Hanımlar,
Kayınvalidem bi müddettir bende kalıyo, ama geçici bi süre, evine dönecek.
Kaldığı süre içinde bi çok şeye karıştı ama eşim beni korudu baya, neyse eşim yokken benim giyimime laf edince cinlerim tepeme çıktı
Kapalı değilim fakat dekolte şeyler filan giymiyorum dikkat ediyorum özellikle onun yanında.
Başladı kendi memleketindeki açık kızlara laf söylemeye ama lafı bana dokunduruyo.
Ben de açtım ağzımı dedim anne sen bana söylemeye çalışıyosun, herkes işine baksın ben sana karışıyo muyum vs. baya saydım fakat sesim yükselmedi ama otoriter bi ses tonum vardı.
Korktu sanırım özür diledi benden:)İlk defa böyle gördüm
Her neyse, ben bu durumu eşime anlatmalı mıyım sizce??
Anlatmaaaa
o anlatmadan sen anlat, eşinede gaz ver başımda kocam var o nasıl seni çiğneyip bana laf eder falan de şişsin beyin
Yok şişirmek istemiyorum, ispiyonlamış gibi olsun da istemiyorum ama bilmesini istiyorum:)
Anlatmaaaa
o zaman böyle böyle oldu diye bize anlattığın gibi anlat, sen anlatmazsan kayınvaliden anlatır bence
Anlatmaz bence k.validem çünkü eşim kızar ona, özür de dilediğine göre gerçekten pişman oldu
Anlat ama sikayet eder gibi degil..Bugün böyle birsey oldu, annende yanlis yaptigini farketti ve özür diledi...sorun halloldu de..Ben eslerden birsey saklanmamasi taraftariyim..Yarin birgün kayinvalideniz evine gittiginde bunu esinize anlatsa birde özür diledim diye olay farkli boyut kazanir...
Hanımlar,
Kayınvalidem bi müddettir bende kalıyo, ama geçici bi süre, evine dönecek.
Kaldığı süre içinde bi çok şeye karıştı ama eşim beni korudu baya, neyse eşim yokken benim giyimime laf edince cinlerim tepeme çıktı
Kapalı değilim fakat dekolte şeyler filan giymiyorum dikkat ediyorum özellikle onun yanında.
Başladı kendi memleketindeki açık kızlara laf söylemeye ama lafı bana dokunduruyo.
Ben de açtım ağzımı dedim anne sen bana söylemeye çalışıyosun, herkes işine baksın ben sana karışıyo muyum vs. baya saydım fakat sesim yükselmedi ama otoriter bi ses tonum vardı.
Korktu sanırım özür diledi benden:)İlk defa böyle gördüm
Her neyse, ben bu durumu eşime anlatmalı mıyım sizce??
hemde ayrıntılı anlat, ama neden özür diledi biliyomusun ,kötü bir şekilde ayrılmayıpta tekrar gelip kalmaya yüzü olsun diiye, yoksa bir kayınvalide kolay kolay özür dilemez
kadınlar arasındaki muhabbetleri ya da tartışmaları erkeklere söylemeyi doğru bulmuyorum
adam akşama kadar ekmek kavgasında
bir de eve gelip annen şöyle karın böyle muhabbetleri mi çeksin
abartı bir durum yok ortada
huzurunu niye bozacaksın ki...
anlatma.
ve bence sen olayı çözmüşsün
kocayı işin içine karıştırmadan tenhada icabına bakıver kayınvalıdenın.lafını ver oturt bak nasılda şaşırmış eminim senden öyle birşey beklemıyordu.lafı söyleyip köşeye çekilecekti aklınca...
kocana anlatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?