• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidem beni uzuyor

eticin16

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2011
49
0
36
Bursa
kışlık bişeyler yapmaya kalkıştım. kayınvalidem yasli yapamıyor diye onada yaptım. oda kışlık bişeyler sipariş etmis komşusuna. tabii kizinada istemis.komsu kadinda bana sordu sende istermisin diye .2.5 yıllık evliyim hiçbirşeyini görmedim ama ben yaptım ona yasli hasta diye. bu arada 60 yasında böyle yapınca o kadar üzülüyorum ki ne olur sorsan belki benim var yada istiycem. ne yaptim ben sana ya cocuğum 15 aylık birtek bayramda 50 tl verdi ne hediye ne bir Yelek ne bir havlu yani Buda size layık demedi. Beklemekle hata yapıyorum ama ben böyle düşünceliyken onun bu tavrı üzüyor beni şimdi bmedik davranmalıyım sizce

Son düzenleme:
Maddi durumunu çok mu zayıf kafaya takma önemli olan sağlık ve eşinle huzur para sıkıntısı herkeste mevcut

tam anlayamadım ama sana hiç bir iyilik falan yapmamış galiba.
takma sen de ona hiç bir şey yapma bundan sonra bence.

sanırım seni üzen durum senin onu yaşlı die düşünüp onada yapman ve onun da tam tersi seni düşünceğine kızı ile kendisine verilen sipariş eğer doğru anladıysam çok haklısın onun seni düşünceği yerde sonuç da küçük çocuğun var ayıp etmiş sende ona göre davran bundan sonra düşünme onu

dekodır lazım diye espri yapıcam ama kız üzgün galiba...

lütfen anlayacağımız gibi yazarmısınız?
:34::34:

daha öncede kış için hazırlığını yaptıysanız onun için sormamış olabiliir.sipariş ettiği kadın sizin yaptığınızı düşünmemiş ve o size o yüzden sormuş olabilir.herkes sizin gibi becerikli değil bende kış için hazırlık yapamam ne güzelki beceriklisiniz..bunlara takılıp canınızı sıkmayın üzülmeyin..insanlar yaptıkları iyiliklerle var olur.siz yapmışsınız kvnize iyi niyetlisiniz.içinizi kötü hislerle doldurmayın.yapan yapar yapmayana neden yapmadın denmez.sen iyisin iyi düşünüyorsun herkesinde sen gibi düşünmesini istiyorsun ama herkes aynı değildir canım üzülme.Allah sana sevgi dolu bir kalp vermiş onu kötülükle bozma sen hep iyi ol bu dünyada olmasada öbür dünyada mutlk kazanırsın..sevgiyle mutlu kal..

Kuzum bu dert edilecek şey mi?
Aranızda mesafe var demekki olsun daha iyi, her işene karışsa daha mı iyi???
Sormasın, çok şükür eliniz ayağınız tutuyorsa ve amddi açıdan ihtiyacınız yoksa daha ne....
Hiiç üzülmeyin....
Sizi düşünmeyenin ileride niye beni düşünmüyorsun diye size dili de olmaz....

kış için yapılan hazırlık nedırkı?onceden soyleyıverseydın kayınvalıdene oda bılıp baskasına sıparıs vermezdı.
yaptıgını kendı annene veya baskasına gonder,dert edıcek bırsey goremıyorum .

Bazı kelimelere ne kadar takılıyorsunuz ya kadın kışlık hazırlık yaptım bunlar çöpe gidicek diye dertlenmiyor ki bir örnek vermiş sadece
demek ki her şeyde gelinlerini dışlıyorlar sadece kendilerini düşünüyorlar en sıcak örnek buymuş bunu yazmış

Ben kayınvalidemi düşünüp kışlıklarını yapıyorum ama o kendine ve kızına sipariş verirken beni düşünmüyor diyorsunuz da,
malesef düşünmüyorsa yapacak pek bir şey yok.
Ya siz de karşılık olarak birşey yapmayacaksınız ya da yaptıklarınız karşılığında birşey beklemeyeceksniz, başka bir yolu yok.
Hem yapıp hem de kendinizi üzmeyin boşyere.
Değeri neden bilinmiyor diye üzülüyor olabilirsiniz ama karşınızdaki böyle biri işte değiştiremezsiniz,
kimseyi de zorla düşündüremezsiniz. Ya yapmamak ya da karşılık beklememek en doğrusu bence.

kızına ve kendine siperiş verirken seni düşünmemesi haklı olarak canını sıkmış.

bazı arkadaşlar katılmayabilir ama kim ne derse desin özellikle nişan döneminde gelinler maddi manevi beklentileri oluyor.

olmadığız zamanda çoğu arkadaşımdan biliyorum içinde yara oluyor.

seni anlıyorum canım napaım herkesin kaderi bi rdeğil.neyseki geçici dünya .

hadi kislik erzak konusunu gectim de cocugunuza 50 ytl vermis ya iste ona niye burun kiviriyorsunuz.
havlusunu,yelegini de vermeyiversin ne olacak.
15 aylik cocugun da 50 ytl yi cebine atacak hali yok ya
o para size kalacak zaten.
cocugunuza ne istiyorsaniz o parayla alirsiniz.
bazen hakketten kendi kendimize sorun ariyoruz yani!

Bazı kelimelere ne kadar takılıyorsunuz ya kadın kışlık hazırlık yaptım bunlar çöpe gidicek diye dertlenmiyor ki bir örnek vermiş sadece
demek ki her şeyde gelinlerini dışlıyorlar sadece kendilerini düşünüyorlar en sıcak örnek buymuş bunu yazmış
Sonunda beni anlayan biri .karışık yazmisim biraz benim ne paraya ne yiyeceğe nede altına ihtiyacım var ben ince ince düşünürken birkez incelik bekliyorum o kadar

herkese hakettiği gibi davranmasını öğrenmelisiniz...
siz on a kışlık hazırlayarak büyüklük yapmış olduğunuzu sanıyorsunuz
ama yanılıyorsunuz...
sonra çok karşılık beklersniz.
yok 50 lira verdi yok bana sipariş vermedi...
herkes kendi hesabıyla kendi işiyle ilgilensin.
ilişkiniz böyle devam ederse sorunsuz geçinirsiniz...

Sonunda beni anlayan biri .karışık yazmisim biraz benim ne paraya ne yiyeceğe nede altına ihtiyacım var ben ince ince düşünürken birkez incelik bekliyorum o kadar

siz incelik bekliyorsunuzda bakalım karşınızdaki o incelikten anlıyormu?
siz bunu çoktan ölçüp tartıp biçmiş olmalıydınız...
bu hesabı iyi yapıp ona göre davranın...

Ne kadar sert herkes aman Bisey demedim biraz dertlendim üzüldü
M sizler gibi bencil değilim ya sorun oldu galiba

Canım o inceliği bekleme boşuna çünkü bu tarz insanları değiştiremezsiniz.
Benim kayınvalidem 20 aylık kızıma bir çorap bile almış değil ama görümcemin 8 yaşındakini ikizlerine dünyayı taşır artık takmıyorum bende ilk zamanlar çok üzülüyordum ama baktım olan bana oluyor ben sadece üzüldüğümle kalıyorum artık hiiiiççççç üzmüyorum kendimi inan. Sen de öyle yap. Üzülmemeye , düşünmemeye çalış. Yoksa olan sana olur...

Ne kadar sert herkes aman Bisey demedim biraz dertlendim üzüldü
M sizler gibi bencil değilim ya sorun oldu galiba

Bizim bencil olduğumuzu nerden cıkardın konusahibi? Dertlenmişsin o konuda herkes hem fikir, ama öyle bi yazmıssın ki çivi yazısı ki, okuduğumuzu anlamadan sana nasıl yardım edebiliriz?

Back
X