Merhaba kızlar ben 2 yıllık evliyim 26 yaşındayım çalışan bir bayan olmama rağmen tüm sorumluluklarımdan vazgeçip çocuk yapmaya hazırım cok istiyorum ama kayınvalidem çocuk soran herkese benim yanımda ben izin vermiyorum şuan diyor. Saygısızlık yapmak istemiyorum ama cok sıkıldım artık sürekli yapıyor. Bu arada eşimi de öyle bir dolduruyor ki her karar verdiğimizde vazgeçiyor eşim neyse geçen gün eşimle konuştuk 2 ay sonra yapmaya karar verdik doktora gittik hamilelik öncesi kullanmak için vitamin aldım kayınvalidem ne içiyorsun diyince açıkladım dalga gecer gibi bakış attı yüzüme sonra eşimle konuşuyoruz bunyazıda geçirelim demez mi benim tabi yine sinirlerim zıpladı daha bunu sindiremedim dün gece yine Bebek'ten konu açıldı benim istediğim bir Bebek arabası pahalı bir araba ama zaten maddi olarak bir sıkıntımız yok arabayı cok rahat alabiliriz kayınvalidem dün eşime ben o arabayı gerekli görmüyorum demiş. Gerekli görmüyorum ne demek ya benim çocuğum benim arabam bukadarda herşeye karışılmaz yaaa biraz uzun oldu Hakkı'nızı helal edin ama haksızmıyım kızlar