormuş. Benim kayınvalidemin bütün tuhaflıklarında eşim yanımda durdu. Kimse ağzını açıp birşey söyleyemiyor bana ama sinsi sinsi devam ediyorlar. Onda bile kızıyorum sinsiliklerine niye müdahale etmiyorsun diye. Sizin durumunuzda sorun bariz bir şekilde eşinizde. Kv istediği kadar tuhaf olsun kocanız izin vermedikçe birşey yapamaz. Sorunu kocanızla çözün.

Ben izin vermiyorum çocuk yapmalarına nedir yahu.
Gelip aranızda da yatsın bari tövbe tövbe.
Araba en son iş de buna karışması çok saçma.
Birlikte mi yaşıyorsunuz bu arada nasıl her şeyden haberi var?
1 saatlik mesafede oturuyoruz ama her gece oğluna iyi geceler oğlum
Günaydın oğlum diye mesaj atar

valla tüm suç eşinde.belki saygıdan diyecem ama böyle saygı olmaz olsun.alacağın arabayı annenin bilmesine gerek yok.anne alacaksa ona bişey diyemem.genelde kız anneleri bebeği hemen istemezler kızımız biraz hayatı yaşasın diye.sizde durum biraz farklıymış.ayrıca insanların yanında bebek için ben izin vermiyorum da ne demek.nekadar itici.ben olsam kv öyle söyleyince adetim gecikti .galiba hamileyim.yarın kan vermeye gideceğim derim.o söylediğiyle küçük düştüğü kalır.belki oğlu bile olsa özel hayata karışmaması gerektiğini anlar.yada birinin ona zorla anlatması gerekir.

eşin nasıl izin veriyor bu konuşmalara? bu yazı da geçirleim demek ne demek ya sanki kendi yapıcak çocuğu.

bence başınızda bu kadın varken çocuk fikrini erteleyin.

bende şunu anlamıyorum neden her şeyinizi kv yanında paylaşıyorsunuz...çocuk isteme konusunu neden kv yanında tatrışıyorsunuz,fikir beyan ediyorsunuz,tasdik bekler gibi....sonra maydanoz olma hakkı doğuyo böylesine....ben bu tip başbaşa bizi ilgilendiren konuları,kv müdahaleci ve hep bir fikri olduğu için asla konuşmam yanında helede karşımdaki adam annesinin ağzına bakarsa...tmm eşinde zaten sorun ama sende bu sözleri duymamak için konuşma yanında.....buda ona herşeye müdahale hakkını otomatikmen ortadan kaldırır!

Sendede biraz sorun var. Madem kv'den herseye karisiyor, niye gidip herseyi anlatiyorsun? Yani mecburmuydun onun önünde o vitaminleri almayi? Biliyordun soracagini. Ne bilim, bana biraz igrenc geliyor neredeyse "biz bebek icin seks yapacaz" denilmesi.

Tamam, esin bir ana kuzusu ve buda büyük problem fakat sende herseyi gidip kv'dene anlatma. Daha hamile bile degilsin, ne bebek arabasini konusuyorsun? Elbette kadin karsi gelecekti. Büyükler öyle seylerin pahali alinmasini pek anlamiyorlar. Sen kv'deni tesvik ediyorsun sonrada "niye böyle davraniyor" diyorsun.

Hersey gidip kv'deye yada anne babaya anlatilmaz. Baze seyler senin ve esin arasinda kalsin.

Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 26 yaşındayım çalışan bir bayan olmama rağmen tüm sorumluluklarımdan vazgeçip çocuk yapmaya hazırım cok istiyorum ama kayınvalidem çocuk soran herkese benim yanımda ben izin vermiyorum şuan diyor. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama cok sıkıldım artık sürekli yapıyor. Bu arada eşimi de öyle bir dolduruyor ki her karar verdiğimizde vazgeçiyor eşim neyse geçen gün eşimle konuştuk 2 ay sonra yapmaya karar verdik doktora gittik hamilelik öncesi kullanmak için vitamin aldım kayınvalidem ne içiyorsun diyince açıkladım dalga gecer gibi bakış attı yüzüme sonra eşimle konuşuyoruz bunyazıda geçirelim demez mi benim tabi yine sinirlerim zıpladı daha bunu sindiremedim dün gece yine Bebek'ten konu açıldı benim istediğim bir Bebek arabası pahalı bir araba ama zaten maddi olarak bir sıkıntımız yok arabayı cok rahat alabiliriz kayınvalidem dün eşime ben o arabayı gerekli görmüyorum demiş. Gerekli görmüyorum ne demek ya benim çocuğum benim arabam bukadarda herşeye karışılmaz yaaa biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin ama haksızmıyım kızlar

Bukadarda olmaz tabiki
Şimdi abim yaklaşık 6 aylık evli olacak
Ne abim karışırtırır eşiyle muhabbetine nede annem böyle bir konuşma yapar.
Hatta şöyle bir kelimesi var anneciğimin bize ,yeter ki mutlu mesut olsunlar istediğini alsınlar istediği yere gitsinler ,istediğini yesinler içsinler bize mudahale etmek düşmez.Çok doğru birşey keşke herkes böyle olabilse.İş eşinizde bu sizin kulağınıza gelmeden bunu başında kestirip atması lazım.

Back
X